19:30

Kvällen har svävat mellan liv och död nu ett tag, men nu så är den den räddad.
Det blir greken 19:30 och sen relaxen 21:30, skit bra tycker jag! Jag behöver värma min kalla kropp lite, kallt som fan här hemma och det blir ju inte direkt varm när man skruvar upp värmen heller utav någon konstig jävla annledning!

När Staffan kommer hem som han förmodligen gör om en 30 min så ska jag duscha och göra mig iordning för att sen åka in till Sandra. Där blir det nog lite fika om Staffan har tid att Staffan annars så besvärar jag dom tills det är dags att gå till greken. Kul att ha en vän som jag, dryg och knäpp. ;) (Och illaluktande fötter.) HAHA!

Jag försöker få tag min min lilla sjukling Elin också, dock utan framgång. Hon kanske sover, eller har luren på ljudlös. Eller så vill hon inte prata med mig?! Kanske de kanske, kan de kanske vara så kanske? Eller? Har jag fel? Eller? Eeeeeeeeeliiiin, svara på min fråga?! ;) Haha, dryg Hanna!
Hoppas hon ser detta och genast ringer upp, om hon nu alltså vill prata med mig vill säga. :p

Jag är hungrig, jag vill vara duktig och städa och laga mat idag. Men jag har ingen ork, min kropp har sagt ifrån idag. Den fick gå upp för tidigt, uuuh!
Nu ligger Melwin och sover för tredje gången idag. Först vid nio, sen somnade han vid ett i vagnen och sen när han vaknade tog jag in honom för han vägra somna om i vagnen när jag drog den fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka...... Så jag tog in honom, tog av honom och sen somnade han nästan i min famn, så han fick välling sen la jag honom i sängen och han somnade IGEN!
Han äter tråkigt nog inget annat än välling just nu, hoppas det snart ändras. Ingen kan ju må bra utav att äta bara välling. Eller, har jag fel?

Nej nu ska jag återgå till att göra inte ett skit!
Ha det så bra, hej o hååå!


Äntligen fredag!

Idag är den efterlängtade dagen här, idag blir det fredags mys med tjejerna på greken och sen relaxen. Så bra ska de blir, kanske den bästa fredagskvällen genom tiderna?
Eller nej, jag bara skämta kom jag på!!! Den bästa fredags kvällen var för ca 9½ månad sen, den 17/4 klockan 20:38. Då kom våran älskade prins, den mest underbaraste och finaste lille kotte som någonsin har kommit till världen. Ont som fittifan gjorde de, men all smärta var han värld. ♥

Nej, nu tillbaka till nutid.

Vi har varit vakna ett tag nu jag och Melwin, han vaknade lite innan sex men somnade om några minuter här och där, men sen när pappa gått ville han upp. Vi la oss i min säng och myste lite, han är ju väldigt mysig numera så man måste ju passa på. :)
Nu ligger han i sin säng och jag hoppas och tror att han snart kommer somma, både han och jag behöver ha lite mera sömnn. Jag kommer ju somna på relaxen annars, och Melwin kommer inte orkar vara vaken och busa med gudfar Linus och Fredrik om han inte sover. Får väl se vad som händer.

På tal om gudföräldrar så träffa vi gudmor Josefin igår, jag och Melwin tog nämligen och packa in oss i bilen och besökte henne och hennes lägenhet. Var dock inte långvariga där för vi var hungriga, vart lunch besök på kina resturangen på big inn. :)
Sen gick vi runt lite i affärer och kika, sen skjutsade vi hem henne och sen plocka upp Elin och Sandra.
Vi åkte till västerås, vi skulle byta in lånebilen mot en annan lånebil. Uuh, en värdelös bil mot en annan.. Varför kan vi aldrig få en bra?! Men idag blir förmodligen våran bil klar!! Vill ha hem den nuuuuuuu!!!
Sen åkte vi vidare in mot stan och köpte lite skit, vart endast ett bar leggings för min del. Inrte alls likt mig att shoppa så lite.. Men jag har väl kanske insett att jag inte alls har mycket pengar längre, nu får jag hålla i slantarna jag har om dom ska hålla en hel månad (HAHA!!!)

Föresten så körde jag fast igår, jag skulle parkera på en parkerinsplats, men icke! Jag parkerade lite innan parkeringen. :p
Fick ringa Josefin och hon kom och grävde loss mig. :D ♥

Nu har det föresten kanske blitt ändrade planer om ikv, Elin ligger i vintersjukan så vet inte riktigt om det kommer blir fredagsmys med brudarna, får se helt enkelt. Josefin är den som bestämmer tror jag. :)

Nu ska jag leka med killen som tydligen är pigg igen, (var en timme sen jag började detta inlägg.)

Ha en bra dag.

Hedå

Kvällsmacka.

Idag har varit en helt okej dag.
Vaknade lite innan nio av mig själv, och någon minut senare så ringer min mobil och då vaknar Melwin.
Jag tog in han till min säng och han ligger ner med snutten och nappen utan att röra sig, och för den som känner Melwin vet att det är inte riktigt hans grej att bara ligga och mysa sådär. Han var likadan igår kväll, då låg han på golvet och bara låg. Inte mig emot, det är mysigt. ♥
Hur som helst så vart det frukost efter en mys stund i sängen, och sen fick Melwin sova igen för han var riktigt trött konstigt nog. Han sov en timma sen var det fullfart igen, vi fick besök utav Jennie, Alexandra och Engla.
Engla är snart 5 månader och är hur liten som helst! Hon vägde 6,5 nu, kollade i Melwin bok och han vägde 6,5 när han var mellan 2 o 3 månader. Så hon var en riktigt liten bebis i mina ögon, så söt!! Jag ville ha henne kvar, men det gick inte mamma Jennie med på. Konstigt va? Hehe. :p

När dom åkt hem började jag med maten, fylld rödspetta stod på menyn idag. Var faktiskt gott, kanske inte låter så gott nät jag berättar vad de är för fyllning, men de var de iaf.
Fyllningen var, mjukost och skinka. Konstigt med skinka i fisk tycker jag, men äh var ju som sagt gott fastän det låter konstigt.

Farmor och Farfar har nyss varit hit och hälsa på en sväng, när dom åkte så gick Staffan ut och skottade snö. Har ju fallit ner mycket mycket från himmelen idag. Varför? Tar det slut någongång?

Vill ni föresten veta hur duktig jag har varit idag?!
Jag har: tvätta, städa, diska, plocka i o ur diskmaskinen, handlat, SKOTTAT snö och lagat mat.
Det är skotta snö som är det mest duktigaste om jag får säga de själv, var det absolut jobbigaste jag har gjort!
Inte alls min uppgift, men jag var tvungen att ta mig ut härifrån så då var jag så illa tvungen.
Dom grannar som såg på mig fick sig nog ett gott skratt, såg nog vääldigt rolig ut så som jag spring och kastade snö omkring mig.

Nej nu ska jag göra en kvällsmacka. Vill ha massa gott på, men kommer inte på något.
Får väl bli ägg eller nå sånt. :)

Imorgon blir det umgås med gudmor Josefin, sen till västerås med Sandra för bilbyte och shopping! :)

Hoppas ni haft en bra dag och att det fortsätter under kvällen & natten.

GOD NATT


Wiowiioo

Jag hade tänkt att skriva ett låååååååååååång inlägg nu men ist vart jag skit bajs förbannad. ÅÅÅH!!

Hejdå..

Tisdag.

Redan tisdag idag, imorgon är det onsdag och då är det halvägs till helgen. :D



Ja, nu var det ett tag sen jag skrev. Har haft fullt upp och därför har bloggen kommit i andra hand.
Fredagen vart det bad med och Saffan, Melwin och Sandra m.familj var hur kul som helst, och det verkade barnen också tycka. Så det ska vi göra om flera gånger! Efter badet var hela högen dö trötta och ville bara sova, men vi trottsa tröttheten och lagade god mat och umgicks. Nille kom hit också, och Sandra, Alex och Liam sov här. Vilket Liam inte alls ville, han var sur och ledsen tills han fick sova med Sandra.

Lördag 07:15 var det var dags för oss att kliva upp, pisse trött. Men hur som helst, farmor och farfar ville ha Melwin på morgonen (varför vill man de egentligen, ska man inte sova då när man inte har små barn?)  så det fick dom, så jag och Staffan sov en sväng till och sen klev jag upp när Sandra och Liam gick upp.
Vart sedan en sväng upp på byn för att köpa god frukost, riktigt gott vart det.
Dom var kvar här hela dagen, kolla på film och skrattade massa, vart liksom som bakfylle skratt utan bakfylla. Hur bra är inte det liksom?! :D
När dom sen åkte hem var vi inte sena på att lämna vårat hus för att åka till mormor och morfar, där valde vi att spendera våran natt.

Söndag, ja då vart det en soffdag för min del. Kolla på film och åt godis, hade det hur bra som helst.
Sen vart vi bjuda hem till S & A på fika så vi svängde förbi där när vi var påväg hem. Sen vart Melwin skit trött så vi åkte hem för han ville inte alls sova i Liams säng. Han har väldigt svårt att somna i någon säng över huvudtaget. Alltså, som inte är hans egna.

Måndag, då packade jag och Melwin in oss i bilen och åkte in till köping och spendera dagen med Elin & Milly. Vart shopping på stan och sen lunch & fika. Åkte hem runt fem och då vart det direkt vidare till eskilstuna, gick på stan där en sväng också och hittade lite smått. Dock inte helt hundra på det jag köpte så får väl se om det blir en sväng till för att lämna tillbaka.
Sen vart det ica maxi, så skönt och handa där, där hittar jag ju liksom till allt! :)

Idag har jag inget planerat, ska försöka få lite mat till Melwin tilllagad, sen tvätta. Min lilla prins spyde nämligen ner hela sängen i morse utav okänd annledning så han har inte en grej i sängen nu. Måste köpa täcke och kudde så man har dubbelt, det har jag aldrig tänkt på att det kan vara bra att ha.
Denna morgon har Melwin hunnit: Äta, bajsa, spy och duscha. Wiho! :)

Nu orkar jag inte skriva mera,
ha en trevlig dag..

hejdå.


Leksaker.

Då var vi vakna igen då, Melwin somnade om ca 7:45 och nu vaknade han precis. Tydligen är han pigg, men verkligen verkligen inte jag. Jag kanske somnade åtta sen vaknade jag en kvart senare utav att jag drömde en hemsk dröm. Somnade iaf om efter det men inte på engång.
Förhoppningsvis blir jag pigg snart, brukar ju vara så. :)

Nej nu ska jag plocka fram frukost, sen ska jag tömma kameran på massa bilder.


God morgon.

Halv sju är klockan och jag har varit vaken länge idag igen.
Skönt att det snart äntligen är lördags morgon så Staffan får gå upp och jag sova lite till, känns som det behövs huvudet är lite rörigt utav den lilla söm jag fått i veckan.

Gårdagen var trevlig och kul på alla sätt.
Albin har blivit en stor kille och han är jätte söt mot Melwin, gav kaka och skulle hålla handen när Melwin gick.
Så sött!!! :)
Elin berättade också om separationsångest, något man får när man är ca 9 månader. Så nu har jag varit inne och läst om de och det stämmer ju ganska bra in på mitt lilla skrutt. Inte någon särskilt rolig tid just nu, men den är bra, då vet man att allt står rätt till läste jag.
Hur som, jag och Elin har nu bestämt att det inte alls får ta lika lång tid tills vi ses igen som det brukar göra. Så nu jäklar ska jag se till att höra av mig, bra va? :D

Idag är det bad som står på schemat, arboga badhus med mina älsklingar och sen Sandra, Alex och Liam.
Efter allt badande så blir det köping för att plocka upp Nille och sen vidare hem. Vi ska nämligen bjuda på mat, och sen så ska karlarna spakla lite i förrådet. Jag och Sandra tar väl och dricker lite vin, hoppas jag har hemma för jag orkar faktiskt inte gå in på bolaget. :p

Det var nog min dag i ord, men innan jag känner att den får påbörjas så vill jag sova lite. Men jag vet inte alls vad min gosse vill.. Han är just nu i sängen där uppe och skriker och pratar om vart annat, blir tyst ibland också. Jag vill så gärna att han ska sova just nu. Men, får väl se hur det blir med de. :p

Ha en bra dag!!

Vart är minnet?

Haha, jag är ju helt borta!

Blir inte alls någon pulka åkning idag, inte med Sandra, Liam, Elin och Milly iaf.
Elin och Albin kommer ju nämligen hit, hade jag verkligen glömt. Tur iaf att Elin påminde mig innan vi hade åkt till köping. :)

Nu äter Melwin gröt, och sen ska vi upp på byn och handla lite smått & gott.
Vid halv tolv, tolv kommer besökarna.
Blir en bra dag detta, har saknat Elin och Albin!

Hade bra.
Hejdå!

21

Vet ni? 05,45 då vaknade min kille idag. Körde in lite välling, och han somnade typ en kvart eller så.. Sen vaknade han, och är fortfarande vaken. Lite små trött kan jag allt erkänna att jag är, men förmodligen så skulle jag väl inte ens somna om, om man nu fick det så det är väl lika bra och vara uppe ett tag. :) Wiiho!!


Gårdagen vart det besök hemma hos familjen Engvall/Spisäng, vi hade de bra och trevligt.
Vart en sväng till big inn för Sandra skulle köpa byxor till Liam och jag var tvungen att shoppa lite mat och Melwin passade på att sova sin förmiddagslur då.
När vi sen kom tillbaka hem till Sandra så kom Malin och en annan Sandra på kaffebesök, trevligt trevligt!
När jag åkte hem somnade prinsen i bilen och fortsatte sen sova i vagnen när vi var hemma, jag och Staffan käkade god tacos och sen kom Inger och Lasse på fika, Melwin fick två fina pyjamasar.
När dom åkte och Melwin somnat så kollade vi på wallander, svårt att säga vad jag tycker för jag vet knappt själv. Men jag tycker den var både bra och dålig. Var svårt att lista ut vem den dumma var också, men jag var inne på den de var några gånger iaf. :)

Idag är planen att åka pulka med Sandra, Liam, Elin och Milly.
Ska bli skoj, längesen vi såg Elin och Milly!

Nej nu är grabben min galen, får se om han tänker somna om nu kanske. HOPPAS! :)

Ha en bra dag!

20

Vilka problem!


Klockan är alltså 07:18 här hemma hos mig just nu och jag är vaknen helt själv...
Melwin vaknar till runt sex tiden för att han vill ha nappen och nu så kan jag inte somna om.. Orättvist om jag får säga det själv. Nu förtiden har jag alltid jätte svårt att somna om kvällarna och sen att somna om när Melwin vaknar. Har på tok för mycket i knoppen som jag inte kan dela med mig av. Förut hade jag min kontaktlärare som jag kunde berätta allt för, men nu då? Skolan är ju som borta..

Jag får fan söka hjälp!


Jag funderar på om jag ska åka och handla utan Staffan idag, vet inte annars vad jag ska hållas med.
Malin ska komma hit, men det är inte förens efter ett.
Kan iofs städa idag eftersom det inte vart gjort igår, har ju några tvättar att tvätta också. Sen måste jag ta och kika på one tree hill också.. Jaha, det var min dag de, får se om det händer något oväntat kanske. :)

Ha en bra dag.


ledsen.

Nu är jag lite ledsen..
Jag trodde jag skulle få kolla på the vampire diaries idag, men icke, inte förens på fredag.
Trodde också jag skulle få kolla på oth och gossip girl, oth får jag iofs kolla på men inte gossip girl..
De kommer inte förens om SJU hela veckor tydligen. :/
Ajja, för nöja mig med one tree hill, desperate housewives och the vampire diaries så länge. :)
Längtar också tills true blodd börjar igen.

Någon som har något bra förslag på någon bra serie jag kan börja följa?
Nu vet ni ju på ett ungefär vad jag gillar. ;D

God natt

19

Jaha, jag är mig lik ja.. Städningen liksom, hur gick de med den tror ni? Precis som vanligt kan jag säga er, men det kanske ni förstod redan när jag berättade om mina städ planer?
Ist för städning tog jag våran äkliga bil och gjorde köping totalt osäkert, var först hem till Ekermalm där vart det massa prat och kaffe & bulle, tog en sväng in till stan också för apoteksshopping. Trevligt trevligt :)
När det sen var dags att röra sig därifrån så svängde jag förbi Spisäng/Engvall på en rök och 10 minuters prat och sen vidare hem till min älskade familj. Vi kollade på halv åtta hos mig och sen busade jag med mig lilla busunge. Nu har han precis somnat och jag och Staffan sitter här nere i soffan, han kollar på handboll och jag bloggar. :)

Imorgon, ja då är det dags för ett litet besök på ica är det tänkt. Om sen Staffan får som han vill blir de willys, om inte lidel... Men lidel är total förbjudet, willys får väl isf gå. Men jag är mer utav en ica människa, precis som min far. Han vägrar inse att det är "billigare" på willys och jag är likadan, kan vara för att det inte är de kanske. :)
Så varför handla där? Mycket bekvämare på ica, självscaning är ju sjukt bra. Tråkigt bara när det blir avstämning, men det händer inte allt för ofta. :)
Kanske ska säga också att jag tycker inte illa om folk som handlar på willys bara för de, och inte heller lidel. jag ser bara inte poängen med att göra de då det faktiskt inte är nå biligare där. :)
Kanske lidel, men inte willys.

Föresten, nu ska jag dela med mig utav en sak som jag inte alls gillar..
Vet ni vad våran el räkning är på??!?!???!?!?!
Jag dör! När Staffan gissade på vad den kunde hamna på så gissade han på 2000:- och jag tyckte han var knäpp och hoppades på att det skulle hanmna under de..
HMMMM!!!! 2854 fucking jävla skit kronor!!!
Det blir 7869 kronor på bara huset, fyyyyfan säger jag bara. Nollade innan pengarna knappt finns på kontot.
Tråkig jannuari månad.. Men men, så går det tydligen när man har el buren värme och det ska vara så pissigt kallt utomhus..
Nåja, hur som helst.. Någon snäll människa som har lust att skjuta till någon krona kanske? ;) HAHA!
(För den som inte förstod så vare ett skämt. :p)

Och nu är Staffan arg också, livet är bra ibland hurrni...

Nu ska jag gå och lägga mig..
Skit också, jag som nyss satt och skratta åt mig själv och nu är jag sur på att Staffan är arg..
Åååh, pissbulle!!!

Ha en bra kväll.
Puss och kram och god natt.

städning.

Idag mår jag bra igen, lite illamående imorse men nu är det bra.
Staffan är inne på att jag har blitt matförgiftad, men jag vet inte.. Spydde bara en gång och sen ont i hela kroppen, någon som kanske vet vad de kan vara? :p

Idag kommer det vara en städdag, mycket skit som måste bort och vi måste börja fixa uppe på kontoret, för där har vi inte mycket ordning inte. Sen har jag börjat fundera på vad som ska vara ovaför tven, ser så jäkla tomt ut där. Någon med förslag?

Tvättmaskinen är igång också, måste hinna tvätta all tvätt idag! Vissa utav kläderna har legat så länge att jag glömt att jag har dom. :p Men så går det när man han egen maskin, då tvättar jag bara de som jag vill använda.
Måste ta och damsuga övervåningen också, torka golv också.. Har upptäckt att Melwin spyr på golvet utan att jag är med och ser. Så det hinner ju torka liksom. Uuusch..

Undra egentligen hur mycket utav det jag vill få gjort idag kommer att bli gjort..

Föresten har jag nämt att älsklingskillen har fått sin sjunde tand nu? :) Så söt så.
Sen går han när man håller han i ena handen också, så stolt över mitt hjärta. Dock så går tidne lite för fort, var det inte nyss han var lite och bara låg helt stilla? :O
Nu finns det inte en chans att prinsen är stilla en sekund.

Som sagt, städdag...

Men kommer en senare inlägg förhoppningsvis.

Ha en bra dag.
Hejdå


Hela helgen..

Fredagen vart som sagt Linus och Fiffi här och hälsade på, det var trevligt och kommer göras om flera gånger. :)

Lördagen det var en rolig dag. 
När Melwin vaknat så tog vi in han till våran säng och myste lite och kika på teletubbies. Sen såg vi att Inger och Lasse logga in på skype så Staffan ringde och frågade om dom ville bjuda på fukost. Självklart ville dom de.
Jag tog mig en dusch och sen åkte vi, käkade frukost och sen så bestämde vi att Melwin skulle vara där ca en timma då vi åkte till eskilstuna för att köpa present till Nille. Det resan var inte alls särskilt kul kan jag säger er..
När vi fick bilen utav bilfirman så sa dom att olje lampan lyser men det är inte alls något fel på bilen. Så vi tror ju verkligen på de dom säger och bryr oss inte när den lyser..
När vi åkte till eskilstuna så börja den lysa, sen slockna den, och sen lyste den igen och sen skrammla det till under huven och vi fick motorstopp...... Där står vi, på E20, enkelfilig väg.... Låter det kul?!
Jag var såå arg! Staffan ringde bilfirman och sa att vi stod stilla och dom får komma och hämt bilen där den står och sen leverara en ny bil hem till oss.. Vi drog därifrån, Lassa hämtade oss. in snabbat till eskilstuna och köpte presenten och sen tillbaka till kungsör.
Jag har haft nå på känn från första början med den där bilen, för jag har sagt att jag inte alls tycker om den och vill inte köra allt för mycket med den.
Vi ska fan inte ha bilar, dom går bara sönder.. Jäkla otur för oss!

Hur som helst, när vi kom till Nille vart det kalas och det fanns gott fika. :)
Sen när alla försvann så vart vi själva där, vi var kvar ett tag. Men Melwin vart så trött så jag och han åkte ut till mamma och pappa. Staffan var kvar där tills det var dags för fest, sen så sov han kvar där också.
Under kvällen skjutsade jag John till kolsva, sen hem till Sandra. Vi hade det riktigt bra och mysigt. Jag och Liam busade tok mycket innan det vart sängdags. :)

När kvällen sen var slut så hämtade jag min bror i kolsva och sen hem till odensvi för att sova.

Söndagen började 7,30 lite tidigt men jag orkade faktiskt inte få Melwin att somna om så vi klev upp och käka frukost med pappa/morfar.
Åkte sen till köping och väckte pappa Staffan, sen umgicks vi ett tag med Nille, Elin och Josefin. Jag han med att springa över till Sandra en sväng också. :)
Sen hem, jag sov ett tag sen vart det mys vi tven.
Kollade på en annan del av köping också, där var jag och Melwin med i tv rutan. ;p


Vet ni, nu orkar jag inte skriva mera. Feber och illamående och trött är var jag har och är, illamåendet börjar dock gå över, var värst när jag vaknade och tills bara för ett tag sen. Men kvar finns de iaf.
Staffan kommer nog hem tidigare från jobbet med lite tur.

Ha en bra dag.
Hejdå

Fredagskväll

Då var denna jobb vecka gjord då och nu är det mysfredag.
Staffan slutade tidigt från jobbet, han var hemma innan jag och Melwin.

Jag och Melwin har idag gjort ullvi helt osäkert, och sen efter det var vi hemma hos Emma & Nemo och hade det bra. Lekte med barnen och prata massa, kan det bli bättre?
Efter det sågs jag och Sandra vid bilen en snabbis och trött Melwin satt i bilen och halv sov typ. vi skulle egentligen åkt pulka med barnen, men Liam sov och Melwin var trött.

När vi kom hem så hade Staffan börjat lite smått med maten, tråkigt nog är den inte klar ännu. :/
Och hade den varit de så hade vi inte fått äta åndå, för vi måste ju vänta på våra besökare Linus och Fiffi.
Blir potatisgratäng och gott jäkla kött, kan det bli så mycket bättre på den fronten? ;D
Kanske att Sandra, Alex och Liam kommer förbi någon sväng? Hoppas på det!!

Imorgon blir det en lite shopping runda, och sen hem till Elin, Nille & Milly för att fira Nille på 22 års dagen, som egentligen är på söndag, men lite förskott har ju ingen dött utav. :D 
Efter de blir Staffan kvar där på fest och jag tar nog en sväng till Sandra så barnen får leka och vi får umgås. Kanske att vi sover i odensvi så Melwin slipper vakna när vi ska åka från köping, bäst för han kanske. ♥

Nej nu ska jag ta och duka lite för snart så kommer dom.
Ha en bra kvälll, de ska jag ha! 

Go kväll. 


Hejhopp.

Som sagt så har dagen varit lite specielt, och inte vart det bättre när älsklingen kom hem heller. Vi konstaterade (stavning?!) att Melwin är väldigt mammig, men sånt går väl över med tiden?

Idag åt vi kött, pommes och bea sås, såååå gott. Imorgon blir de typ desamma fast vi byter pommes mot hemma gjorda klyftpotatisar!
Imorgon kommer nämligen Fiffi och Melwins gudfar på besök, ska bli skoj. Dom skulle egentligen passat Melwin undertiden jag och Staffan skulle gått på snabba cash men det går inte i eskilstuna eller i köping så vi hoppar de och bjuder på mat ist och sen ska vi ha det mysigt. Linus ska få den stora äran att mysa/leka med sin gudson också. Det är han bra på, när han väl visar sig här vill säga. ;p Skulle ju iofs kunna åka dit också, men dom bor i en etta så det är så trångt och Melwin är ju verkligen överallt så det blir tufft. :p

Men innan dom kommer imorgon så ska jag umgås med Emma och Nemo, jag ska också hinna förbi skolan och hämta upp mitt SLUTbetyg. Nu är det med andra ord helt slut på skolan, nu känner jag mig fri. :)
Blir nog att göra sig iordning på engång när Melwin vaknar och sen vara på skolan till Emma och Nemo vaknar. Eller om jag smyger förbi Sandra tills dom vakna, det vet man aaaaaaaldrig. ;)

Nej nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen, jag är helt slut.
Hoppas ni haft en sjukt bra dag!

God natt.




The end..


sova.

Nu sover killen och har gjort det sen ca en timme tillbaka.
Alltså, hans hurmör i dag är verkligen inte alls som det brukar vara. Han har inte låtit mig försvinna ur sikte, och sen gör han allt han vet att han inte får. Tokis. ♥

Nej nu ska jag ta mig en pizzabit.

Hade!

Hojhoj!


Kvart i nio vaknade mitt hjärta idag, så då gick vi upp. Men det var ett stort misstag, för Melwin har bara gnällt, skrikt och gjort han inte får göra. Så nu vart jag trött på de och la honom i sängen, och lillkillen somnade på tre sekunder. (Såg det iaf ut som.)

Idag ska jag och Melwin inte göra något alls, bara sitta hemma och njuta utav varanda, typ. :p
Länge sen man såg Elin och Milly så jag skickade iväg ett mess, men det gick inte. Så det blir på lördag ist när vi ska dit och fira Nilles 22 års dag. För min och Melwins del blir det bara fika, Staffan blir kvar på födelsedags fest.
Hade gärna velat jag också, men jag känner att jag vill inte lämna bort Melwin igen för en fest. Har varit så mycket nu den senaste tiden så nu har både jag och Staffan bestämt oss för att det ska bli mycket mindre barnvakt detta år.

På tal om nyår så har jag lyckats fixa ihopp några löften.

• Inte så mycket barnvakt, iaf inte så mycket för fest tillfällen.
• Se till att Melwin får träffa sina gudföräldrar oftare än tidigare, vill att Melwin iaf ska känna igen dom.
• Sluta röka, den dagen Melwin fyller 1 år ska jag inte längre röka.
• Göra allt för att få ett jobb!
• Bli mer ekonomisk, spara pengar osv.


2009 fanns det massa saker som jag redan visste skulle hända 2008
 
• Melwin kom. ♥
• Milly, Liam och Nemo kom.
• Malin och Daniel gifte sig.
• Jag fyllde 20 år.
• Jag tog studenten.
• Melwins dop.
+ massa annat kul!!


Men nu vet jag inte så mycket..

• Jag blir faster.
• Malin & Daniel i uppsala gifter sig och vi hoppas på att få inbjudan. ;)
• Melwin fyller ett helt år!
• Åka till turkiet i augusti.
• Åka till något skidställe 4/2.


Kanske var lite mycket ändå visst. :p

Nej nu hör jag min älskade son skrika där uppe, ska väl kila upp och proppa i nappen.
Ha en bra dag.
Hejdå.


Bananer i pyjamas.

Haft en bra dag med Malin idag, vi har bakat lite dummlekakor faktikst och bara haft de bra.
När hon sen åkte hem så lekte jag och Melwin lite, sen somnade han.
Han vaknade för bara 30 min sen och då så satte vi på bananer i pyjamas och mös lite. Och nu när älsklingen kom hem så passar jag på med lite bloggande. :)
Jag är jätte trött, tänkte att jag skulle åka in till köping med dummlekakor till Malin men vi får se hur det blir med det. Ska nog vila lite nu och sen få vi se hur det blir.

Som sagt, inte på hugget idag jag inte, inte heller Melwin.
Han är en lite surgris han. :p ♥

Vila, sen mat, kanske köping sen. :)
Hade.

Hejdå.

God morgon.

Staffan kom hem runt elva igår, så jag han med att trääffa honom. Melwin också, för han vaknade klockan tolv och vägrade att somna om, testa verkligen allt men icke då, han var bara sugen på att busa. Till slut så somnade han och likaså vi.

Idag klev vi upp halv tio, skönt att han sover så länge. :)
Vi har hunnit med lite bus och snart dags för våran frukost, smörgås. Melwin älskar att atta smörgås, han är riktigt duktig på det också. Äter själv och grejor. :)
Och på tal om själv, här om dan så fick han äta banan själv, och det gick faktiskt mycket mycket bra! :)
Skeden kom i munnen varenda gång, men det var inte alltid de var något på den. Men ändå. :) ♥

Som sagt, frukost!
Hejdå


Jobb..

En sån dag, en bra dag + tråkigheter.

Dagen börjades då jag vaknade vid nio typ, eller kanske något sånt. Jag och Melwin lekte och vid ca 11,30 kom Sandra och Liam på besök. Vi gick en kortis och Melwin somnade, Liam ville leka med sin stooora idol. (Jag alltså för den som inte förstår. :p) Men sen vart även han trött så då kollade jag och Sandra på dh, barnen vaknade samtidigt och då vare lek igen. Sen tillslut var det dags för S & L att åka back to town så jag och Melwin lekte lite innan vi tyckte det var dags för mormor att komma på besök. Hon och morbror John kom och var här ett tag, måste vara något magiskt med dom, för så fort dom är i närheten gå Melwin några steg helt själv. Min duktiga älsklings kille! ♥

Och Staffan då, hans dag började klockan sex då klockan ringer och är sen på jobbet sju..
Och hör på denna då, hans dag har inte slutat ännu.. Övertid så det skriker om det, riktigt riktigt tråkigt. Och dom hade inte ens frågat om han VILLE jobba över, utan dom bara räkna med att alla skulle göra de.
+ i kanten är också att en maskin gick sönder, så han skulle nog egentligen varit hemma nu, iaf snart..
Men nu får vi se om han kommer hem idag överhuvudtaget. Stackars han :/
Det ända bra är att han får många timmar komp, så han kan ju vara ledig. Och det passar ju bra eftersom vi förmodligen åker till någonstans, typ, säffsen eller sälen eller liknande på en weekend i början utan februari. Mysigtmysigt ♥

Tokisen är fortfarande febrig, och jag är hängig, så det blir inget surahammar besök imorgon.
Nu ska jag plocka lite sen krypa till sängs.

Hadet bra, god natt.

Underbara tisdag.

Igår när vi lämnat in bilen tog jag en tripp in till köping och träffa Malin, det var riktigt trevligt för henne har jag inte träffat på ett tag. Vart inte för sent, var väl hemma runt elva kanske.

Fick sova länge idag, jag vaknade innan Melwin. Fast jag låg kvar i sängen tills han vaknade.
Såg igår att han har feber.. 38,3 och idag 38,2 dom där jäkla tänderna. :/ Han är verkligen jätte ledsen, minsta lilla sne steg så verkar det som att det gör skit ont för han gråter precis som om att det skulle göra det.

Sandra och Liam kommer hit idag. :D
Sen hade jag tänkt att Melwins Gudmor kanske ville komma och hälsa på, men hon hade andra planer.
En annan gång.. :)

Nej nu ska jag äta frukost med Melwin. :)

Hadet bra.

Äntligen

Nu har jag och Elin bestämt dejt, blir på onsdag i surahammar. Ska bli kul att ses igen, sist vi sågs var i höstas så det var ett bra tag sen! :/
Ny tag blire nu, nu ska jag se till att vi umgås oftare. :D ♥

Sitter och kikar på vinter jack till Melwin. Den han har nu är på tok för liten, gör iofs inget just eftersom det är för kalt för att jag ska sätta på han jacka. Men så fort det blir "varmare" igen så bör han ha en jacka. :)

Ska kika vidare, sen leka med trött Melwin.
Han hittade sin tandborste nyss och den älskade han mycket!
Särkert skönt för dom sex växande tänderna, och sen en till på g såg de ut som förrgår. :)

Hejdå

Dåligt!

Känner just nu att det är vääääääääldigt dåligt med inlägg i från andra, kom igen och skiv nu. :D :D

sova och matlagning.

Melwin somnade runt halv elva och sover ännu.
Jag har tråkigt och tycker att han snart ska vakna, men men, bara vänta och se glad ut.
Matlagning till Melwin håller jag på med också, potatis och fisk med sås blire, hoppas han gillart.

När Staffan slutar ska vi åka till västerås och lämna in bilen, hoppas den inte kommer vara inne för länge.
Kanske att Malin och Daniel kommer över när vi kommit hem från v-ås, och imorgon hoppas jag på besök från Liam med familj. :)

Nej nu ska jag laga mat vidare, sen ut i garaget och kolla om prinsen sover.
Han får nämligen stå där nu när det är så kallt ute. I garaget är det iaf +grader så då blir det inte så kallt att andas. Och för den som inte riktigt hänger med på svängarna så har jag en babyvakt, (grymt bra för att tillägga) en hos honom och en här inne med mig. Och skulle de nu vara så att den ute skulle dö eller om dom inte skulle få någon kontakt så låter de i den jag har här inne. Så tyck nu inte att jag är dum i huudet för att han får ligga där. Han trivs bättre när det är kyligt så vad ska jag annars göra? Är ju för kallt utomhus!

Just, maten.

Hade fint!

God morgon 100111

Melwin sitter i hallen och leker med damsugaren, har är verkligen jätte trött men jag ska försöka hålla honom vaken till halv tolv. För då somnar han och sover till halv tre, sen så leker vi sen får han sova vid fem igen när vi åker till västerås. Det är min plan och jag hoppas Melwin tycker bra om den.

8,30 vaknade kotten upp idag, och jag kan ju säga att jag var så trött att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen, det gick verkligen inte att gå upp. Men eftersom Melwin skek på mig tillslut så hade jag väl inget annat val, det var en bajsblöja som var annledningen till skriket, så han fick en ny blöja sen leka i sängen med leksaker och lyssna på musik. Han gillade det mycket, jag la mig och vakna i sängen.

Haha, nu springer gulle runt med en köksstol framför sig. Min lilla trötta älskling. <3

Nu vill han visst inget längre, blir nog inte halv tolv som min plan inte. Blir sova om ca 10 min.

Hejdå.

En annan del av köping.

Nu har alla tjejor/tanter (;)) åkt hem, och vi har käkat god mat, lagt Melwin och sen gjorde jag oss en fruktsallad som vi ska äta när vi kollar på en annan del av köping, ska bli kul att se dom i rutan igen.
Och för den som inte har sett de så är jag med i reklamen, de ni.. Jag har flyttat dit för den som inte visste. ;) Hahaha, nej men jag hade praktik med änglarna där Tobbe är med så dom var där och filma en dag när jag och Melwin var där, så kanske ser ni lite mer utav mig i rutan. ;D

Sminkpartyt var bra, fick smikborttagning och sen så köpte jag mineralpuder. :)

Nej nu måste jag sätta mig! :D

Hadet bra, hejdå.

smink.

Lilleman sover, Staffan skruvar och jag tar mig en välbehövlig paus.
Har hållt på sen imorse med massa saker, städa, baka, leka med Melwin och hans kusiner från karlstad. Men som sagt nu är det äntligen lugnt, fram tills kakan vill ut vill säga.
Blir sminkparty idag, skulle varit igår, men vart fram flyttat. Vid fyra kommer alla, och vid tre kommer hon som håller i det, och han rådgivning med mig. :)

Nej nu måste jag kolla till kladdisen.

Hörs later.

Hejdå


Det är den nionde i första idag..

En film är avklarad och vad tror ni min älskade Staffan gjorde?
Alltså, det är ju något med han och soffer.. Han kan ju fan inte lägga sig i en utan att somna.
Tur att han i alla fall är lätt väckt. :)

Melwin har endast sovit 40 min idag på HELA dagen, har märkt att han varit pisse trött men han har inte gjort mycket liv för de inte. Men när klockan var 19,30 brast de, då var Melwin mycket gring så då la vi honom och han somna som en söt lite gris. ♥

Gårdagen var trevlig, vart några glas vin och prat. Första glaste och jag kände att jag var tvungen att ta det lugnt, skumt! Men kvällen fortatte för de, och vipps så hade jag huvudvärk. Jag är konstig jag..
Jag och Sandra gled i alla fall över till Elin och prata lite och sen gled vi hem till Sandra igen.
När klockan var runt kvart över ett så kände jag att det var dags att ta sig hemåt, för min huvudvärk var pissigg och jag var illamående. Ringde hem Staffan som var ute med Alex och sen taxi till NYGÅRD och min syster med sambo där vi spenderade natten. Halv åtta kände Melwin för att stiga upp, det var kul. Jag råkade somna om igen och Staffan och Melwin lekte. Ljög lite för Staffan och sa att min huvudvärk var kvar, jag ville ju sova en lite stund till bara. Snäll som han är så fick jag de.

När klockan vart mycket så gick vi i kylan hem till Sandra och Alex. På vägen stannade vi till på mardrömms affären som jag inte alls tycker om.. lidel... dom har inte tagit sig in i mitt hjärta.
Fick i alla fall med oss lite små saker därifrån som vi sen käkade upp hemma hos S & A.
Barnen vart glada när dom fick leka med varandra, dom hade bobbycar race, gullungar. ♥
Vi var hemma hos dom jätte länge, och sen när vi skulle åka så gick inte bilen igång......, som vanligt!!!
Alex fick hjälpa till och sen for vi hem. Hemma fixade Staffan smörgåstårta, (Mmm, de ni Elin och Nille. ;))
och jag gnällde på allt och sen när jag fick mat så vart jag glad. Och ja, sen kollade vi på film och... resten vet ni ju redan.. :p

Nu ska jag plocka undan sen krypa till sängs tror jag, imorgon är det städning, bakning och sminkparty som står på schemat. ;D

Love, love, love, love, love ♥

GOD NATT

8/1 - 2010

För en timme sen när Melwin somnade tänkte jag, "jag ska bara skriva ett blogg inlägg sen städa".... Hm, för fem minuter sen så vaknade Melwin till och jag gick ut och körde lite fram och tillbaka på vagene och han somnade. Gick in och kolla på klockan, EN TIMME... Hur fan lyckas jag med de? Nu blir det bara en kort inlägg tack vare de för jag måste försöka hinna laga mat och torka golv innan Staffan kommer hem om en timme.

Föresten Melwin sov till halv tio idag också, guld gosse ♥

Nu hör jag han här utanför, måste kila ut i kylan.
Hade
Hejdå


Myskväll.

När Staffan slutade jobbet så vart det käk sen till vårdcentralen för att plocka bort stygn, Melwin var världens duktigaste, han tyckte bara att det var jobbigt att pappa höll hårt i armen.
När det var klart åkte vill farmor och farfar, dom var inte hemma, men det var faster. Vi hade det bra där. bjudna på mat vart vi också. Vi har det bra vi, igår hemma hos Elin och Nille och fick mat och idag hemma hos svärisarna. Kan det blir bättre? ;)
När vi kom hem så lyssna vi på musik och dansa lite, sen städa jag en massa så att det är fint tills på lördag.
Melwin somnade nog vid nio tiden och då vart det film för mig och min älskling, min stora feta grekiska semester. Den var lite små seg i början men bättre mot slutet, jag älskar kärlek!

Imorgon så ville min syster vara barnvakt så då tänkte vi att vi skulle passa på att träffa Sandra och Alex, var ett tag sen vi sågs allesammans så det blir kul. För mig och Sandra bli det lite vin och Staffan köper nog med sig nån öl så han och Alex kan kasta pil, för enligt han så kan man bara göra det när man dricker. :s TOK!
Vi ska iaf sova hemma hos min syster och hennes sambo Ida, det blir skit bra de. :)

Nej nu ska jag ta och gå upp och krypa ner i sängen med min underbara karl som väntar. ;p

GOD NATT!

7/1 - 2010

Bara för att jag fick sova till halv tio idag är dagen redan som bortblåst.
7,30 vaknade Melwin och var hungrig och jag var så jäkla hundra på att han skulle upp sen när han fått sin välling. Men icke, han åt inte ens upp allt innan han somnat. Sen så vaknade han som sagt ca 9,30. Så jag fick mig en lite sov morgon idag, får tacka min lilla för de. ♥

Idag skulle vi ha träffat Emma och Nemo, men stackars lilla Nemo har feber igen så det blir inte av.
Hoppas att han snart bli bättre så vi kan ses! Saknar er ju! ♥

Nu ska jag ringa och boka tid för massage som jag fick i julklapp utan min älskling.
75 sköna minuter ska bokas in någon dag. :)

Ha en bra dag!
KRAM


Ikea.

Nu är julsakerna borta, äntligen!

Var till ikea idag och köpte lampor till både fönster och tak, så nu kommer vi äntligen se någon här hemma även när mörkret börja smyga fram. Melwin fick en ny nattlampa också, en sån "spöklampa" han har en i grön som han fick i julklapp, men jag vill ju ha blått i hans rum så vi köpte en blåååå.
Efter ikea så åkte vi till Elin & Nille och fick en god äppelpaj som Elin bakat, sen for Staffan iväg för att hämta Melwin i odensvi där han fick vara kvar ist för att åka till ikea.
Vi fick mat hemma hos Elin och Nille också, sååååååå jäkla gott!!!!
Nu börjar det bli dags för oss att bjuda igen. När passar det er Elinpelin?

Imorgon är det dags för Melwins stygn att försvinna, undra hur det kommer att gå?
Blir en hel hög som kommer dyka upp på vårdcentalen imorgon, jag, Melwin, Staffan och Sara. (Staffans syster, hon är sjuksköterska så hon är nog nyfiken på om dom fixar rätt på hennes brorsson.) :D

Nu ska jag in i duschen och sen hoppas jag på en god jäkla nattsöm, för jag är trött som en gnu.

God natt gott folk ♥


D

Sitter ute hos mor och far, vart bjuda på middag idag så vi tog oss ut hit.
Men det tog oss ett tag kan jag säga, bilen startade inte så Lasse fick komma och hjälpa lite. Sen när jag skulle sätta in Melwin i bilen halkade jag, tur att det gick bra i alla fall.

Nej, nu mat.
Hadet bra hurrni!!!

HEJDÅ

V

Nu så sover grabben och jag borde väl ta och plocka lite, men tycker jag att jag orkar de? Nej!
Jag är fan för lat nu förtiden, när vi flyttade in så plocka jag alltid undan och hade de fint nästan varenda dag.. Men nu.. Hm, sen nyår har jag börjat lata mig. Kanske kan det vara för att vi inte fått undan alla skit saker som sagt. Hoppas på ändring. :)

Sandra kommer inte, så jag funderar på att lata mig i soffan. Tv spel kanske. :D

Imorgon ska jag träffa Elin, Melwin blir nog hemma med Staffan eftersom han är ledig.
Torsdag så ska Melwin ta bort stygn och sen ska jag få in en Emma dejt där också.
Fredag då vet jag inte vad jag ska hitta på, och inte heller på helgen. Eller jo, lördag så är det mary kay party här hemma hos mig. Har skickat ut inbjudningar men ingen har svarat, tippat. ;) Jag och inbjudningar hör inte riktigt ihopp.. :p
Eller jo föresten, Simone och Sandra har svarat. Kan inte komma på någon annan iaf. :p Försöker hitta någon sätt att få tag på Josefin också, har dock inga pengar på mobilen så jag letar andra sätt. Utan resultat änsålänge.
(Alltså, Josefin om du läser detta, ring mig!) :)

Nej nu ska jag spela, har inte mycket kvar innan spelet är ut klarat. :)
Sen ska jag få lite ordning i hemmet.

PUSS


This is the end.

Halv åtta vare någon som ville ha mat imorse, lite små trött jag kan ju erkänna att jag var.
Jag märker att han är skit trött när han vaknar så tidigt och vill ha mat, tror ni det blir bättre om jag ställer min klocka och ger han mat fasten han inte vaknat? Han tar ju brort flaskan om han inget mer vill ha.
Ja, jag undrar hur jag ska göra..
Hade han varit pigg vid halv åtta, åtta så hade de inte spela någon roll. Men nu när han vägrar somna men är skit trött vet jag inte vad jag ska göra.

Idag kanske Sandra kommer över en sväng, hon sa att hon förmodligen skulle göra de så vi får se hur det blir med de.
Måste ta och plocka lite smätt här hemma också, det är så rörigt. Vet dock inte vad jag ska göra riktigt för att få det fint är så mycket julblommer som jag vill ha bort. Men jag kan ju inte länga ännu, vissa har inte ens blomma ut. Idag ryker nog tomtarna här i hemmet men adventsljustakar och julstjärnorna i fönstren får vara kvar et ttag till. I alla fall tills vi köpt nya lampor att ha i alla rum. :)

Melwin är grinig, han kommer med största sannoikhet att somna när jag går ut med honom. Men det får nog vänta ett tag till, kanske en timme eller två. Får se hur han blir om ett tag.
Just nu står han bara och biter på alla möbler så det blir fula bitmärken överallt. Mammas tokunge ♥


Frukost nästa.

Hadet bra, hejdå.



"you and you and you and you"

Julstjärna.

Melwin har precis somnat så nu sitter jag här med daton i knät.
Har inte mycket att skriva egentligen, har bara så mycket innom mig som jag ligger och tänker på som jag egentligen bara vill skriva, men de går inte. Sånt man får hålla för själv.

Idag gjorde Staffan maten, var ärtsoppa och pannkaka. Var dock tvungen att ta över då det inte gick så jätte bra för honom. Men gott vare, tråkigt att jag bara fick i mig två sen vart jag illamående.
Efter maten kom Lasse hit och satte upp grinden där uppe, så nu kan vi vara där utan att vara rädd att Melwin ramlar ner i trappen. Melwin fick bada idag också, har inte vågat gjort de nu när han gjort sig illa. Men min moster sa att det gick bra så länge vi gjorde rent runtom såret och satte på nytt plåster.
Såg riktigt fint ut nu om man jämför med innan, men jag gillar fortfarande inte att jag förstört hans lilla arm. :/
Men just nu är det tråkigt nog som det är..

Föresten, jag ladda ner dh, och jag har hunnit med att kolla på det också.. Nu vet alla de. ;)
Nu ska jag kolla om vi fått någon post idag, sen ska jag sova. Är pisse trött!!!

God natt.

5

Jag och Melwin kom nyss hem från köping.
Precis när jag skrivit klart förra inlägget så vaknade Melwin och klockan var runt tolv, så då tyckte jag att vi kunde hinna med en sväng hos familjen Engvall/Spisäng. Men nu är vi som sagt hemma, Melwin somnade i bilen så jag la ner han i vagnen och han fortsätter sovandet där. :)

Var verkligen kul att träffa Sandra igen och självklart Alex och Liam också. Var länge sen!
Hade ganska mycket att prata om, jag berätta om vårat nyårs firande och hon berättade om deras. Och sen massa annat kul också. Blir nog att hon kommer hit imorgon, eftersom hon skulle iväg vid tre så kunde vi ju inte vara där så länge.

Har nu fått en tid för att ta bort Melwins stygn, blir på torsdag 14.45. Så Emma, vi får nog ses efter de om det funkar? Eller kanske fredag? :)

Nej nu ska jag ta och vila, är så jäkla trött nu förtiden. Sen ska jag försöka plocka undan lite, sen måste jag kolla om DH har kommit ut givetvis. :D

Hejdå


4/1 - 2010

Lite små trött är jag allt, Melwin vaknade åtta imorse och då fick han välling, sen skulle nog han ha somnat om, om det nu inte vore för att han bajsade. Vara bara gillat och kliva upp, vi sjöng och dansade lite på hans rum innan vi gick ner och lekte.
Sen innan tio ville Melwin sova igen, så vara bara att klä på han overallen och sen ut i kylan, tur för mig att han somnade fort så jag slapp gå runt ute i kylan iklädd endast läggnings, tröja och jacka.

Idag skulle jag ha träffat Sandra, men som sagt så somnade Melwin och det vart så sent. Blir förhoppningsvis imorgon ist, får se om det blir köping eller kungsör. Jag hoppas på kungsör, så Melwin får sova sin vända på tre timmar. Eftersom det nästan är de ända han sover på hela dagen, kanske med lite tur att han sover 30 - 45 minuter runt fyra tiden också. :)
Blir det köping får jag nog ta och åka över arboga eller liknande så killen får sova lite innan vi ska leka en massa med Liam. ♥

Måste ta tag i att ringa Elin Norgren också, var hundra år sen vi träffades sist. (Känns iaf som de.)
Saknar henne och Albin.


Nu ska jag plocka lite.
Hadet bra.
Hejdå


Rubrik

Nyss kom vi hem från Inger och Lasse. Var bjuda på tre rätters, mums va de.
Melwin fick vara kvar där, eftersom han sov sig igenom all mat så fick dom inte leka något med han så dom ville ha kvar han någon timma. Men han borde komma hem vilken sekund som helst min lilla prins. ♥

Har egentligen inte så mycket att skriva tror jag, inget jag kan komma på..
Eller ja just, nu har Melwin fått tänder igen. Kommer inte ihåg om det var den 22 eller 22/12 men då såg vi två tänder komma. Så nu har han 6 fina små tänder. :)
Stor kille vi har här hemma. Han säger dock inte mamma och pappa ännu vilket jag lästa att dom brukar kunna vid åtta månaders ålder, men det kommer väl förr eller senare de också. :)

Nu ska jag hjälpa Staffan med tv spel.
Hadet bra!


God morgon 3/1 2010

Första gånger jag skriver 2010 faktikst, lite skumt om jag får säga det själv.

Allt rullar på bra precis som de ska, slutar röka här hemmet också. Så de är endel sura miner, men det får man stå ut med ett tag. :)
Imorgon är det måndag och det är dags för min älskling att jobba igen, det ska bli tråkigt för nu har jag verkligen vant mig med att få ha honom hemma. Med vi får vara glada för att han har jobb i alla fall!
Jag ska ta tag i jobb biten snart jag också, vi har nämligen satt upp Melwin på sån förskolelista nu. Tänk att han snart är så stor, 1 år, tiden börjar verkligen närma sig. Och den 17 april är på en lördag så det blir ju skit bra. Kalas kalas kalas. ♥

Men som sagt imorgon är det måndag och då ska jag och Melwin ta och träffa Sandra, var ett tag sen sist så det är som på tiden tyckte vi båda två.

Usch, hade svårt att somna igår låg och tänkte på en massa saker.
Det nya året förde med sig både bra och dåliga saker och det var endast dom dåliga jag låg och tänkte på igår.


Nu ska jag ta och leka med Melwin som inte alls vill sova, vaknade efter ca 30 min och det har inte hänt på lääääääänge!
Sen ska jag kolla på new moon, äntligen svensk text till. :)

Ha en bra dag.
Puss och kram

Bio.

Kanske ska ta och berätta om olyckan som hände här hemma.

30/12 - Jag och Melwin var till odensvi, min moster fyllde nämligen år så det vart lite kals där.
Jag åt tårta och Melwin lekte med min kusin och grannflickan Julia, när Melwin sen vart trött så packade vi in oss i bilen, och då ringer min syster och vill ha skjuts till donken. Så vart det, för Melwin somnade i bilen. Sen åkte vi förbi med lite donken mat till Staffan som var hemma hos en kompis och tog några öl.
När vi kom hem vaknade han så vi gick in på hans rum och tog av han hans kläder och blöja, han skulle få vädra rumpan lite tänkte jag. Sen satte jag på hans skiva som han fick i julklapp och vi sjöng och dans, och jag tog en massa fina kort på våran underbart fina son. När jag sen utav någon dum äckligt jävla annledning så vände jag mig och släppte Melwin ur min syn och sen PANG och jag vänder mig om och ser att Melwin står livrädd i en massa glassplitter, jag granska honom snabbt för att se om jag såg blod och det gjorde jag inte så jag börjar lugna honom och tog upp honom, och då skriker jag för då ser jag det jag missat, en fett stort jävla djupt skärsår, jag skriker som en gris och bryter ihopp samtidigt som jag springer ner med Melwin på armen och tar tag i telefonon och ringer hem till mamma och pappa, mamma var inte hemma och pappa frågade massa fråger om hur det var och såg ut, jag lägger på och ringer till Pilla, där svara dryga Daniel och snackar arabiska, jag blir arg och säger att jag måste prata med Pilla. Fick tillslut göra det och sen berättar jag vad som har hänt, kan ju nämna att jag var helt hysterisk och Melwin var kolugn, satt på min arm och skratta lite då och då. Pilla frågade samma jobbiga frågor som pappa och sen sa att jag var tvungen att lägga en handduk och sen trycka, inte så lätt att göra de samtidigt som jag pratar i telefonen. Sen tyckte Melwin inte det var kul att ha armen helt stilla, gick inte så jätte bra med andra ord. Sen fick jag nummret till kungsörs vårdcentral, blir vidarekoppla och fick vänta ca 15 min, var dom längsta i mitt liv.. Undertiden jag vänta fick jag tag på Staffan som snabbt tog sig hem, när han var hemma så fick ha ta över samtalet med sköterskan i luren för hon fick inte mycket kloka saker ur mig inte. Hon sa att vi skulle åka till västerås sjukhus, sagt och gjort, Inger och Lassa skjutsade dit oss. Innan fick vi på Melwin liter kläder, vilket inte var så lätt, ena armen fick vara utan kläder, vart en handduk där bara.
Melwin somnade påvägen dit men fick glatt vakna när vi var framme, fick vänta ganska länge innan någon doktor kom till oss, men när hon kom så beslutade hon att det skulle sys. Sagt och gjort, 7 stygn i Melwins högra arm. Han hatade verkligen att bli sydd, usch jag led verkligen när jag hörde honom skrika. USCH!!!
När allt var klart så var han glad igen och vi fick åka hem. Var hemma 01.10 och då somnade Melwin med lite välling och alvedon sen sov han som en stock till nio och då tog jag upp honom för att se hur han mådde. Och min prins verkade må bra faktikst.
Behöver jag ens nämmna vilka skuldkänslor jag har? Känner mig som en skitmamma som inte kan hålla koll på sin son. :/
Och jag som ALLTID tar undan den lampan när vi leker i hans rum. Vad hände? Varför kunde jag inte gjöra det även denna gång?!?! Varför varför varför? Åh, jag hatar att jag inte kan skruva tillbaka tiden.

Vart mycket att skriva så jag vet inte hur det är skrivet, men förhoppningsvis så får du fram vad jag skrivit iaf.

Nyårsafton - Då hade vi bjudit hem våra vännner för att äta lite mat och ha det trevligt. Och eftersom vi inte visste hur Melwin skulle må så visste vi inte hur det skulle bli. Men eftersom han mådde bra så fick han sova hos sin mormor och morfar. Här hemma var det bra, mat, alkohol och smällare. Riktigt bra!
Tråkigt bara att Josefin fick huvudvärk och åkte hem tidigt, och sen att Elin åkte in till köping. Sen var det tråkigt att vi inte fick sova vid halv sex.. Då var det några som tyckte att dom skulle ha sex i våran soffa, och när vi vartit ner FEM gånger och sagt till så skickade vi ut dom, och idag upptäckte jag att vi fått en present lämmnad... Ett par trosor......... MUMS... Uuuh!

Det nya året har fått en perfekt början, nu får vi se om det håller i sig bara. :)

Nur har jag skrivit hur mycket som helst, och än jag inte klar.

Idag har jag, och mina småsyskon vart och kolla på luftslottet som sprängdes, och jag tycker den var riktigt bra faktiskt. John ska sova här för mamma och pappa är i sthlm och hälsar på lite släktingar. :)

Den 29/12 var jag och Jossebaby på avatar, den var lite små seg i början men den var ändå sjuktbra.

Nej nu orkar jag inte skriva mera, nu har det blitt för mycket. 
Hadet bra.
GOD NATT!

Vad säger man?

En sån kväll/natt, en sån dag, en sån kväll/natt.
Har hänt en del sen jag sist skrev, min lilla älskade Melwin har råkat ut för en olycka så vi fick spendera lite timmar på sjukhus, men han var kolugn, bara jag som var helt förstörd. Mer orkar jag inte skriva mera för jag måste sova, prinsen vill mest troligt upp ganska tidigt för han har blitt snorgig och hostig IGEN. :/ Stackars barn ♥

Ha de fint hurrni, ska nog blir lite bättre med bloggandet nu också.

Hejdå, god natt.


RSS 2.0