God morgon

Snart med Melwin till dagis, sen in till köping.
9.30 ska jag vara hos Lisa och lämna hennes beställning och innan det ska jag lämna av en beställning hos en annan.
Föresten så får ni gärna boka in lite hudvårdsklasser med mig om ni vill, ont om såna nu i maj.


Nej nu ska jag leta rätt på sonen som springer omkring och gör bus.

Ha en bra dag, hejdå

två + en

Nu var det jäkligt lång tid sen jag skrev lite här.
Kan säga att mycket har hänt, både bra och helt sjukt förjävliga saker.
Det bra är att jag trivs skit bra på jobbet och har gått intro både natt och dag och det funkar skit bra.
Ska ringa chefen imorgon och kolla hur det är med alla tider oså.

Imorgon är en lugn dag, ska lämna lite mk grejor och sen plocka upp gudmor, hon ska med och hämta skatten på dagis och sen ska vi ha mys. Hon åker bort på fredag, tråkigt som fan! :/ ♥
Men det kommer ju ut något positivt utav de, erfarenhet och förhoppningsvis jobb och det är ju inte illa pinkat liksom. Jag tror att Josefin kommer fixa det galant, frågan är bara hur jag och Melwlin ska klara oss utan en gudmor att ha nära till hands hela tiden? :-p ♥




Det helt ofattbara saken som har hänt är den mest tråkigaste någonsin.
En helt underbar människa har blivit tvungen att läma oss.
En människa som jag själv i stort sett växt upp med, och en utav mina bästa vänners pappa.
Har fällt mycket mycket tårar för han, och sen att se hur illa min älskade Malin mår så vet man inte vart man ska ta vägen. Jag vill finns hos henne hela hela hela tiden, jag vill att hon skriker, gråter och berättar allt hon kan och vill för mig, fan vad jag vill få henne att må snäppet snäppet bättre. Hur gör man de liksom?! Går det ens?!
Helt sjukt att något sånt här får hända, hur tänker han där upp som folk påstår finns?!!
Näst in till allt kan man vrida och vända till något positivt, men nu går det fan inte! Finns inget positivt att frisk, underbar, ung, pappa, morfar får lämna jorden. Det ska inte gå till såhär!!!!! :'(
Vila i frid kära Janne, hoppas du har Rimbo och föräldrarna vid din sida nu. ♥

Måndag

Idag har jag och Melwin haft en mys dag.

Var ut till odensvi och hälsa på morfar, vart lite mellis där och sen lekte Melwin med morfar.
När vi åkte hem så somnade han men vaknade när vi kom hem, tog mig en timme att få honom att sova igen.
Han är inte på topp idag nämligen, eller han är lite snorig det är de ända och sen så hade han lite lite feber idag också. Men nu ikv var den borta så det var ju bra det. :-)
Får se imorgon hur han mår, är det dåligt får han vara hemma och mysa med mig igen. ♥

Om Melwin mår bra imorgon så får vi fin besök från staden köping.
käraste Sandra & Elin med barn kommer hit och besöker mig och min älskling.

Föresten, har pratat med enhetschfen för det ställe jag sökt jobb på och det fanns inget vik för mig, men det fanns lite strö tider och sen så frågade hon om jag ville jobba natt.. Hm, jag sa ja och nu ska jag dit på ett "kolla in" möte och om jag är godkänd så är det boka in intron som gäller. :-)

Nej nu ska jag gå och tjata på karln min att vi ska söka jobb långt borta och flytta. ;-D

Hadé


God morgon.

Skönt att vara hemma, och otoligt skönt att träffa Melwin igår kväll när vi kom hem.
Han vart mycket glad över att få se oss igen, nu ska jag aldrig mera lämna bort honom sååå länge. Usch det var hemskt att vara utan honom!

Idag så fick Melwin vara hemma från dagis, jag kände mig inte redo att redan lämna bort honom igen. Men det blir dagis imorgon iaf, då ska jag till arbetsförmedlingen. :-)
Iaf, idag då ska vi ta oss ut till odensvi. Ska hälsa på morfar och sen hämta gräsklipparen som vi ska få, grästet har blivit långt på stunden vi varit borta. Efter besöket där så  vet jag inte vad som sker, ska se till att få i mig lunch idag iaf, är ont om sånt nu förtiden.

Ska nog ta och göra mig iordning, passa på när Melwin ändå sover.

Hadé


Gó kväll

Vill ni veta?
När jag bokade min bussresa till oslo så trodde jag att jag bokade en resa den 2 maj.. Ikke ikke, biljetten som jag kollade på nyss stod det att jag skulle åka hem 1 maj klockan 9.10.. Ser ni felet?
Biljetten tog jag utan ombokning och avbokning, dumt va? Jag får glatt så för mitt misstag och betala 199 nok, vet inte hur mycket mer det är i kr, men några kr är det iaf.
Pratade med Staffan om mitt misstag och vi började över telefonen kolla andra bussar med andra bolag. Hittade ingen som passade, kolla flyg, det skulle gå på lite drygt 500 kr till oslo så då sa vi att jag skulle ta de. Hittade samtidigt en buss som kostade 250 nok, inte så stor skillnad så min älskling sa att han heldre betalar flyg så jag slipper sitta mer än fyra timmar på buss. :-) Är han inte världens bästa? Eller föresten, jag fick betala själv kom jag just på.. Hm, eller nja beror på hur man ser på det kom jag nu på. :-p
Han är världens bästa iaf.

Imorgon går flyget 12.40 och är framma 50 min senare, toppen bra. Sen blir det hem till Melwin på engång, först ett stopp på godislandet och handla med massa gottit hem. :-)

Ha en bra dag, nu ska jag ta fram alla mina rengörningskrämer och sen är det dags för sängen. Ska kolla lite ghost wisper också har jag tänkt.

Hejdå

På gång.

Anders och Nadja har världens finaste hus, eller kanske inte världens, men jävligt snyggt iaf.

Bror Anders står nu i köket och lagar mat, nu låter det som att han gör det helt själv men så är det inte. Jag har nyss varit där och fixat jag också. Vi ska äta grillat med rotfrukter och en gó sås som han just nu står och gör i ordning.

Var ju på stan idag, tråkigt nog så har allt här i lillesand & grimstad stängt, mataffärer också. Vilket dom har varje söndag.. Alla mataffärer till och med i oslo har allså stängt på söndagar, hur jobbigt skulle det inte vara att ha det så? Jag skulle inte klara av det iaf, måste ju se till att ha allt viktigt hemma och skulle man behöva handla så går det verkligen inte. Det är bara små affärer som får ha öppet söndagar, såna som är små som en mack typ.
Fanns en sån liten som heter joker så vi for dit och handla lördagsgodis. :-D
När vi kom hem så drog A & N iväg till en affär som säljer träd och gräs så då var jag barnvakt åt lilla sessan Linnea. Skönt att hon tycker om mig iaf, hon trivs verkligen i mitt sällskap. ♥

Igår när jag pratade med min underbara älskade Melwin på skype så vart han hur glad som helst över att se mig. Var skönt att se att han var glad, då var det inte så jobbigt att prata med honom.
Pratade med han idag igen och då var han trött så då vart han ledsen och ville hoppa in i datorn till mig, tråkigt att det inte går. Då var det inte alls kul att lägga på, inte när han var ledsen, då blir ju jag också ledsen. :-/ ♥
Imorgon får jag äntligen se honom igen! Eller nja, han sover tråkigt nog när jag kommer hem. Kanske han får vara hemma från dagis på måndag. Får se hur det blir med den saken.

Nej hurrni nu ska jag kolla över matlagningen.

RSS 2.0