12:36

Idag är vart det en mysig hemma dag, iaf än så länge.
När vi vaknade kollade Melwin på teletubbies och jag fastnade i arn.
Kollade nämligen på 1an igår så jag var ju bara tvungen att se tvåan idag, och jag dog. Jag förstår inte hur filmer ska få sluta så olyckligt?! Jag grät som en gris kan jag ju säga, men det är ju vanligt att jag gör det när jag fastnar så i någon film. Eller någon och någon, jag fastnar väl i alla filmer jag kollar på?! Åh vad trött jag blir på mig själv, jag vill vara mer normal och kunna kolla på film utan att bli helt galen.
Det konstiga var att denna gång var det ingen snugging med i filmen., eller jo, Joel var ju med man han var allt annat än snygg om jag får säga det själv. Sen var han dum som en jävla gris så jag tycker inte alls om han länger! (Och det varar ju fram till jag ser en annan film med han där han är snäll gissar jag på...)

Hur som, Melwin och jag gick ut en sväng när vi käkat lunch. Vi hämtade posten och sen städade vi lite där ute, Melwin är så duktig så på att städa, och gå också. :-) Han gör sin mor riktigt stolt. ♥

Usch, det här med att blogg är inte min grej längre.
Jag tvingar mig själv till att göra det, jag skulle kunna blogg ibland, bara när jag känner för det, men det kommer inte funka. Då kommer jag dit igen då jag tvingar mig själv. Så jag vet inte vad jag ska göra, det skulle ju vara tråkigt att sluta helt med bloggande och sen är det förbannat tråkigt att tvinga mig till att blogga.
Kanske jag ska byta blogg ställe och få ordning på bloggen, då kanske man tycker det är kul igen..
Hm..

Nej nu ska jag göra något. :-)
Ha en bra dag, hejdå.



♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hejhopp.

Här sitter jag, har typ nyss för kanske ca en timma sen kommit hem från en handling på ica maxi.
Melwin fick umgås med farmor och farfar undertiden, hade tänkt att han skulle få ka tåg hem med farmor från eskilstuna men hon var redan på väg hem när den iden kom till oss.

Har köpt saker till påskäggen nu, och sen så handlade vi skit tydligen för vi fick inte mycket mat med oss hem för dom slantarna vi slängde ut. Men så kan det gå ibland. :-)


Idag har jag och Melwin varit i köping, umgåts med familjen Spis/Eng och sen var vi till ullvi och hälsade på, fick mat och sen åkte jag, bror och Melwin och lämnade ut inbjudningskort till dom flesta som är inbjudna, några ska skickas med posten för vissa bor långt bort, så som sura och karlstad. :-)
När vi sen kom hem så sov Melwin och jag kollade på ghost wisper och sen gossip girl.

Imorgon då? Vill någon besöka oss här otroligt roliga kungsör? :-D

Hejdå,

Hej.

Helgen är över igen och likaså måndagen.

Helgen har spenderats med Sandra m. familj, barnledig i fredags så då vart det myskväll med god mat, ceasarsallad, de bästa som finns. Och det var inte så svårt att göra som jag trott, skit lätt faktikst. :-)
Var över till Elin och Josefin och hälsade på en sväng, jag sakrattade tills tårarna kikade fram, ojoj så kul det var.
Karlarna var i kungsör och hade bastu & fifa kväll, kul för dom antar jag.. Staffan och Alex har en aning svårt att slita sig från det där. Dom spelade liksom fredagen OCH lördagen, lördagen var nämligen vi där eftersom jag sov där och sen kom S och A dit, jag och Staffan åkte och hämta våran ängel och han somnade och sov sött i vagnen på balkongen. När barnen vaknat så hör och häpna, tog papporna och gick över till Nille som passade Milly, som dom var där och lekte ett tag. Jag och Sandra kollade på film och moffa chips.

Söndagen åkte vi till tuna park och köpte de sista till Melwin, och sen åkte vi hem till Inger och Lasse och åt våfflor, Melwin somnade när vi kom dit så och sov sen i tre timmar. Jag och Staffan passade då på att gå ner på ica och handla lite skit, sen gick vi förbi bion och såg att avatar gick klockan 19,00 i 3D den ville ju vi se, eller iaf jag. Iofs så har jag ju sett den filmen men inte i 3D så jag var ju bara tvungen att se den.
Kollade med Lasse om han ville passa Melwin undertiden hemma hos oss och det vill han så vi fick gå på bion, den var grymt bra även denna gång. Och i 3D, shit vad sjukt coot det är! Nu måste jag se Alice i underlandet på 3D.
Hemma igen så sov inte Melwin, vet inte riktigt varför men han somnade iaf när vi lagt honom så det var ju bra det. Vi somnade strax där efter vi också, eller iaf jag, Staffan var vaknen till 2.. :-O

Idag, måndag. Då har Staffan varit ledig, så vi åkte och bada när Melwin vaknat och allt var packat. Riktigt mysigt måste jag säga. Melwin ÄLSKAR verkligen att bada och plaska runt, så kul att se hur glad han blir. ♥
När vi badat åkte vi hem och Melwin somnade som en gris på engång i vagnen och sen två timmar senare så vaknade han och då var vi ute och lekte lite, jag städade lite i graget vilket var välbehövligt, det är massa mer som behövs göras men nu är iaf lite fixat.
Måste ta oss ut till odensvi och hämta några hyllor hemma hos mor och far.

Imorgon, ja då ska jag förhoppningsvis ta mig in till köping med Melwin. Ska umgås med Sandra och Liam, ska försöka dela ut lite post också, så håll utkik efter posten i brevlådan. ;-)

Nej, nu ska jag gå ner och smörja in fejjan med alla underbart braiga produkter från Mary kay. (Boka hudvårdklass kanske? Bara ringar, messa, kommentera, eller skriva på Fb.)

Hoppas ni haft en bra helg och även en bra dag, det har nämligen jag.
God natt, hejdå.


God morgon

Idag fick jag sova till halv åtta.. Lite små tidigt men det funkar. :-)

Igår vart det kanske ont om inlägg. Eller? Minns jag fel?
Fick iaf mary kay paketet igår men jag hann inte hämta det så det ska jag göra snart hade jag tänkt mig.
Igår var vi och handlade på ica maxi, och Melwin skötta sig väldigt bra. Han gick lite och sen satt han i kundvagnen lite, haha och han charmade varenda jäkel där inne på maxi med sita söta prat och skratt.
När vi kom hem ville Melwin vara ute, men det var ganska sent så det fick han inte, vi gick in och han fick gröt ist. Alltså Melwin äääälskar att vara ute och gå och han älskar at gå i vattenpölar, min lilla skrutt som inte ens är 1 år ännu.. Men det är han snart.. Hur går det till? Hur kan man bli så gammal så fort? :-/

Idag så ska jag och Melwin vara hemma hela dagen, och sen mot kvällen så ska Staffans kompisar komma hit och då ska jag och Melwin fly. Meningen var att vi båda skulle sova hos Sandra och Liam. Men så blir det inte, vi kom inte på hur vi skulle lösa sovplatserna så därför får Melwin sova hos mormor & morfar. Och Liam ska sova hos sin farmor så jag och Sandra blir barnlediga, känns ju lite konstigt att vara det utan att man ha nå speciellt inplanerat. :p Fast jag och Sandra har börjat planera och vi ska äta goood mat, blir oxfilé och sen ska vi äta något gott till och sen ska vi ha förrätt också. :-)
Sen ska vi förmodligen kila över till Elin också, eller jag ska ta och kolla med Sandra så hon inte har fixat några andra planer. Men men, nu ska jag klä på mig och grabben.

Ha en bra dag.

Hejdå

Hej.

Snart dags att krypa till sängs, men innan ska jag kasta in ett inlägg här hade jag tänkt.

Idag har jag och Melwin umgåsts med Sandra & Liam hela dagen, var hem till Elin & Milly där även Malin var och umgicks, skit kul! :-D
Har haft en riktigt bra dag vill jag lova, man kan väl inte få annat när man blir bjuden på hembakta vaniljbullar?
Sandra hade bakat dom och jag hade kunnat äta sjuhundrafetiotre till, men det tog typ slut. Och man kan ju inte äta helt slut på dom, hon måste ju få bjuda andra också. ;-)
När vi kom hem var vi ute en sväng, Melwin älskar att vara ute och gå och kolla på pappa när han skottar bort snö. Hämta posten gjorde vi också, det är väl lite små kul info, eller? ;-P
Hur som, Melwin är nåså sjukt duktigt på att gå och både jag och pappa Staffan är hur stolta som helst. Förstå att min lilla bebis vandrar omkring som en stor stor kille. ♥♥

Imorgon blir det kanske öppna, får se hur vi känner imorgon.
Ska iaf komma ihåg att lägga in alla räkningar imorgon också så det blir gjort.

Nej nu ska jag sova, har sån jobbig huvudvärk.

God natt, sov gott.


Wiiiho

Nu ska jag slänga in ett kort lite inlägg innan Staffan ska iväg och sporta.

Idag var det iaf öppna, Sandra och Liam kunde inte följa med idag heller tråkigt nog med Emelie, Merra och deras småttingar var ju där så vi gillare ändå. :-D
Efter öppna så vart det besök hos tandläkaren för Merras del och jag och Emelie följde med och höll i handen. ;-) Haha, eller så var det så att hon och jag stod ute med alla sovade barn och halvt frös ihjäl. Vart sen mat på kungsörs och sen så skulle vi åka hem, men vid bilen så kom jag och Emelie på att jag och Melwin faktiskt kunde följa med hem till dom så det gjorde vi. Var där och lekte och busa sen åkte vi hem igen och gick för att möta Staffan. Det gick mycket bra, Melwin är nåså sjukt duktig på att gå. Så otroligt stolt över min lilla kotte. ♥♥

Mitt i allt skrivande har Staffan hunnit komma upp hit med en sovande Melwin, så nu har han somnat en hel timme innan han vanligtvis brukar. Hoppas han inte tänker vaknar vid sex bara för de, då vet jag någon som blir ledsen!
Med andra ord kan jag sitta här och skriva hur mycket som helst. ;-)
Men det tänker jag nog inte göra, har nämligen inte så mycket att skriva länge.

Ska nog sätta mig i soffan och kolla gossip girl, sen kanske det kommer mer inlägg, vem vet. ;-)

Hejdåå

God (?!) morgon.

Melwin vakna tidigt idag också.. Varför ska han börja med de nu igen?
Ja trivdes mycket bra med hans sov tider som var nyss. Tre dagar i rad har han vaknat tidigt, inte särskilt kul. Och sen när solen inte skiner blir morgonen riktigt värdelös! Tur då att jag har min egna lilla solståle iaf. :-) ♥

Har jag nämt i bloggen att jag åkte till eskilstuna igår?
Hm, tror inte de, kommer inte ihåg riktigt.. Men hur som, jag och Sara åkte dit när Staffan kom hem och vi var väl där i cirkus kanske tre timmar eller så. Hittade inte mer än en kjol, men det var ju iaf nått.
Melwin fick som sagt röda chinos och grå ac/dc t-shirt. :-)

Undra om jag ska ta och hoppa in i duschen nu när Melwin sitter så snällt inne i vårat sovrum och kikar teletubbies. Sen blir det frukost och göra sig iordning i långsamt tempo, hur det nu ska gå. Känner jag mig rätt så kommer jag stressa som en tok fastän jag inte ens är stressad. 9,30 ska vi vara på kristinagården så det är ju ett tag kvar. Men på den lilla tiden ska jag iofs hinna med massa saker, bäst jag att jag börjar nu då.

Hörs!
Ha en bra dag, hejdå.

Skatten.

När Sandra Ekermalm sov här så berättade hon att man den 23/3 (imorgon) kan se hur mycket man ska få tillbaka på skatten. Men jag som är nyfiken gick bara in för att se om det kommit in redan idag, och tänk det hade de. Jag kommer att få tillbaka lite drygt 3000:- hur bra som helst om jag får säga det själv. Eftersom jag betalat lite extra saktt på föräldrapeningen så visste jag att jag skulle få något men jag gissade på typ 1000:- Så jag vart självklart glad när jag såg hur mycket det egentligen var. :-)
Jag har två år i rad fått mellan 7000:- och 8000:- så det var ju lite om man jämför det så, men jag är grymt glad. För 3000:- kan man få ganska mycket saker för.

Imorgon blire öppna förskolan, hoppas Sandra och Liam kan följa med.
Melwin har fått nya fina röda chinos och en grå ac/dc t-shirt utav sin faster så jag hoppas på att det är fint väder morgon så han kan ha det på sig. Annars så har han ju bra ytterkläder som får åka på om det skulle vara lite lite för kyligt för att klä sig så vårigt/sommrigt. Nu är det bara skinnjackan och convers skorna som fattas. ;-)
Hoppas han får något sånt i födelsedagspresent, om inte så får vi köpa det ist, för min älsklings grabb ska äga minst en skinnjacka och minst ett par convers, men helst två av varje, Melwin har nämligen lite svårt att bestäma vilken färg han vill ha på jacka och skor. :-P Haha.

Elin N, jag har noll pengar på luren men du och Albin får gärna komma i veckan om ni vill?
Du kan ju ringa, eller nå sånt och berätta om ni har tid någon dag. :-)



Nej nu ska jag ta och kika runt på bloggar, eller jag ska in på bloglovin och kolla om någon har uppdaterat, jag har nämligen skaffat sånt. Ganska smart faktiskt, då slipper man gå och kolla på någon blogg 100 gånger om dag och bara se samma inlägg om och om igen. :-)

God natt, sov gott.

Hejdå


Hej.

Jag har lite små tråkigt faktiskt, Melwin ligger nämligen och sover och har gjort det i två timmar nu.. Tycker han borde vakna snart så vi kan leka lite. Hoppas han har sovit bort den lilla febern han hade sen när han vaknar också, gillar inte alls att han ska behöva ha den skiten igen. Hostar gör han också, borde inte min prins få vara frisk nu? Borde vara hans tur nu liksom, han är ju små dålig jämt typ. :-/ 
Blir nog Eskilstuna när Staffan har kommit hem, kanske inte nödvändigt att släpa med Melwin om han fortsarande tänker ha feber, annars får han följa med. Har ju som sagt lite att kolla på, kjol & handdukar.. Måste kolla om jag hittar någon kavaj också, sen är det lite andra små saker. :-)

På tal om annat, vet ni hur varmt det är ute i vagnen där Melwin sover jusrt nu?
Det är 32  varma grader där ute, tur att han bara har en fleecejacka på sig, och byxor så klart. Han ligger i åkpåsen också, hoppas det inte blir för varmt för honom. 

Skulle behöva städa lite, har inte orkat plcka in i maskin så det ligger lite disk i diskhon. Sen skulle jag behöver tvätta lite, har bestämt mig för att tvätta lite eftersom och inte när det är fullt i korgarna. :-P
Kanske torka golv också? Uuh, nu orkar jag inte ens gå ner bara för att jag vet vad jag behöver göra... 


Nej nu har jag verkligen inget mer att skriva.
Ha en bra dag, hejdå.  

God morgon.

Sitter öppe, vid nya datorn. Det gillas mer och mer utav mig, nu vill jag bara får färdigt så jag får instalera sims.
Och det får jag inte göra förens vi fått de nya windows 7, så jag hoppas att det kommer fort så jag för börja speeeeeeeela. ;-)

Helgen har hur som varit bra, fredagen så var vi hemma och åt gott och hade de mysigt.
Eller ja, jag hade mys med godis och dricka vid tven, men Staffan han fixade med datorn, det var tydligen roligare än mig. ;-P

Lördagen, ja då packade jag, Melwin och farmor Inger in oss i bilen och tog oss till tuna park.
Jag hade nämligen fått tips om att fleeceställ fanns på stadium, och när vi kom in dit så hittade vi påengång.
Skulle bara bestämma om det skulle bli ett blått eller svart, men efter lite tänk så vart det ett svart, passar bäst.
Sen så köpte jag en kläning som jag skulle ha på mig till kvällen och sen en vardags tunika, och fem par stumpor. Dom går åt som smör här hemma, jag förstår inte riktigt vad jag gör.
När vi gått där ett tag så var det dags för lunch från waynes, kycklingsallad till mig och plättar till Melwin.
Hade tänkt att vi bara skulle vara där en timme så vi packade inte ner någon mat till han, men tänk så det kan gå.
Melwin somnade hur som i bilen påväg hem så han fick åka hem till farmor och farfar på engång och sova där även på dagen. Vi åkte dit vid tre med Melwins packning, sen lekte vi lite och kramades sen var det dags för oss att bege oss till förfesten, redan klockan fyra.. Den var iaf hemma hos Thomas & Alexandra, där satt vi till klockan vart sex kanske? Eller var den halv sju? Hm, ingen aning. Vi åkte iaf till kungsörs torp för drink och mingel.
Drinken var usch och fy, den gick inte alls ner.
God mat var det, till förrätt vart det räk- & lax paj med en lax bit och några räkor brevid och en god sås gjord på typ avokado, varmrätt vart det grillad oxfile m. potatisgratäng och madeirasås. Allt var sjukt gott men det var lite tråkigt att potatisgratängen inte var riktigt klar och såsen hade börjat små kallna. Men som sagt, så var det verkligen sjukt gott! :-)
Kvällen slutade för min och Staffans del redan vid tolv då jag hade så ont i fötterna att jag ville hem, kvällen var riktigt kul, annat kan man ju liksom inte ha med strängbetongs människor, dom är ju lite små udda. ;-P

Föresten hände det en till sak i lördags, en "hemlighet" kom ut och nu vet dom flesta om de, vilket är ganska skönt att äntligen kunna få prata om de. Hur som, den de handlar om är Norge..
Mest troligt så kommer Staffan och några fler att åka till Norge vecka 17.. Inget vi direkt längtar efter, men vad ska man göra?! Tacka nej och sen kanske det slutar med att S står utan jobb. Inte en chans, bäst att han åker dit några månader och sen kommer hem och har semester med mig och Melwin. ♥
Hoppas inte Melwin kommer ta det för hårt, vet ju inte riktigt hur han kommer reagera nu när hans älskade pappa åker, sist han jobbade i norge var ju Melwin inte särskilt medveten om de.

Nej, idag?
Jo, då åker jag och kanske Melwin med Sara till eskilstuna.
Jag måste få tag i en fin kjol och sen handdukar, tops och pads. Jag kan ju nu mera kalla mig Mary Kay konsult, de ni. ;-) Nu vill jag ha hem alla saker så jag kan börja med alla hudvårdsklasser.
Sen vet jag inte, borde ta mig hem till Sandra & Alex också, får se om jag hinner med det. Ska ta och ringa Sara och se när vi ska åka. :-)

Ha en bra dag, hejdå

Hej..

Idag är det fredag, går så jäkla snabbt!

Igår så åkte jag och hämta Sandra Ekermalm, vi umgicks och sen så sov hon kvar här också.
Riktigt skoj faktikst, kul att se henne igen, var så länge sen! ♥

Idag när alla var vakna och iordning gjorda så åkte vi in till köping och jag brännde massa pengar.
Vart regnställ, jeans, tröja, solglasögon och strumpor till Melwin sen en sväng in till bolaget för att handla till mig och Staffan, vi ska ju på företagsfest imorgon. :-)

Sen efter några timmars vandrande på både big inn och stan så var det dags för att bege oss hem, skjutsade hem Sandra och sen åkte jag och Melwin hem, plockad upp Staffan och åkte och hämta ut våran nya dator och våran 24 tumms skärm.. Vad man nu ska ha 24 tum till?! Lite för stort om jag får säga till, men det fick jag inte göra. S beställde utan att jag fick veta, aldrig hänt. :-P
Så nu håller iaf Staffan på och skruvar ihopp datorn, och snart så kommer Thomas och Alexandra. Thomas ska nämligen hjälpa till, jag tror inte Staffan kan precis allt som han ibland själv tror att han kan. :-p Hehe.

Nej, nu ska jag ta och mysa med Melwin innan det är lägg dags.
Ha en bra kväll, hejdå

Hej torsdag.

Alltså, det är verkligen torsdag igen. Det är ju helt sjukt vad veckorna går undan.
1 månad kvar till älsklings killen blir 1 år, hoppas inbjudningskorten kommer snart så vi kan skicka ut dom till alla.

Igår var jag med Carro till Örebro på mary kay information, riktigt intressant. Jag ska börja så fort det rullat in pengar, ska bli skit skoj och jag är verkligen taggad!! :-D :-D
Jag vill börja nu nu nu nu nu!! :-D

Idag är jag och Melwin hemma och gör ingenting, kanske tar en biltur till arbog och går på öppet hus hemma hos Carro, men det blir isf efter M har sovit lunchen som han snart ska göra. Blir först lite mat i magen. :-)

Nej nu ska jag ge Melwin mat.
Ha det bra, hejdå.


God morgon onsdag.

Tandläkar besök som står på schemat idag, måste också kila in till vc och boka tid till Melwin. Han har en prick på fingret som inte alls vill gå bort, den är vit, hård och lite svullen. Någon som vet vad de kan vara?
Efter de så kommer nog gudmor Josefin? Pratade med henne igår iaf så vi hoppas på att hon kommer och inte glömt bort oss, isf får vi påminna henne. :-D

Mot kvällen typ fem ska jag åka till arboga och plocka upp några tjejer för att sen åka vidare mot örebro på mary kay kväll, jag vet inte riktigt vad det är om jag ska vara ärlig. Men dit ska jag iaf, blir spännande. :-)

Borde göra mig iordning, men jag är för lat!
Måste borta Melwins små 8 tänder, men jag är för lat!
Nej, nu ska jag ta tag i det! :-)

Ha en bra dag, hejdå.

Gó kväll.

Här sitter jag, i köket, helt själv.
Staffan sportar och Melwin sover.


Orkar egentligen inte alls blogga, men det är bättre och göra det nu för annars spar jag på det tills imorgon och det är ju inge bra. Fast iofs så har jag inget att skriva, men det brukar jag ju aldrig ha.
Skriver ju mest om helt meningslösa saker, eller jag skriver om min dag och ibland kan det bli lite tråkigt kanske.
Jag själv gillar att läsa bloggar som handlar om typ vardagen, lite om dagen osv. :-)
Vad gillar ni?

Alexandra var hur som här idag, jag slängde ihop en kladdkaka precis som jag alltid brukar göra när jag får besök. Och vi samtala och hade det gött, smed lite planer för en speciel vecka i sommar.
Helgen vart det också snack om, redan klockan 16.00 ska det blir förfest på lördag. Wiiho, kul. Undra vem som sover vid åtta nio tiden? Staffan kanske? Haha.
Thomas följde med Staffan hem efter jobbet så bjöd på mat. fisk, äggsås & potatis, gotti gotti om jag själv får säga det. Melwin fick också smacka, och han gillade det mycket! :-)
När dom åkt hem så ringde jag bor min i Norge, jag fick se söta Linnea i camen också, dock inte så länge för våran dator klarar inte av skype snack med cam. :-/ Hoppas nya dator fixa det, annars blir jag crazy!
Vi pratade på ganska länge faktikst, närmare en timme tror jag nog. Han fick tips om bra filmer, typ som
"I skuggan av värmen", Twilight", "New moon" men han ville inte alls ladda ner de när jag började berätta vad dom handlar om.. Undra varför? HAHA!
Men tillslut så fick jag fram några bra filmtips, han ladda till och med ner några utav dom. Bra jobbat utav mig. :-)

Nej hurrni, nu ska jag ta en kvällsmacka (läs; kladdkaka med grädde) och sen ska jag vänta på att S ska komma hem.
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag.

God natt, sov gott, hejdå.


Hejsan Tisdag.

Idag var det öppna förskolan som stod på schemat, var dock inte som vanligt för Sandra och Liam kom inte. Men jag och Melwin klarade oss ganska bra ändå som tur va, inte helt okända människor där ju. ;D
När vi kom hem så somnade han som vanligt och jag kikade på gossip girl och käkade lite spagetti & köttfärssås somm vart kvar sen igår.

Snart kommer nog Alexandra hit kanske att Jennie och Engla också hänger med, då får vi se.
Men Alle skulle iaf komma, då jäklar blir det smida planer för helgen. ;D
Strängbetong har firmafest på lördag som vi ska följa med karlarna på, tredje året i rak vi är med och dom två tidigare har jag varit nykter. Men detta år ska jag tydligen slå på sort och dricka lite vin eller så. :-)
Dryga är ju dock bara att om jag dricker så är ingen nykter och kör, och kungsörstorp är en bit ifrån oss. Inte direkt så att jag går frivilligt om vi säger som så. :-p
Hur som, är det någon snäll människa som vill köra en lördagsnatt så hojta till. ;-)

Nu ska jag göra en kladdkaka? Gott som fan, men jag vet inte om jag orkar, har tråkigt huvudvärk igen.

Ha en bra dag, hejdå

Hejhej.

Har nyss kollat på dh, var faktiskt ganska spännande. :)

Melwin sover och har gjort det ca 1 timme så jag vet inte vad jag ska hitta på just nu. Blir väl att hänga en maskintvätt som jag stoppat in i maskinen, sen bädda Melwins säng. Har tvättat hans sängkläder så nu luktare gott igen. Har ju bara ett sett som passar till hans spjälsängsskydd så jag måste tvätta det på morgonen så det är tort till kvällen. :)

Pratade nyss med min bror Jonas, han vill ha med mig och Melwin ut och pimpla i veckan. Men denna vecka är nu fullplanerad så det går icke. Förmodligen blire nästa vecka ist.
Pratat med Sandra har jag också gjort, och dom ville komma på besök. Självklart får dom de, så dom dyker väl upp snart, om en timme eller så. :)

Nej nu ska jag på börja kladdkake bak tror jag.
Ha en fortsatt bra dag, hejdå

God morgon.

Vet ni vem som har varit vaken sen 7,40?
Jo jag.., bara JAG.. Melwin fick välling och somnade om i ca 20 min sen började han snacka så jag tänkte att jag skulle gå ner och vänta tills han ville upp. Men nu har han varit tyst där uppe hur länge som helst så han somnade väl om igen. Skönt för han, synd att jag var så dum att jag gick ner.

Idag, ja vad händer idag?
Jag skulle vilja göra något men jag känner att jag inte orkar lämna byggnaden riktigt.
Hoppas det är någon snäll liten människa som vill besöka mig? ;)

Nej nu ska jag stoppa lite i magen, och när dh är klart ska jag kolla på det.
Mest troligt så sker det när Melwin sover. :-)

Ha en bra dag, hejdå

Söndag kväll.

Jaha, ännu en helg avklarad då.

Just nu sitter jag och Staffan i soffan och kollar på wallander, eller just nu är det ju inte.
Det är nyheterna just nu så jag passar på att skriva ett inlägg så jag har det avklarat, blir så lite bloggande på helgerna har jag kommit på, finns likson varken tid eller lust till bloggen.

Helgen har varit bra, fredagen var jag hemma hos Elin S för lite alkohol intag, var riktigt trevligt måste jag säga.
Spel, snack och vin, kan ju nästan inte bli bättre. :-)
Lördagen så var vi odensvi hemma hos min moster, vi var upp till odensvi skolan där var det tänkt att vi skulle grilla korv och åka pulka, bara hade mysigt. Tråkigt nog så somnade Melwin påvägen dit upp så vi vart inte alls lång variga. Min kusin Adam åkte lite skridskor och tog bort snö från klätterställningen, Staffan och Daniel åkte skoter och jag och Pilla kollade bara på. :-)
Staffan åkte själv på Daniels skoter för första gången och precis som jag trodde så var det första han sa när han klivit av att han skulle köpa en skoter. Haha. Men han kom själv på sen lite senare att det var onödigt att köpa en nu när vintern förhoppningsvis är påväg bort. Får kanske bli en till nästa vinter ist.
Sen när vi åkte därifrån åkte vi förbi mamma & pappa för att hälsa på lite, men vart inte långvariga där. Åkte hem och hade lite mys framför melodifestivalen. Inte likt oss att vara hemma helt själva en lördags kväll, men så vart det och det var riktigt skönt faktiskt. :-)
Fel låt vann, men annars så var lördagen toppen.

Idag så fick vi gå upp tidigt för Melwin ville inte alls sova länge så dagen har varit lång, men det är skönt med långa dagar såhär på helgerna.
Vart en tur till ö&b och sko kanonen, köpte en påse skit på ö&b precis som vanligt.
På sko kanonen köpte vi två gummistovlar till Melwin och ett par adidas dojjer till Melwin, tjusigt värre.
Varit hemma hos Inger och Lasse har vi varit också, fick mat där också. När vi sen kom hem så började jag städa, så nu är det fint här hemma igen, får se hur länge det håller denna gång? :-P

Dator + skärm är nu inhandlat också, hoppas det kommer i veckan så jag snart kan spela sims igen.

Nej nu ska jag ta och kika på wallander som förhoppningsvis börjar om någon sekund.
Hoppas ni haft en bra helg.

God natt.


God natt.

Jag och min syster sitter i soffan och äter lite go saker, riktigt kul att umgås med sin syster.
Jag älskar min syser.

Har haft lite mail kontakt med brorstor i norge också, blir förmodligen att åka dit helgen efter påsk.
Om Staffan inte får ledigt åker jag och Melwin själva, för jag ska banne mig träffa dom. Det är ju mest Linnea som jag är ute efter. Förstå vad mysigt att sitta med en lite bebis i famnen och mysa. Det är mysigt med Melwin också när han är på det humöret, vilket tråkigt nog är väldigt sällan. Men men, han är underbar ändå. ♥

Vi har varit till ica maxi också, fyllt på kyl & frys, jag älskar att handla och jag älskar att få kyl och frys fulla.
Denna gång var det ganska fullt i båda två, men jag ville handla ändå. :p

Nej nu ska jag umgås med sis, hoppas ni haft en bra dag, de har jag.
God natt, sov gott.



:'(

Hej.

Melwin vill upp tidigt idag också, halv åtta var det en bajsblöja som skulle bytas. Sen vart det välling och teletabbies mys i sängen ihopp om att han skulle somna om, men icke. Vi gick upp och jag fick mig lite frukost.
Sen lekte vi lite och Melwin bråkade med mig.. Han testar hela tiden vad han får och inte får göra, uh drygt! ♥
Sen vid typ nio så såg jag mess från Emelie, hon undra om jag skulle med på öppna.
Det ville jag, så då vart det bråttom, en halv timme hade jag på mig. Men det gick, sen att det inte såg så snyggt ut fick man ta, haha. :p

När vi kom hem så hämtade vi posten, och Melwin hade fått sitt vårställ. Tjusigt, ska prova det när han vaknar, just nu sover han som en gris.
Väntar på att min syster ska komma också, vet inte riktigt när hon ska göra det men hon sa på eftermiddagen någon gång så det är väl bara vänta o vänta.

Nej nu ska jag städa och tvätta.
Ha en bra dag, hejdå.


Hej på er.

Just nu ligger min lilla kille och sover och har gjort det ett tag. Undertiden har jag fixat mat och kolla på gossipgirl, och jag har även hunnit med att hämta posten. Jag vart riktigt glad när jag såg att Melwins paket från http://baboonbarn.se/ har kommit. Det innhöll ett par badbrallor och sommar shorts. Ska prova dom på han när han vaknar, hoppas att han kan ha dom. :)

Förskolan har hunnit med att ringa nu också när han sover, dom ville boka möte för inskolningsprat. 30/3 10.30 ska vi dit, hoppas dom är trevliga annars blir jag ledsen.
Hade tänkt ringa Ulla som håller i alla förskoleplatser för att säga att jag inte vill ha han på torpa att jag heldre har honom på västersidan, men så vart det inte. Han får vara på torpa tills han kommer in på malmberga.
Under sommaren så kommer han att vara mycket hemma med pappa och sen farmor, farfar, mormor och morfar. Just bara för att det är så värdelös där ute.
Elin Sköld ringde också nu undetiden Melwin sovit, och jag är bjuden på drickarkväll på fredag. Skulle vara kul, men det blir så struligt med skjuts, Staffan måste ju vara hemma med sovande Melwin.
Men jag funderar på om jag ska ta och åka dit utan att dricka, kul att träffas utan alkohol också. :D
Nu han även Lisa med att ringa undertiden och hon berättade att ljusen vi beställt har kommit så det blir att åka och hämta dom ikv förmodligen, skoj!
Just, jag har även pratat lite skit med Sandra som vi brukar göra dagligen över en cigg.

Nej, nu ska jag ta och plocka undan lite här hemma innan Melwin vaknar.
Ha en bra dag, hejdå.

God morgon.

Jag vet inte vad jag ska skriva, finns liksom inte så mycket att skriva.
Idag blir en mamma och Melwin dag, vi ska vara hemma hela dagen som de ser ut just nu. Men såna dagar är bra dom med. :) Ska kanske ta och slå en pling till Alle och fråga om hon vill kika över på kaffe, och om hon nu vill de så måste jag åka och köpa kaffe för det glömde Staffan sist när vi handlade, ska köpa potatis också.
Blir fiskpinnar med hemmagjort potatismos och hemmagjord remouladsås, blir nog gott, jag är inte så mycket för fiskpinnar och därför har jag inte ätit de på några år. Men som sagt, idag är det dags för att äta de.

Uuh, jag är en trött människa. Melwin ville upp sju idag... Varför börja gå upp så tidigt liksom?!
Men men, sånt är livet, bara gilla. :D

Nej, nu ska jag gå upp och klä på mig.

Ha en bra dag, hejdå


Gó kväll.

Jaha, då var det lugn här hemma igen.
Har varit fullt hus sen vi kom hem från öppna. Liam, Nemo och Melwin tjatade så mycket om att fortsätta lekandet hemma hos oss så vi mammor gick med på att det gick bra. Vi åkte hem, och alla barn somnade, sov konstigt nog inte alls länge. Vart ca 1 timmes sömn för M idag, och det gillades inte nu mot kvällen.
Hur som, när dom vaknade så vart det fullt med lek igen och vi allesammans hade riktigt skoj.
Vid tre fick killarna tjej besök utav Bella och Olivia, Emma och Nemo åkte tråkigt nog hem när dom kom.
Dom lekte, sen åkte Liam och Sandra hem och då vart det dags för kladdkake fika för oss mammor och barnen fick mat, samtal om förskolor osv. Visade sig att Melwin har fått plats på kungsörs absolut sämsta förskola... KUL!!
Imorgon ska jag ringa till hon som har hand om allt och kolla om det kanske kan finnas någon annan plats på någon annan del utav kungsör. Vad ska vi göra annars?
När klockan vart lite över fem så var det dags för dom att bege sig hem och Staffan kom hem. Lite kul var att Bella vart SKIT rädd för Staffan, haha, litte stackaren bara skrek. :p

Staffan och Melwin gick sen ut och åkte pulka, jag satt inne och kollade på vårjacka + byxa.
Tog det som jag skrivit om, didriksons love kid turkost. Ska kolla lite nu efter regnställ, men det verkar vara svårt. Jag vill nämligen inte ha ett fleecefodrat regnställ, det ska vara utan fleece och sen ska det vara med dragkedja, men något sånt verkar jag inte hitta.
Och för den som undrar så vill jag inte ha fleece bara för att jag vill inte behöva köpa ännu ett nutt i sommar då det blir för varmt med fleece. Så jag ska köpa ett fleeceställ som han kan ha under nu när det är kyligt ute. :)


Hehe, föresten vill ni veta vad våran gulliga Melwin gjorde idag?
Han somnade i Staffans famn, så som han gjorde när han var bebis. Så trätt var våran kille idag efter den korta middagsluren.

Nej nu ska jag kika runt, kom gärna med förslag på bra regnställ. Mina krav måste stämma överens också. :)
Ha en fortsatt bra kväll.
Hejdå


God morgon.

Idag var vi verkligen upp med tuppen.. 6,30 vaknade våran skatt med bajs i blöjan, när jag trollat bort den så gick jag och fixade lite välling, trodde att han somnat sen, men så var inte fallet.
Men det gjorde mig inget, jag var verkligen pigg imorse, skönt de! Jag började vika tvätten medans Melwin och Staffan låg i sängen och kolla teletubbies, när jag sen vik tvätten så gjorde jag mig klar och sen tog fram kläder till Melwin som sen S fick klä på. Melwin är så himmla glad när han ser att pappa Staffan är hemma på morgonen då han vaknar. Och när han kommer hem från jobbet är han den gladaste unge som finns, han nästan springer till dörren. Redan när man visar honom pappa i fönstret blir han glad. Det är så kul att se honom så glad. :)

Hur som, nu är det dags att borsta mina tänder sen blir det borsta Melwins små tänder.

Ha en bra dag!


Glader. :)

God natt?

Jaha, då var måndags kvällen avklarad.

Har setat och kolla runt på regnställ och vårjackor nu till Melwin, vårjacka + byxa kommer blir från didriksons, och regnstället kommer nog också vara därifrån om jag får som jag vill. Staffan tyckte nämligen det jag valt var för "barnsligt" så vi får väl se hur det blir med de, han hittade iaf ett från mckinley. Får väl se vem som vinner denna kamp, kan bli han. Det han hittade var nämligen fint, men såg nästan precis ut som vårjackan & byxan så vi får väl som sagt se. Men snart är det iaf dags för att bestämma oss, den 19/4 börjar ju Melwin som sagt på förskolan.
Tillsdess så är det ju 700 saker som måste inhandlas har jag kommit på. 2 regnställ, 2 gummistövlar, väska, sköna mjukiskläder och vårjacka + byxa. Behövs det någon våroverall också kanske? Jag vet inte?
Elin N, kan inte du informera mig om allt som behövs? Jag är helt efter på den här delen känner jag. :p
Den dagen min lilla kille blir stor kille och börjar på förskola ska allt finnas iaf, tur att det är lite halv lång tid kvar.

Innan dess hoppas jag på att få träffa Melwins söta kusin Linnea.

Föresten, jag har jobb.
Eller kan man kalla det jobb? Jag ska bli mary kay konsult.
Har inte ännu beställt starkittet så ni får inte börja tjata om partyn redan nu, för det kommer ni väl göra? ;)
Haha, jag tror rättaresagt att det är jag som kommer få tjata på er om att ha partyn. :p


Nej nu ska jag gå och lägga mig, upp tidigt imorgon, dags för att gå på öppna igen.
Sen följer Sandra och Liam med hit som vanligt, och Emma och Nemo förljer också med. Ska bli sit kul verkligen, år och dar sedan jag träffade dom sist! ♥

Som sagt, nu ska jag sova.
Hoppas ni haft en underbar dag, det har jag!
God natt.


Jag är så förbannat lycklig, finner inte ord liksom för hur glad och lycklig jag är just nu! ♥

Hej.

Kom nyss hem, Melwin sov i bilen men vaknade när vi kom hem, försökte få han att somna igen men gav upp efter ca 15 min. Nu ligger han på golvet och kollar på teletubbies, ska väl göra ett nytt försök om ett tag, han måste sova lite mer än vad han gjort idag.

Arboga besöket gick bra, fick lite information om mary kay, det låter ju faktiskt helt okej så vi får se hur det blir med de. Efter besöket där åkte vi till ullvi och hälsa på mamma/mormor, haha, där var Melwin hur duktig som helst på att hjälpa till, drog vagnar och sånt där, diskade gjorde han också. Gullbullen min är en duktig krabat. ♥

Träffade Sandra Ekermalm en sväng också, mycket trevligt! ♥

Nej nu ska jag slänga in en maskin tvätt och sen läsa alla bloggar.

hejdå

God morgon.

7,30 ville Melwin upp idag, det kan jag väl ta, iaf nu när han sovit hela natten igenom.
Det han nämligen inte gjort på hela helgen, eller det var nog hela förra veckan han sova dåligt.
PÅ veckodagarna så fick han välling vid tre - fyra tiden, och i helgen har han vaknat och tvärvägrat somna om..
Han har då fått en liten bok dom heter "fordon som pruttar." Man trycker på en knapp och sen pruttar alla fordon som är på dom olika sidorna. Hur som, den har han fått legat och läst i sängen sen har han somnat. :)
Eller jag har det och sen har jag inte vaknat förens mycket senare, så jag gissar på att han sovit.

Nu har vi precis fått i oss lite frukost, och nu är det bajsblöjan som ska bort. Redan nummer 2 i ordningen, hur fan orkar man bajsa så mycket? Haha.
Sen ska vi göra oss klara, klockan tio ska vi vara i arboga hemma hos Carro och snacka mary kay.

Ha en trevlig dag, hejdå.


Gó kväll.

Sitter här i soffan och kollar på något som visas på svt1. Det varkar inte vara särskilt kul, men jag kollar ju mer på datorn än vad jag gör på tven så det gör mig inte mycket.

Idag har vi haft besök utav mamma, pappa och bror Jonas, vi bjöd på köttfärslimpa, gotti gotti.
Melwin vart riktigt glad över att se sin mormor & morfar, han var dock lite små blyg för morbror Jonas eftersom dom inte ses särskilt ofta, men de gick över tillslut.

Ja, helgen har bjudit på roligheter.
Fredagen så vart det vin kväll hemma hos Lisa med henne och Sandra, riktigt trevligt hade vi.
Lördagen så åkte vi till ICA maxi för att handla, sen så började vi laga mat. Sandra, Alex och Liam kom över och vi hade det trevligt. Jag och Sandra kollade på film på fyran, och spelade lite kort därimellan.

Har äntligen fått en bild på min söta brorsdotter också, och jag har blivit en riktigt stolt faster åt världens mest sötaste lilla prinsessa. Jag längtar tills jag får träffa henne och gosa, hon är dock mycket mindre än vad Melwin var så jag får vara försikig så jag inte har sönder henne, men det går nog bra. Sen har hon nog hunnit växa till sig ganska mycket tills jag får se henne. ♥
Nu får man gå och köpa små små bebis kläder igen, ååh vad skoj. :D


Nej nu ska jag lägga mig, vill kramas med min älsklingsunge, men han sover för länge sen.
Får kramas med älsklings Staffan. ♥

God natt.

Hoppas jag snart får besök, lite tokigt annars.

God morgon.

Vad har hänt? Melwin vaknade runr sju idag också, uh!
Han som sov så bra, nio - halv tio är ju perfekt. Men men, hoppas nu att det inte är allt för långvarit detta påhit att vilja gå upp klockan sju. Klockan åtta kan jag lätt kliva upp, men sju känns som lite små tidigt.

Hur som, igår åkte vi ju till sura och hälsa på Elin & Albin, det var skoj att ses igen!
Vi massa gott fika och sen lite lek och bus med barnen. Albin var så snäll och duktig och hjälpte Melwin med saker, och han delade med sig utav sina leksaker, dom hade nog det skoj, såg iaf ut som de. :)
Det var dags att sova sen också, Albin och Emil (som Elin var barnvakt åt) somnade på enngång, Melwin därimot var jag ute med ca 30 min och sen gav jag upp, han fick vara vaken och fortsätta fikandet med mig och Elin.
Sen vart det lunch, sen lite lek och sen åkte vi hem.
Melwin somnade i sura och vaknade redan i köping där jag stannade till och samtala med Sandra i fem min.
Hemma han jag sen inte vara särskilt länge, jag lämnade Staffan och Melwin på en pappa och son dag. Jag drog in till köping för att umgås med Sandra & Lisa. Var inte så jätte sent, åkte vid halv elva, cirkus.

Föresten, jag skulle ju blir faster denna månad, den 23 var det beräknat.
Men det var tidigare än väntat, jag vart faster och Melwin fick igår en liten flick kusin.
Hon var vänd åt fel håll, men i norge får man inte bli snittad hur som helst så Nadja skulle fött henne utan snitt var det tänkt. Men sen så gick vattnet som sagt tidigare än beräknat och hon blev snittad ändå.
Alla mår bra och det är väl set som är huvudsaken. :D
Jag har tråkigt nog inte fått sen någon bild ännu, men jag hoppas på att det kommer idag. ♥

Nej nu ska vi äta frukost här hemma.

God morgon.

Klockan sju bestämde sig Melwin för att vakna och få välling, jag var dö trött då när jag gick ner, men sen, ja då var jag pigg. Tog upp Melwin när han käkat klart, eftersom vi ska iväg idag så behöver han ju inte så hur länge som helst, vill ju komma dit någongång. :)
Hur som, tog som sagt upp honom och han började leka och jag började fixa iordning mig lite, Melwin började gnälla mer och mer och tillslut så sa jag att han får lägga sig om han gnäller en gång till, eftersom gnället kom ännu en gång så la jag ner honom i sängen och han somnade på två sekunder. Trött liten kille. ♥
Så nu ska jag göra mig klar, käka frukost och allt som man ska göra innan man ska iväg och sen ska jag väcka lillen om nån timma, för han får inte sova så länge som till halv tio - tio idag inte.

Var och köpte skor igår, vart inte hel nöjd men det får duga.
Dom är dock inte lika sköna som uggsen, fast det är väl inte många skor som är de.
Jag fick med mig ett par toffler till Melwin också, trodde det skulle vara svårare för honom att gå i ett par såna, men det gick lika bra som alltid. Han är så himmla duktig på att gå min lilla älskling, han går lätt mer än vad han kryper numera och det är ju skit kul. :) Jag är så otroligt stolt över mitt hjärta! ♥

Föresten, han jag nämt att den 19/4 börjar Melwin på förskolan torpa?
Hur som, det gör han, tre timmar om dagen tills jag får ett jobb. Finne en sjukt stor nackdel, och det är att dom inte har några andra 1 åringar där och det gillas verkligen inte alls!
Men jag ska sätta mig ner och ringa dom snart, om det är tok stor åldersskillnad så får jag lösa detta på någon sätt.

Nej nu ska jag ta mig lite frukost, hade bra.
Hejdå

Skrika.

Då var besöket från Linus och Fiffi avklart, Melwin blev mycket glad över att se dom båda två.

Igentligen så skulle jag ha åkt till Lisa nu på kvällskvisten, jag och Sandra skulle åkt dit för att ha skoj.
Planera fick tråkigt nog ställas in för att Lisa skulle upp till skolan imorgon och sen så kom Alex hem idag också efter att ha jobbat borta en kort liten sväng så dom ville nog bara vara hemma och ha familjemys kan jag tro. :)
Så jag sitter nu här i min ensamhet, eller nja, Staffan är ju hemma och Melwin också.
Staffan tycker att vi ska åka till eskilstuna så jag kan köpa mig ett par skor, så jag gissar på att det blir så. Fast jag är inte så sugen längre, inte på något faktikst. Vill bara krypa till sängs och sova i hundra år, eller nått i den stilen.

Får se hur morgon dagen blir, Melwin är ynkapynka snorig och ynkapynka hostig så vi får se vad Elin säger om de. Hoppas att vi får komma ändå. :)

Nej nu ska jag plocka undan lite här hemma och sen väcka lillprinsen.
Ha en bra kväll, hejdå

Onsdag.

Då var denna veckan ganska snart gjord då, inte alls många dagar kvar nu.
Och fort kommer det väl också gå för idag kommer Linus och Fiffi hit och hälsar på och när dom åkt ska jag åka in till köping för jag ska nämligen umågs med Lisa och Sandra.
Torsdag då ska jag och Melwin åka till surahammar för att umgås med Elin & Albin och på fredag så är det ju helg.
Hade tänkt åka till eskistuna idag och hade velat ha Sandra med mig, men hon svarade inte i luren så det vart inte av, hoppas hon kanske kan någon annan dag. Annars får jag åka själv eller med någon annan, jag måste nämligen inhandla ett par skor och sen solglasögon för alla mina hundra par är helt borta. Och nu när solen kikar fram lite då & då så vill jag äga ett par solisar.

Nu är min bror här, hämtade han för en timme sen där vid ullvesunds aula, när mamma slutar vid ett kommer hon och hämtar honom. :)

Nej nu ska jag skiva ner Melwins önskelista, börja ju verkligen dra ihopp sig nu. :D

Ha en bra dag, hejdå.

Hej på er.

Idag så gick jag och prinsen upp lite efter åtta, så det vart lite stressigt. Men så är det alltid för mig, hur mycket tid jag än har på mig så ska jag stressa. Tokigt
Tog bilen upp på byn för att gå på öppna med Sandra & Liam, det var inte precis som vanligt, "fröken" var inte där så det vart ingen sång bara frilek. Sen vart det fika, lite mera lek och sen åkte vi hem. Eller nu ljög jag, vi åkte först på en tur i kungsör för att jag skulle fixa, sen när vi kom hem så la vi barnen som då tyckte att dom sovit klart i bilen. Så det har inte varit så jätte skoj med två surisar, men mellan alla sura miner har det varit skoj! :D
Malin kom även på besök, var riktigt kul att träffa henne igen för det var ett bra tag sen!

Staffan kom hem och vände, han åkte till västerås och disskutera hur det nu blir med våran bil.
Det dom kom fram till var att han skulle ta våran bil hem, och sen skulle jag få provköra och se vad jag tycker och känner jag att det går att leva med så ska vi behålla den, får nya vinterdäck, och anntagligen sommardäck också + att vi ska få pengar in på kontot för "sveda och värk" som dom så fint kallade de.
Så vi får se vad som händer med den, om jag nu känner att det inte går ska vi välja en ny bil och så länge den inte koster flera tusen mera så slipper vi lägga pengar. Så vi får se vad som händer som sagt. :)

Fredrik kom föresten och hälsa Melwin idag, och oss också men Melwin fick mest uppmärksamhet.
Kul att han som inte är något vill göra det, varken gudmor eller gudfar verkar vara särskilt intresserade utav att träffa Melwin tråkigt nog, men det är väl så det är. :p

Nej nu ska jag kika runt lite.
Ha en fortsatt bra dag/kväll, god natt.

Fortsättning.

Jaha, massagen var hur skön som helst, vill dit igen! :)
När jag kom hem hade Staffan lagat mat, ätrsoppa och våfflor sen vart det halv åtta hos mig och familjen annorlunda. Staffan gan upp kvällen vid nio och då satte jag mig här.

Hur som, idag så har jag hämtat brorliten i odensvi. Kan ju säga som så att grusvägen var helt igen snöad, men jag körde på endå och fram kom jag, och tillbaka också.
Sen in till big inn, in på intersport och bokade pjäxor till John, sen hittade jag regnställ och vårjacka med täckbyxor till Melwin, tror inte det var så dyrt har för mig att det vart 1100:- för båda två och det är väl helt okej? Eller är jag helt ute och cyklar? Det är ju ändå didrikson så jag tror nog det är okej pris för det. :)
Efter det så åkte vi och hälsade på Sandra och Liam en kortis, sen vidare till expert och köpte nätverkskort till John. Sen hem fixade käk, käkade skjutsade John till ullvisunds aula på lan.

Sen som sagt så vart det massage och måndagsmys. ♥

Nu ska jag kolla dh, sen krypa tilll sängs. Imorgon blir det upp tidigt, öppna förskolan 9,30 och sen så ska Sandra och Liam sova över här tror jag. :D ♥

Nej, nu dh.


GOD NATT

Hej.

om 30 min ligger och blir masserad, och 75 min senare är jag klar. Fan vad skönt!

Var ett tag sen jag skrev så det blir lite skriv om helgen nu, låter skoj tro jag.
Fredag: Melwin hade fortfarande feber då, men inte så hög som tidigare så vi åkte till Inger och Lasse för att hälsa på. Där var Malin, Daniel och barnen. Vi lekte & busade, fick god mat och sen drack vi vin. Åkte hem vid elva tiden typ, och det gick väldigt bra att får Melwin att somna om här hemma igen. Skönt de. :)

Lördag: Skippade badet som vi planerat, alla barn var lite små sjuka så det var ingen ide.
Staffan åkte till västerås och hämtade våran bil som nu tydligen hade blivit fixad. Han ringer när han satte sig i bilen och åkte och sen ringer han ca fem min senare och säger att han var tvungen att vända... Bilen var fan inte fixad.. Åh! När han kom hem gjorde vi oss iordning och sen bar det av till odensvi, fick god mat och umgicks.
Efter den svängen åkte vi till Sandra och Alex och umgicks, jag och Sandra dorg till Lisa och S och A nattade barnen och sen spelade nhl. Jag och Sandra var hemma hos Lisa ett bra tag, fick the och goda smörgåsar.

Söndag: Städa hela dagen, sen fick vi besök utav Inger, Lasse, Malin, Daniel och barnen. Vi fikade och hade de trevligt. :) När dom åkte lagade vi mat och efter det så åkte jag hem till min käraste vän Sandra och hade söndagsmys med bästa filmen! Åkte kanske halv tolv - tolv.

Nu måste jag åka så jag hinner till min massage.
Men jag skriver senare om idag.

Hade, hejdå.


RSS 2.0