lalala..

städning idag, huset och graget. Melwin är hos sin farmor och farfar och har sovit där, så jag och Staffan hade mys igår, film, vin, ost och kex. :)

Snart ska vi åka med skräp till tippen, sen blir det shopping i tråkiga köping. Nyårs klänning ska inhandlas och all mat vi ska bjuda på..

Igår köpte vi raketer, eller Linus och Staffan gjorde de och jag och Fiffi kollade på. Vart iaf raketer för lite mer än 900 tror jag om jag hängde med på priset.. Hoppas nu alla andra som kommer tar med sig också, för det är så det är sagt. :) Utan raketer, inget kalas. ;)

Orkar inte skriva mer, har för mycket i skallen för att det ska komma ut bra och roliga saker.
Så jag ska ut och hjälpa älsklingen nu, sen tippen sen hämta upp underbara Melwin. ♥

Hejdå..

Hur fixar du de? Ingenting går nu längre ihopp..

Allt är nu över..

Jaha, då var julen ännu en gång över. Denna jul har varit den bästa någonsin och allt de är tack vare våran underbara Melwin.

Kommer inte ihåg sist jag skrev, var nog ett tag sen känns det som. Men den 23 iaf, då bar det av till eskilstuna för att köpa dom absolut sisa julklapparna, vart bara till Melwin. Han hade bra många här hemma, men jag tyckte visst att dom inte räckte till han så vi for iväg för att köpa många mera, sen handlade vi all mat som vi skulle ha till julen.

24/12 - Vi vakna och Melwin fick öppa sin första julklapp. Vart tröja, byxa och slips som han skulle använda, sen senare så vart det mera paket, en badstol & badleksaker. När alla sen började droppa in så vart det lång tråkigt för Melwin, så han fick öppna ett till från oss, då vart det noas ark, massa ljud kan man ju säga att det ger i från sig. Sen då fick han inget mera förens hans moster gav han ett, en skiva vart det då. Sen när det vart dags för paket utdelning så droppade det in en massa paket, han fick blandannat en cd spelare, åk påse, tavla, böcker, volvo c30 (bobbycar) kläder, en maaaassa leksaker och sen ett nytt spjälssängskydd med tummen på.
När allt stök sen var över så kom våra kära och underbara vänner Elin, Nille och Milly över på julmys. Barnen fick sina julklappar utav varandra och sen vart det dags för vårat julklapps byte. (Som jag och Staffan hade glömt bort så vi fick åka till ok och handla, tack för att dom har öppet på jul.) När barnen somnat så spelade vi och umgicks, hade det bra med andra ord. Vart sent vi la oss, men våra barn gav oss sovmorgon. :)

25/12 - Vaknade och åt frukost, plockade undan allt sen åkte E, N och M hem, och vi städa och packde för vi begav oss till karlstad en dag tidigare än planerat. Vilket vi fick ångra, världens snö kaos bröt ut när vi var påväg. Så det tog TRE timmar dit, annars tar det knappt två.. Kuljul..
Väl där vart det tv tittande och öppna julklappar.

26/12 - Vaknade och gjorde oss redo för att bege oss ut på rean. Hittade dock inte mycket, men vart lite små saker som fick följa med hem. Sen åkte vi hem och käka och umgicks, efter ett tag for jag och Staffan iväg till barnenshus bara för att köpa nytt lakarn till Melwin. Han är ju tvungen att ha ett tummen lakarn nu när han har tummen spjälssängskydd så vi valde färg och sen kassan. 359 för ett jävla barnlakarn.. menmen, det får det vara värt. Sen vidare till willys och köpte lite gosaker. :)
Skulle egentligen åkt hem också, men pga snö vädret hoppade vi över det. Pizza till middag och sen tv tittande, sen sängen..

Idag - Vaknade, gjorde oss iordning och sen sa hejdå till alla och åkte hem.
Bra skönt att vara hemma, helt underbart faktiskt. :)
Har inte gjort mycket sen vi kom hem, plockat och dona lite bara. Fredrik är här och umgås med Staffan och Melwin. Jag ska till köping och kika bio med Josefin.

Orkar inte skriva mera nu för nu har det blivit en del. Förmodligen så förstår man inte särskilt mycket heller, jag är inte bra skrivare jag inte. Men lite kanske ni hängde med på? =)

Iaf, god fortsättning.

Hejdå <3

God dag 22/12

Jaha, nu har jag tid att blogga.
Melwin sitter och dansar på golvet till julgranens musik, så därför slänger jag in ett litet inlägg. :)

Idag har jag och Melwin blandad saffransbullesmet, sen har vi gjort pizzor och städat lite. Tråkigt nog ser det ut som som fan IGEN.. Jag förstår inte hur vi lyckas.
När Melwin sov så slog jag in alla julklappar vi köpte igår, nu är alla klara. Bara Melwins gudföräldrarna kvar sen jäklar är det klart, eller nja, Melwin ska få några mera. Han har bara sex st under granen + att han redan fått öppnat två, det var vagnen och sen en mössa.

Snart så kommer familjen Liam Spisäng, Liam har nämligen en julklapp som ligger här under våran gran från Melwin. Sen kommer familjen Milly Sköld också, hon har också julklappar här, men dom får hon vänta med till julen. För dom kommer nämligen hit då, Liam och hans familj hade tråkigt nog inte tid. Och inte Nemos och hans mamma och pappa heller, så dom ska vi träffa efter allt julstök. :)

Nej nu river killen granen, dags att rycka in.
Hade!!

Pizza & tomatsås.

Jaha, jag skulle ha bakat saffransbullar idag men det ser inte ut att bli så riktigt. Jag skulle göra pizzadeg först och tomatsås, och nu när det är gjort vet jag inte riktigt om jag orkar göra saffransbullar.. Sen vet jag inte riktigt om jag hinner innan Melwin vaknar.
Elin och Nille kommer inte, och inte heller Josefin heller. Eller hon kommer förmodligen lite senare mot kvällen, när vi är klara i eskilstuna. Åh, usch jag har inget sug att åka dit längre, jag är så snorig. :/

Är det bara jag som inte fattat att det faktikst snart är jul? Väntan till julen brukar ju alltid vara så seg, men denna gång har tiden bara sprungit iväg. Hur ska vi hinna allt liksom? Vi ska ju fira jul med alla här, så vi har endel att fixa. All den goda maten måste handlas, storstäda hela huset, se till att det finns porslin & bestik hemma till alla.. Sjukt mycket att göra, men väldigt kul. Allt som har med julen att göra tycker jag om så det är inte jobbigt.
Ska se till att hinna baka lite julgodis också för Pilla, Daniel, Adam, Mormor och morfar kommer hit på julafton också fikar. Och sen kommer Mamma, pappa, Elin, John, Inger, Lasse, Berit och Sara hit och äter julmat och kollar Kalle Anka. Elin, Nille och Milly kommer också, men senare mot kvällen. :)


Nej, nu ska jag nog ta och torka av mitt ny damsugna golv, sen ger jag mig nog på saffransbullar.

Hörs!


:)

Han sov visst inte så länge som jag hoppats på.. 07.45 då började han prata på sitt rum, men han gick med på att vänta en halv timme i sängen. Gick in och möttes utav ett stort leende som bara Melwin kan och sen en häärlig bajsdoft.. Hur som helst, tack vara den lilla sömnen jag fick nu så är jag verkligen skit trött så Melwin får sitta i sin matstol och kolla på god jul från teletubbies. Hoppas jag vaknar till snart, kanske jag går ut en sväng med Melwin och pulkan som han verkligen älskar. Eller, han älskar när det går fort i pulkan. :)
Kanske underbara Milly kommer med sina föräldrar E & N, Elin skulle höra av sig senare så vi får se då. Jag hoppas dom kommer iallafall. Staffan vart grinig för att han skulle till jobbet och inte få träffa dom om det nu blir så att dom kommer, var ett bra tag sen vi träffades senast och det hör inte till vanligheterna. vi ♥ dom.

Har droppat in besked om nyår nu också, dom som kommer är: Elin, Nille, Milly, Josefin, Fredrik, Simone, Emma, Mats och Linus. Väntar på S & A sen T & A, få se hur det blir. Men dom skulle iaf höra av sig idag.
Ska bli kul, en överraskning väntar till en viss person också. HAHA ;) (Om det blir som vi vill.)



Nu ska jag lägga mig i soffan.

God morgon 21/ 12

Jag har varit vaken sen ca 04.45 skit drygt. Kunde inte somna om då, Melwin vaknade för att han ville ha mat. (Jävla Staffan, Melwin vaknar alltid när han går till jobbet.)
Jag har iaf hunnit käka frukost och sen köpt två julklappar, en till S och en till M. Kanske dags att köpa till dom jag ännu inte köpt till. Men i eftermiddag åker vi nog till eskilstuna med Sara och då blir det nog ett och annat julklapps köp. Dom jag har kvar är fortfarande Liam, Nemo, Hampus, Vilmer och Lasse. Tror nog de är dom ända? Sen ska jag köpa någon födelsedagspresent till Malin som snart fyller år, vet nog vad det blir också. Det är inte ofta jag vet de. ;p

Nej, nu måste jag lägga mig, men lite tur vaknar inte Melwins förens 9-10 så lite sömn borde jag hinna med att få.

Later!

Håller i sig.

Febern är tråkigt nog fortfarande kvar, hoppas på att den ska vara borta imorgon för då ska ju jag få julmat hos svärisarna. Feber = Ingen julmat. :/

Staffan fick komma hem lite tidigare från jobbet, jag hade ingen ork till något. Och när han sen kom hem bestämde han sig för att åka med sin syster & pappa till eskilstuna, Melwin var självklart med.
Han fick shopping i födelsedagspresent utav sin syster. Och vet ni vad han kommer hem med? INGENTING... Han sa att det inte fanns tid för shopping.. Det finns väl alltid tid för sånt, eller? ;)
Mat fick han med hem iaf, blir fläskfilé med pommes (det liknar mer grisknorrar så det är väl något annat som är som pommes men i annan form kanske.) och sen blir det beasås också. Sen en smaskig sallad självklart.

Våran älskade älsklings son får sova hos farmor och farfar, eftersom Staffan måste jobba och jag inte vet hur det ser ut med feber imorgon. Men han har det bra där, han älskar att vara där. :)

Nej, måste vila lite tills det är dags för mat. Ska se till att få hem lite filmer som jag kan ligga i soffan också kolla på ikväll och imorgon.

Ha en bra kväll allesammans.
PUSS


Feber..

Åh, usch.

Jag var uppe och hängde in kläder i våra garderober, sen plötsligt kände jag med konstig. Tog tempen, och det visade sig att jag har feber. Hur kul är det då? Och Staffan har ingen mobil så jag kan inte ringa han. :/
Jag är helt matt och orkar inte göra något, datorn är just nu min räddning. Melwin ligger fortfarande och sover så jag skulle egentligen lägga mig jag också, men då vet jag att jag aldrig kommer orka vakna, bäst att vara vaken med andra ord.

Ska ringa Elin och meddela henne, kanske blir hemma ikv ist, får se hur det blir.

Hadet bra. Hejdå

God morgon 19/12

Idag vaknade Melwin ganska tidigt, redan kvart över åtta ville han upp för att byta sin bajsblöja som han alltid lyckas fixa till på morgonen. Så doften man möts utav när man kliver in i hans rum är inte särskilt trevlig med andra ord. Men jag älskar han ändå. (:


Jag ska faktikst skriva en sak innan jag skriver om annat.
På nyår ska vi ha fest jag och Staffan och vi har bjudit några vänner, blir inget duderparty men lite alkohol, mat och raketer blir det iaf.
Men iaf, jag har då skickat iväg inbjudan via sms för ca 1½ vecka sedan och fick genast svar i från Emma och Elin givetvis hon satt bevid mig när jag skickade iväg messen. Men från övriga fick jag inget svar, jag skickar då en påminnes mess om att jag faktikst snart vill veta hur det blir, fick då ett svar utav Josefin som jag redan pratat nyår med men inte utav två andra. Och nu undrar jag varför man inte kan svara för? Jag skrv ju klart och tydliget att jag ville ha ett svar!! Detta gör mig faktiktiskt lite ledsen och besviken.. Och eftersom jag inte hört något så räknar vi inte längre med dom, tråkigt nog..... :/


Nu till annat.

Melwin har precis somnat skönt ute i sin vagn på altan, han sover hur bra som helst där. Och han stormtrivs i sin nya vagn som vi har köpt också. Han fick den i förtidig julklapp. :) 
Sen är det fem klappar till han, och mer kommer. Han bara inte hunnit köpt allt ännu, men ska kolla runt lite på saker på internet som jag kan klicka hem till han.  
Har också sötisarna Liam och Nemo och köpa till också, det har jag inte gjort ännu, men jag vet nog vad jag ska köpa. Har julklappsbytet på M kvar också, sen Staffan, sen julklappsbyta med Staffans familj.

Idag ska vi hem till Elin och Nille för att umgås och ta ut våra kära barn på en pulka tur. Sen ska vi hem till mamma och pappa för att bestämma saker till julbordet. Och sen vidare hem för att kika film och sen sova. I morgon jobbar som sagt Staffan, så jag och Melwin får roa oss på egenhand då också. Förmodligen så blir det söndag också.. Tråkigt. Men bättre övertid än utan jobb kanske?

Nu ska jag börja fixa med julklapparna som kan köpas över internet.
Men det kommer nog mera inlägg under dagen, har mycket att skriva om nu när jag inte skrivit på¨ett tag.
Har fått ett pris som jag senare tänker skriva om. :)

Ha en bra dag!
PUSS

Nu äntligen.

tele 2 bredband har äntligen hittat rätt, nu har jag mitt gamla vanliga internet.
nu kan det komma lite flera inlägg än vad det tidigare gjort.

Snart är det jul, mysigt.
Vi har köpt oss en gran, och fixat upp den med alla dess tillbehör. Dock kan inte klapparna ligga under granen, Melwin förstår inte riktigt att han inte får öppna dom. Han tycker dom röda julkulorna är väldigt roliga också.. Med andra ord får inte granen vara särsilt mycket ifred tråkigt nog. Men mysigt är det ändå. :)

Men vet ni, nu måste jag krypa till sängs och sova. I morgon är det äntligen fredag igen och vi (jag och Melwin) får ha våran älskling hemma på kvällen med fredags mys, gillas. Han ska dock upp på lördag klockan sex för att jobba.. Men men, man ska inte gnälla när det finns jobb. :)

Jag älskar livet.

Hadet bra.
Puss och hejdå.

åh, tokigt!

haft en helt underbar helg.

Fredagen var Elin och Nille här och i bakade en massa julgodis och hade det bra!

Lördagen så fyllde min älskling 25 år, och det firades med en överraskningsfest och innan det var han och jag på lunkans och käkade.
Tack till alla som ville vara med och fira, och tack till Elin för all hjälp jag har fått. Underbart! ♥

söndagen så var dom flesta ganska bakfulla, dock inte jag och elin. Vi städade undan och satt i soffan.
Våran gulle melwin hämtade vi när vi var färdiga för att köra, vart på em.

Orkar inte skriva så mycket mera, vart lite kort om allt. :)

Idag kommer min kusin Adam hit och leker med Melwin.

Nu ska jag spela spel och sen städa.

Ha en bra dag, hejdå :)

Föresten, det är något konstigt med min blogg, jag kan inte läsa mina komentarer tråkigt nog. kanske beror på internet, kan inte läsa någon som har blogg.se heller, bara min. :O Mycket konstigt!
Jag längtar tills vi gfår vårat internet, borde komma nu iveckan. :)


åh, tokigt!

haft en helt underbar helg.

Fredagen var Elin och Nille här och i bakade en massa julgodis och hade det bra!

Lördagen så fyllde min älskling 25 år, och det firades med en överraskningsfest och innan det var han och jag på lunkans och käkade.
Tack till alla som ville vara med och fira, och tack till Elin för all hjälp jag har fått. Underbart! ♥

söndagen så var dom flesta ganska bakfulla, dock inte jag och elin. Vi städade undan och satt i soffan.
Våran gulle melwin hämtade vi när vi var färdiga för att köra, vart på em.

Orkar inte skriva så mycket mera, vart lite kort om allt. :)

Idag kommer min kusin Adam hit och leker med Melwin.

Nu ska jag spela spel och sen städa.

Ha en bra dag, hejdå :)

Föresten, det är något konstigt med min blogg, jag kan inte läsa mina komentarer tråkigt nog. kanske beror på internet, kan inte läsa någon som har blogg.se heller, bara min. :O Mycket konstigt!
Jag längtar tills vi gfår vårat internet, borde komma nu iveckan. :)


God morgon 9/12

Fick sova till nio idag, var dock lite för tidigt tycker jag med tanke på att Melwin somnade sent och sen vaknade 10 gånger i natt. Tio räcker nog inte ens.. Vi försökte lägga han hos oss men det gick inte de heller, så han fick lägga sig i sin egna säng efter några timmar. Stackars min lilla kille som blivit sjuk IGEN.. :/ Han hade precis blivit bättre från sin jäkla hosta som han hade väääldigt länge, men nu är det påväg tillbaka.

Idag kommer det som sagt besök, hoppas dom kommer runt 16.00 för innan har jag mycket att göra. Men Staffan slutar 13.30 idag så jag hoppas han kommer hem och inte är allt för trött. Måste ha lite hjälp med saker och ting. Han börjar nämligen jobbet 05.00 när han går förmiddag och går upp en halv timme innan, lite trött man borde vara.. Fast, Staffan är alltid trött. Han kan ha sovit en hel natt och vaknat när han vill men är ändå skit trött dagen efter. Tråk han! ♥

Nej nu ska jag ta och göra lite gröt till min hungriga son, och ska nog ta och få i mig själv lite frukost också.
Ha en bra dag.
Hejdå..

Äntligen!!

Nu har vi äntligen internet, visserligen är det inte bredband ännu men det kommer väl snart.
Vi har lånat Elins mobila internet, skit bra. Kanske inte den bästa, men det duger lätt åt oss ett tag. Och eftersom jag inte bloggat så mycket nu den senaste tiden så har jag tappat suget också. Kan ju iofs ändras..

Idag har jag iaf varit in till köping och träffat Sandra och Liam. Vi var på stan och jag fixade de sista till Staffans 25 års dag. Efter allt lek med barnen så åkte jag hem och plockade upp Staffan och sen åkte till motor nilsson, där lämnade vi in våran bil och sen gick vi hem till Elin och Nille. Emma och Nemo var där, sjukt länge sen vi såg dom. :/ Sakna! ♥
Våran älskade son vart sen tok trött så Nille skjutsade hem oss, Melwin somnade som en stock och sov vidare i vagnen sen när vi kom hem. Och dumma jag som inte satte på honom någon jacka när vi åkte hem fick springa in och hämta mitt täcke och lägga på honom eftersom han sov ute. Mysmys. Varm och go liten kille som sen vaknade upp.

Vart av med gammla lägenheten så vi slapp dubbel hyra, hur skönt som helst!
Äntligen slipper vi den där lägenheten, nu har vi det skit bra här i huset. Helt perfekt är det, ända nackdelen är att det ligger nära vägen, men det går. Melwin har lärt sig sova utan att vakna när alla bilar åker förbi. Han sover ute alltså, och han sover ca 2,5 - 3 timmar. Han sover dock bara en gång om dagen, men det gör mig inget. På dom tre timmarna hinner jag göra mycket, kolla två avsnitt dh, städa, diska, tvätta, förbereda mat och annat bra.

Nej hurrni, nu ska jag ta tag i detta. Ut en sväng, sen hänga tvätt och plocka undan lite.. Sen blir det sooova.
Imorgon kommer det besök, måste hinna med att baka en kladdkaka innan dom kommer.. Och eftersom vi inte har någon bil får jag nog slänga ihop till några kakor också så det liter mer än bara en kladdis.

Nej som sagt, plikten kallar. ;p
Hade bra.
Hejdå

grissjukan..

Sitter hemma hos I och l med våran datorn och kände att det var dags för att uppdatera lite kanske.

Vi trivs jätte bra i vårat hus, bara små saker att fixa nu. Kontoret har vi inte på börjat ännu, men där ska vi tapetsera först och tapeterna ska vi beställa idag så förmodligen får vi det gjort nästa vecka.
Har varit och handla på IKEA tre gånger denna månad också, och dom har verkligen tjänat på våran flytt. Nåra tusenlappar vid varje besök blir mycket när man räknar ihopp..

Och vi har lämnat in våran bil också, visade sig att det skulle kosta mer att laga den än vad den var värld så vi slog på stort och köpte oss en ny fin bil. Vart en opel vektra (stavning?) 06a, och både jag och Staffan är hel nöjda.

Melwin fick första gris sprutan igår, efter mycket velande fram och tillbaka så bestämde vi oss för att han skulle ha. Jag var nog mer negativ mot den, men Staffan tyckte att den skulle tas och vi är ju två föräldrar så det är ju inte bara jag som kan bestämma helt själv. Pappan måste också få ha något att säga till om. :)
På kvällen så fick jag iaf ångra beslutet, Melwin hade den högsta febern han någonsin har haft. 40,4 jag vart orolig som en skit så Staffan ringde sjukvårdsupplysningen, dom sa åt han att vi skulle ta av honom alla kläder förutom blöja och sen öppna fönstret till hans rum och sen lägga han utan täcke.. Det var svårt att hålla, för han var ju jätte kall efter ett tag så jag stängde fönstret och gav honom snutte och napp och la en liten filt över hans ben.
Sen somnade min älskade skatt.
Imorse var det mycket bättre, så jag hoppas det är på väg över.

Nu har jag inte tid att skriva mera. Måste ta hand om min lilla kille sen åka hem och packa.

Ha en bra dag, vi hörs när vi hörs. :D


RSS 2.0