?!

har inget att säga, skulle bara nu när jag har tagit mig till I & L för att använda internet meddela om att jag lever.
idag kommer josefin på besök, och emma & nemo kommer och umgås med mig & melwin. underbara dag! ♥



jag förstår inte hur vissa tänker,


Flyttat.

Vi har flyttat nu och därför har jag inte bloggat, har liksom inget internet och kommer inte ha det förens i slutet utav december förmodligen. Lite tråkigt, men sånt är livet. :/

Trivs iallafall hur bra som helst i huset, kan inte bli bättre.
Har haft hjälp utav våra underbara vänner Elin och Nille, inga andra faktiskt bara dom. Underbara människor! ♥
Dom har varit med hela veckan hemma hos oss och fixat och donat, och vi har ätit massa god mat i vårat nya fina kök! :D

Nu sitter vi hemma hos Elin och Nille. Nilles mamma har varit hit och tagit kort på barnen i julkläder. Melwin var dock inte särskilt road, och det var lite tråkigt. Han som alltid är så glad! Men det vart bilder utan leende denna gång, men det får gå de med. :)
Det blir mat snart också, dom bjuder denna gång. Underbart!
Jag ska snart i väg och veckohandla lite, tvingar nog med mig Elin också. Klockan fem ska vi hem till Emma på sminkparty, får se om jag hittar något jag köper.

Nej, nu ska jag umgås. Får se när nästa inlägg kommer.
Ha det sjukt bra!
Hejdå

God morgon 17/11

Sovmorgon till halv tio idag, det vara verkligen skönt. Så tack till min underbara Melwin ♥

Vill ni veta något kul?
Igår så fick vi nyklarna till huset, tog med några lådor och packa in. Ska bli så underbart att flytta vill jag lova, blir som en nystart på någotvis, och det behövs..
Elin och Nille kommer runt halv tre med kärra så då jäklar blir det flytt!
Imorgon åker vi till IKEA och köper sängstomme och allt annat vi ska ha och sen blir det till huset och packa upp sen hämta sängen. Så planen är att sova där imorgon, men mina planer fungerar aldrig särskit bra så vi får väl se hur det blir. :) Men kan ju hoppas i alla fall.
Jag älskar det nya stället, vill få klart allt nu idag så vi kan sova där i natt.. Men riktigt så funkar det inte.

Något annat som är bra att våran hyresvärd ringde idag och berättade att han och några som vill komma på lägenheten kommer vid ett tiden. Skiiiit bra! Vi kanske slipper hyra på ca 12.000 :- Jag håller tummarna!!

Nu kommer det något tråkigt.
Jag skrev en sak i bloggen igår som jag sen tog bort, men vissa hann förmodligen med att läsa ändå.
Det jag skrev var i alla fall att jag är inte längre förlovad, har dykt upp tråkigheter så vi beslutade oss för det.
Nu vet ni det, och tyck gärna att jag är dum som skriver det i bloggen.. Men varför skulle jag inte göra det?
Alla kommer få veta förr eller senare så varför inte..?

Nu ska jag kolla färdigt dh sen plocka undan och sen packa..
Hadet bra. Heddå.

God morgon 16/11

TOMT!


Daah..

Jag sitter här i min ensamhet, Melwin sover som en stock och har gjort de dom senaste timmarna.

Efter att Staffan åkte vid tre har jag hunnit med att busa och myst med min älskling, kollat på vampyrdagboken (värdelös på engelska.. haha), sen kollat på sista Johan Falk filmen, sen har jag hunnt med att spy som en gris, sen ha besök utav Malin och Anna. :)

Om J F kan jag ju säga att den var skit bra men dock inte slutet!!!! Sånt slut får inte göras, ååh vart sjukt galen. Tårarna var nära, jag är ju kär i Frank..
Och om mitt spyande kan jag ju säga som så att det var så illa att jag trodde att jag hade magsjuka ett tag, men det gick över snabbare än väntat. Så därför så vågade sig Malin och Anna hit. Vi hade de bra den stund dom var här, pratade en del, bra bra bra bra! :D

Jag har ingen blogg lust längre tråkigt nog, och värkar inte som om att det är många andra som har de heller. Hehe, ont om uppdateringar numera.

Nu ska jag forstätta vänta på min älskling, han bowlade i eskilstuna med jobbet och nu skulle några ta en drink i kungsör så vi får väl se när han dyker upp.. Kanske hinner jag lägga mig, de vet man inte.

Orka, nu ska jag fortsätta kolla slutet på idol..
hejdå.

Sover

Jag sitter här och har de bra, Melwin ligger i sin säng och har det bra.
Hoppas han vaknar snart så jag kan påbörja allt fixande, han ska ha kläder och jag ska ha smink. Väskan är packad så jag sitter bara och väääntar. :)

Heddå.

GE MIG!

Åh här sitter jag och trodde att jag hade 5 avsnitt kvar utav dh.. In my face, det har jag inte.. Och tran är inte klar på långa vääägar! :/ Om en vecka blir den klar står de, haha. :p
Får väl ladda ner ett avsnitt i taget, vill se mera!!! :p

Någon som har trean så geeee miiiiiiiiiiiig!! :D

God morgon 13/11

Jaha, fredag den trettonde. Det låter ju inte så kul, men det har aldrig hänt mig något just detta datum+dag så jag hoppas jag slipper det även nu..

Igår e.m hade jag en underbara dag/kväll med min underbara Elin, vi pratade en massa och planerade en heldel. När jag sen kom hem runt nio eller vad den nu var så sov Melwin och hade gjort det ganska länge, jag trodde med andra ord att jag skulle få gå upp hundra gånger på natten och sen inte få sova på morgonen, men jag fick sova till sju då vaknade han första gången och fick mat, sen tror jag han hade somnat om igen om det inte var för att jag ville mysa med mitt lilla hjärta eftersom jag inte träffat han så mycket med tanke på att han var hemma hos Inger från halv tio till två-halvtre, och då sov han och vaknade inte innan jag åkte, så jag kan säga som så att jag saknade min skatt igår! ♥

Idag blir det fixa födelsedags present till Simone, och sen har jag och Melwin myskväll ikväll. Staffan ska bowla med strängbetong.
Ska träffa Sandra idag också? Och Elin ska jag också träffa för jag ska lämna av Melwin där när jag och Josse letar present. :)
Jag har med andra ord fullt upp, det gillar jag för då slipper man tänka på massa skit.. :)

Nu ska jag kolla ett avsnott dh, sen frukost.

Ha en bra dag..

God morgon 12/11

Dagen igår var ingen höjdare, därför vart det inget inlägg.. Ursäkta att jag säger de, men allt var skit! Mer får man inte veta, men så är det..

Just nu är Melwin hos Inger och kommer tillbaka på e.m, jag måste jobba med mitt projekt arbete.
Ska bara kolla färddigt ett avsnitt utav dh, som jag förövringt kommit långt på. 1 säsong på 2 dagar, precis som jag sa att det skulle gå om jag fastna.. Så gissa då vad jag har gjort?
Nu är jag på säsong 2 avsnitt 19 (: Blir en paus sen eftersom jag är helt utan säsong 3, och datorn är inte som den ska. Så är det någon som har säsong 3 så hojta till, jag vill ha!! :)

Nej, har ingen lust med att blogga, men skulle bara göra de så att ni vet att jag lever. Eller något sånt..

Hade.. Hejdå..


FÖRKYLD

Jaha, blev inget kristinagårdenidag inte. När jag tog upp lillen så lät han täppt i näsan, men inte så mycket. Men mycket riktigt, täppt i näsan då, och nu rinner det. Stackars min lilla kille. ♥

Så blir som sagt inget kristinagården nu bara för de, så det får väl bli nästa tisdag. :)

Hade!

God morgon 10/11

Jag har dragit mig lite för att blogga, för jag orkar inte skriva om helgen. Jag brukar ju vilja få med endel, men jag tror jag får skippa det.. Kan ju nämna att dom flesta vad skit full i alla fall, men det var sjukt trevligt och kul ändå. Jag och Simone gick ut en sväng, men kom ganska fort tillbaka, och det var nog oväntat utav alla. :p

Idag så är det i alla fall Simons 20 års dag, sjukt många grattis till dig!! ♥
Vi vart bjuda över på fika, så vi får se om vi hinner med det när Staffan kommer hem. (:

Melwin ligger i sin säng och snackar lite, snart ska jag ta upp honom, sen ska vi käka frukost och klä på oss sen dags för att gå till kristinagården på babyrytmik tror jag det var, dock lite tokigt att det är 9.30 för det är då Melwin är skittrött och vill sova, men jag har räknat ut att han får somna i vagnen på väg dit då får han sova lite i alla fall. Ska bli kul att äntligen komma iväg, har tänkt att gå i några månaders tid.
Hoppas på att Sandra följer med också, först sa att hon att hon skulle med sen när det var så tidigt så beror det på Liam, eftersom han sover på förmiddagen. :) Men vi får helt enkelt se, jag hoppas att dom vill med i alla fall.

Igår gjorde vi inget, jag kollade en massa på dh och sen åkte vi bara till ICA och handlade.

Nu ska jag ta upp killen sen fixa frukost.

Hadet en bra dag!

Idol..

Varför sätter man in nyheter mitt i idol? Kan dom inte nöja sig med en reklam paus eller nå sånt?
Skit drygt att vänta ju, man somnar ju nästan.

Kollat på Johan Falk idag, den femte tror jag nog att det var. Ååh, Frank är ju så snygg.
Undra om jag kan kola på något utan att kolla ut någon snygg jäkel? Utan någon snygg så är det ingen bra film/serie!

Jag orkar inte blogga, trött som en gnu.

God natt mina vänner, sov gott.

Panik?!!

Prata med Staffa nyss igen, och han sa att vi flyttar mest troligt nästa helg!! :O
Alltså, vi har ju tid på oss men både jag och Staffan är så att vi vill ha klart allt på en och samma dag för vi vill inte bo på två olika ställen.
Med andra ord är det packning som gäller för oss!!

Nu vet ni det, nu ska jag lägga trött Melwin (:

Hur går det till?

Hur kan det gå så fort? Liksom, så fort man vänder ryggen till så är Melwin typ inne i sovrummet, eller så är han på alla sladdar och eluttag, vilket inte alls gillas utav hans föräldrar. Dom flesta sladdar har vi fått bort, men eluttagen, vad gör vi med dom? Haha, ser ganska roligt ut med data sladden utsträckt i luften.

Alltså förstå dom som får tvillingar! Kan ju säga som så att jag beundrar dom som klarar av mer än ett barn, jag skulle aldrig fixa det, så det var ju ganska tur att jag inte fick tvillingar, för hur hade det gått till? Skulle med all säckerhet inte orkar med att få ett barn till nu, förstå dom som får innom samma år, shit! Ha en 1 åring springa runt hemma som vill ha massa uppmärksamhet samtidigt som man ska ta hand om sin nya lilla. Ojoj!
Men som sagt, jag beundrar verkligen dom som gör det, jag skulle som sagt inte fixa det. Inte som jag känner just idag. :p

Ne, men vad säger ni? Vad händer? Jag funderar på att ta ut vagnen och gå hem till Inger, men känner ändå att jag är för jäkla lat för det just idag. (och har varit resten utav veckan)


Hejdå

Slut..

Åh vad jag hatar slut på en serie, det ska ju sluta så jävla spännande.. Damon kan ta sig i arslet, jag tycker han borde dö snart, usch vad jag inte alls tycker om han! Han bara förstör..

Går riktigt bra för mig och min nedladdning utav DH, 16 timmar kvar. Jag kommer med andra ord inte börja kolla förens typ på måndag, jag som ville se idag. Ingen som har säsong 1 på box hemma som jag kan låna en sväng?
Staffan ringde för ett tag sen också, han undrare vad vi skulle göra idag, och eftersom jag inte ville bestämma idag så sa jag att han fick det, och vet ni vad han säger? Det vanliga, sitta hemma.. Men både han och jag vet att vi kan inte göra det en fredagskväll, men nu får vi väl se, kanske blir så. Men han sa inget om att ingen kunde komma hit. ;) Någon som känner sig sugen på att umgås med oss ikväll? ;D

Imorgon är det fest, jag är nervös, tänk om det inte ser bra ut det jag ska ha på mig. Hur gör jag då i sista sekunden? Jag borde kanske ha provat allt tidigare! Men jag heter ju Hanna Eriksson så sånt hålls ju tydligen inte jag med.. Dumma jag!
Haha, kom på att jag har inte ens allt, strumpbyxor ska jag ju ha på mig och såna äger jag inte så det måste jag verkligen ta och skaffa mig, och gärna typ 35 st eftersom att jag är en jäkel på att ha sönder tunnisar.

Nu ska jag hämta bärsingen..
Hör av er om ni vill komma hit (;
Puss och kram skumbanan

God morgon 6/11

Vaknade nyss, eller ca för en halv timme sen.

Melwin ligger nu och hasar runt på golvet, och jag springer och lägger han på täcket.. Det går väldigt fort nu mera, och värre blir det bara. :p Måste köpa en hjälm till honom, han gör sig illa i huvudet mist 15 ggr om dagen, så om det fortsätter så kommer han inte ha särskilt många hjärnceller kvar. Min älsklade toknisse. ♥

I alla fall, går så åkte jag in till köping efter att mamma och John varit här på besök, jag skulle umgås med Sandra en sväng, dom var hemma hos Elin och Nille så jag packa ihopp mig också åkte. Vid sju tiden åkte vi och hämtade Sandras syster, sen åkte vi hem och umgicks, satt mesta dels ute i köket och prata en massa. (:
Jag berättade lite för Sandra om mina älskade vampyr serier/film och sen lite om oth och gossip girl, sen berättade jag även om min ide om att börja följa serier så att man har något att kolla på varje dag hela veckan. Hon skrattade åt mig och sa att jag var knäpp, och nu när jag tänker efter så är det ju klart att det blir lite för många serier att komma ihåg. Men så kom hon fram till att DH kan jag ju börja kolla på, först sa jag nej, men sen sa jag tydligen ja, för jag kom hem med säsong två boxen och så hade jag messat Staffan att ladda hem säsong ett. Så när det är klart så ska jag sätta mig ner och se om jag blir fast, kanske, kanske inte.. :p
Om jag blir fast så har jag sagt till Sandra att jag lätt kollat klart på 1 säsong på två dagar. Men då ska jag verkligen bli fast! :p Det finns sex säsongen så jag lär ju lägga på ett kol om Sandra ska få någon DH kompis, haha. ;)

Idag är det fredag, och vet ni vad det betyder?!?!?! Jo, THE VAMPIRE DIARIES, håller på att ladda ner för fullt så det ska jag kolla på när Melwin somnar igen, om ca en timme.

Men nu ska jag fixa frukost till mig och Melwin.
Hadé..


Mina väner - JAG ÄLSKAR ER (:





Mina två älsklingar, jag älskar er också. (:

Nuuuu

Melwin sover igen, så jag vet inte vad jag ska hitta på. Kolla posten kanske. (:

Emma har nu lugnat ner mina tankar om grissjukan, jag överlever nog och det gör förhoppningsvis alla jag känner också. Annars blir jag ledesn.

I alla fall när jag skulle lämna ett svar till Emma i hennes blogg så får man liksom alltid skriva in några bokstäver bara för skoj skull eller nå, och idag vet ni vad det var då?




Haha, URSUR!
Jag tycker det hela var skit kul, så därför var jag tvungen att blogga lite snabbt om det. :)
Nu vet ni de, så nu ska jag hämta posten.

Ha en grymt bra dag!!
Hejdå ♥


Gris!

Den där svininfluensan blir jag inte klok på, ibland så bryr jag mig inte ett skit om vad de är för något. Men sen när jag sitter och tänker så kommer jag ju faktikst fram till att det finns folk som dör i de, så vad är de som säger att inte jag eller någon annan som jag känner skulle göra de? Har för mig att dom som har dött har varit i riksgruppen, men ändå? Det är bara vad som har hänt änså länge..
Alltså, man kan ju vaccinera sig, men det vågar jag inte heller. Har läst om vissa som har blivit sjuka pga vaccinet, och de vill jag ju inte heller. Jag vill ju inte dö nu ju, jag vill ju leva med min underbara familj och mina underbara vänner.. Hur skulle de gå om jag dog liksom? Det är ju inget jag önskar direkt, jag vill leva för jag lever bästa livet! Och ska jag dö så är det inte för att jag blir sjuk i svininfluensan liksom, hur värdelöst är inte de? Vad skulle jag göra om Melwin fick de då? Ojoj, uusch! Nu vill jag inte tänka mer på det, det blir ju sjukt hemskt!

Iallafall, jag trodde att the vampire diaries skulle komma ut idag, men så var icke fallet.. Kanske kommer senare, vad vet jag.. Hur som helst så kollade jag in en trailer, och ojoj säger jag bara. Nu är jag nyfiken, precis som det ska vara när man kollat en trailer. Sökte på google om när avsnittet skulle komma och då stod det att det fanns på någon sida och man var tvungen att bli medlem.. Och vad jag smarta Hanna Eriksson? Jo, hon blir naturligtvis medlem, för hon går ju på allt jävla skit som finns ute i världen.. Hur som helst var det iallafall inget virus och det tackar vi gudarna för, men jag var tvungen att avinstalera vlc för att instalera nå annat skit som är liknande spotify fast med film, vilket är ganska bra. Men vissa filmer får man betala för och dom har inte svensktext någon utav dom.. Efter som det är ett eneglskt program liksom..

Nej nu ska jag gå och hämta bärsingen och sen läsa lite i den. (:
Frågade Sandra om hon ville komma hit idag, men jag tror inte det såg så ljust ut på den fronten. Blir nog en hemma dag själv idag också. Tur att jag har min älsklingskille hemma iallafall. ♥

Ha det fint, hejdå ♥

God morgon 5/11

Jag är helt förstörd, sjukt trött idag. Melwin vaknade inatt igen och ville ha mat, han var helt förstörd innan flaskan kom. Men han har börjat somna vid åtta tiden nu mera så det kanske är därför? (:

På tal om Melwin och börja med så ska jag skriva ner att han faktikst är jäääkligt nära på att ställa sig upp med hjälp utav tv bänk, eller sängen. Sen drar han sig framåt, men nu är det mer krypar stil på det och han står nästan alltid på alla fyra på golvet, så nu är det säckert nära, nu kryper han nog på riktigt snart. Förhoppningsvis.

Vad händer idag? Någon är frisk och vill kolla hit kanske?
Har setat hemma hela veckan nu utan besökare, har ingen bil heller så jag kan inte ens åka en liten sväng. :/

Igår släpptes biljtetterna till new moon, jag har redan en biljett till förhandsvisningen, grymt!
Men jag ska boka en till så man gå igen, tråkigt att vänta tills filmen kommer ut så man kan ladda hem..

Nej nu ska jag kolla byggare bob och mysa med mitt hjära.
Ha en bra dag..
Hejdå

Bara...

Kom nyss hem, jag och Melwin gick nämligen till strängbetong och mötte upp Staffan sen gick vi hem igen.
Fram och tillbaka till strängen det är en bra jävla bit kan jag upplysa om, så nu är jag iskall.
Vi ska snart fixa mat, idag blir det hemmapizza, det är såå gott. Och Staffan gör nog världens godaste pizzasallad, så jag längtar verkligen tills denna måltid blir klar.

Åh nej, nu vart jag arg..

Hadet fint!
Hejdå (:


inte jag.. tråkigt...
jag trodde så mycket mera...

the vampire diaries



Nu har jag googlat lite, och runt omkring på internet står det faktikst att the vampire diaries är skriven innan the twilght saga. Så, är det bara en lycko träff att dom är ganska lika eller har någon härmat?
Tur att det inte är jättelika i alla fall, det är som en blandning utav true blood och twilight + lite oth. (;
Men huvudsaken är väl kanske att det är bra? Nu har jag kollat på alla som finns ute så nu väntar jag med spänning att 8:an ska komma. :)
Jag har så jäkla lätt att bli besatt utav filmer/serier. Så fort det är kärlek med i bilden så är jag crazy!
Mesta dels är det serier jag blir fast i, så twilight är faktiskt ett undantag..


the vampire diaries

Det är bra skit, men twilight & true blood är sjukt mycket bättre!
The vampire diaries är typ som oth fast man har kastat in lite vampyrer liksom, men inget imot mig, jag tycker om både oth och vampyrer. (;

Melwin mitt lilla tokhjärta är skit glad ena sekunden och sen skit förbannad andra sekunden. Men det är väl så ibland. Snart dags för Melwin att få mat, måste komma ihåg att ge honom massa vatten idag och se om han kissar något då. För nu luktare jätte mycket kiss men är helt tomt i blöjan. Varför är de så för? Han dricker ju normal mycket varje dag.

Alla Melwins små kompisar är sjuka så vi får bara sitta hemma hela dagar han och jag, det är tråkigt.
Hoppas Milly, Liam och Nemo blir bättre snart så vi får leka snart igen! ♥

Nej nu ska jag vi gå och fixa mat jag och Melwin.
Hadet bra.
hejdå


God morgon onsdag.

Jag är ganska pigg idag, somnade i soffan runt halv tio och så jag kom i säng väldigt tidigt. Melwin vaknade runt tre inatt, det var lite konstigt, han brukar ju sova hela nätterna nu mera så jag var död när jag klev upp..
När klockan var 8 steg vi upp och gjorde gröt, och nu så sover Melwin igen.

Jag väntar på att the vampire diaries ska bli nerladdat, orkar inte vänta på svensktext så det får bli engelsktal. Men det brukar ju gå bra när det är på oth och gossip girl så varför ska det inte funka nu?

Ska nog ta och hämta bärsingen och sen ta och få i mig lite fukost. Och sen när Melwin vaknar ska vi nog ut en sväng, funderar på att gå till ny opererade farmor och hälsa på. Eller ny och ny, det var ju förra veckan. Men jag tycker nog det är ganska så nytt ändå.

Hejdå.





Snygga jäkla människa! Blir helt galen. (;




Åh, varför vara så snygg för?

Snart så.

Nu är äntligen tisdag snart över, har kollat på oth och började nyss kolla på gossip girl.
Melwin sover, och dum som jag är så la jag mig inte. Som vanligt..

Mitt fina besök jag skulle få kommer kanske på eftermiddagen, annars kommer hon någon annan dag. Det är i alla fall Sandra sin är min fina besökare idag, men som sagt, vi får se hur det blir med de. :p

Idag till lunch så ska jag jag göra rotmos med fläsklägg, kanske inte låter som någon höjdare. Men det är de, lätt!

Nej, nu måste jag kolla..
Hejdå

Yes, äntligen tisdag.

Igår när Staffan kom hem från jobbet hade jag plocka en massa så det såg jäkligt städat ut, sen hade jag lagat mat också, skinkstek med chilliris, gott!
Efter maten så mös vi lite med Melwin som somnade innan Staffan kom hem, sen fick han gröt också.
Staffan åkte upp på konsum och köpte lite kartonger och sen en jättefin blombukett överraskade han med när han kom hem också, gulli.

Sandra hörde av sig och fråga om vi skulle ses en snabbis, skulle mötas halvvägs. Det gjorde vi, jag hade med lite cola och clementiner som vi fika på inne i min bil.
Sen skickade Elin mess, så vi åkte till köping och där satt vi ett bra tag. Runt tio tiden så kom jag hem och då hade älsklingen tappat upp ett bad och tänt ljus i badrummet, hur mysigt som helst. Så frysna jag hoppar i badet, varmt och skönt. Han hade planerat att jag skulle få massage också, men det hann vi inte med. Så det får vänta tills idag typ. ;D

M vaknade 07.50 idag, jag är trött och tycker han borde vilja somna om. Men icke, men han brukar ändå somna 1-2 timmar efter han vaknat så vi får väl se om jag har en trött liten kotte här snart.
Men om han somnar då så går jag mest troligt inte och lägger mig.. Efter som det är äntligen tisdag idag så har oth och gossip girl kommit ut, spännande. (;

Idag får jag fint besök! Skriver mer om det i nästa inlägg för nu är det frukost! :)

Hejdå



Sååå jävla dåligt.

Tiden

Trodde faktiskt jag skulle hinna med att blogga mycket idag, men det har jag inte hunnit med.
Har haft fullt upp med Melwin, tvätten och städning utav kök. Jag förstår inte riktigt hur jag lyckas, men när jag sätdar så blir det alltid stökigare.. Hur kommer det sig? Någon mer som är likdan?

Nu snart ska jag i alla fall börja med maten, har tänkt att den ska vara klar när Staffan kommer hem från jobbet. Känns helt konsigt att han kommer hem, hur bra som hellst med konstigt. Har ju ändå varit själv i nästan fyra månaders tid så det kanske inte är så jätte konsigt. Eller?
Efter maten vet jag inte vad vi ska göra, jag har lust för en tur in till eskilstuna, har lite att fixa. Får se vad karl i huset säger innan jag bestämmer mig för vad jag vill göra.

Nej som sagt, städa och mat.
Hadet bra.
Puss och kram


Yes!

I morse när jag vaknade klickade jag in på aftonbladet och hittade en "kul" grej, haha.



Byggare bob.

Melwin vaknade kklockan sju och ville upp idag trodde jag, för då låg han och "kröp"runt i sängen så jag tog upp han då och vi kollade lite på byggare bob och sen fick han gröt, men nu är han så trött att han inte längre vet vart han ska ta vägen. Han ligger i sin säng och pratar lite med sina gosedjur så han somnar mest troligt inom tre sekunder.., typ.

Tänk, idag kommer Staffan hem efter jobbet.. Hur underbart som helst för den som inte riktigt hängde med på de. Nu ska jag gå och hämta bärsingen och sen blir frukost, hoppas någon utav mina avokadosar är mogna för att läggas på frukost mackan.

Garanterat fler uppdateringar idag, ganska duktig på sånt ibland. (;
Som sagt, frukost.
Hadé.


Vad ska man göra idag då?

Två!

God morgon. Har alla sovit gott?
Det har jag, fick sova till sex imorse då vaknade jag utav Melwins läten, men Staffan gick upp till honom. Vi somnade sen om och vid NIO (!!!!) så vaknade jag utav att Melwin lät lite igen, men när jag kom in i rummet så sov han, så jag gick och la mig igen och vid TIO (!!!!!!!!!!!!!!!) så tyckte Melwin att vi skulle gå upp, så det gjorde vi. :) Men tio liksom, kan inte komma på en enda gång han har sovit så länge. Riktigt skönt med sån lång sovmorgon kan jag säga er.

Helgen har varit jätte skoj, i fredags bowlade vi och sen gick vi till B&S och efter det var vi tydligen suga på efterfest så vi gick hem till Elin och Nille och fortsatte drickandet. Vi var hemma kvart över fem, sen vaknade vi halv ett då gick vi upp på byn och käka kina mat sen kom Sandra Ekermalm och hämtade oss för vi skulle ut och hämta våran älskling ute i rysta. Efter det åkte vi bara hem och sen kollade vi på film och hadet det bra.

Idag är det babysim som gäller, efter det ska vi hem till Inger och Lasse för att få lite mat i magen och sen ska vi åka till eskilstuna och handla, och kanske in en sväng på öb.

Och föresten, han jag nämmt att Melwin kan sätta sig upp själv nu? Han är duktig min kille. ♥

Nu ska jag plocka lite sen göra mig iordning.
Ha en bra dag.
Hejdå.

RSS 2.0