God morgon.

Staffan kom hem runt halv tre i natt, och när han kom och strök med sin kalla hand på min fot så hade jag sovit endast tio minuter. Det vart nämligen så att Melwin vaknade, så jag la han i våran säng och han höll på och böka runt en hel del innan han fick ro i kroppen och somna. Så han somnade kanske tjugo min innan Staffan kom hem, men han vaknade inte då. Han vaknade ca 40 min senare, och då bar Staffan in han till hans säng, tog ett tag innan han somnade men till slut så gjorde han det.
Halv sex imorse vaknar jag utav att Melwin panik skiker, men var inget som var fel, kanske bara en mardröm.. Gick och la mig igen och sen gick upp vid halv åtta, han fick gröt och sen lekte vi lite. Mys i sängen hann vi också med. Mysigt med en pappa som tänker stanna hemma förgott! :) ♥

Jag ska nu göra mig iordning, mamma kommer och hämtar mig sen för vi ska ju åka till örebro.
Bror Jonas, Syster Elin och kanske bror John följer med. Mina shopping pengar börjar dock lida mot sitt slut så jag kan inte shoppa så jätte mycket. Men det överlever jag.
Melwin och Staffan ska hem till farmor och farfar, sen vid två är det bvc, får se om jag hinner med. Mest troligt inte, men jag har varit där ett antal gånger så jag överlever nog det också. :)

Nej som sagt, nu måste jag göra mig iordning.
Ha en bra dag.
P&K

Tack och god natt.

Jag som hade tänkt att lägga mig, tokigt då att jag sitter kvar här.
Ville ladda hem ett avsnitt av the vampire diares (stavning?!) kollar på avsnitt ett just nu, ny serie att följa!
Haha, vampyr kär i människa, känner ni igen de? ;D
Men den här vampyren verkar vara en dum jäkel, iallafall verkar de som att han är det. Eller så är det någon annan vampyr som härjar runt i samma område, men det har man inte fått veta ännu. De kommer väl! :)

Japp, där kom det.. Det finns en till. ;)
Hahaha, där avslöjade jag det för den som hade tänkt kolla. Nu vet ni lite iallafall.

När avsnittet är slut så ska jag krypa till sängs.
Trött som en gris är jag.

God natt (:


Sandra Ekermalm, tack så mycket för den fina kommentaren.
Du vet att desamma gäller dig, jag finns alltid. Tiden på dygnet spelar ingen roll, alltid här!
Jag älskar dig (:

-

Alle var nyss här på en kvällis, snackade lite. Kom båda två fram till att det ska bli sjukt skönt att då hem våra karlar. (stavning?!)

Jag satt här nyss och funderade lite på tatuering, och har kom på att jag vill göra en till. Kommer mest troligt ta hundra år innan den blir gjord för jag vågar inte, jag höll ju på att dö sist så jag måste nog ta och glömma smärtan innan jag sätter mig under nålen igen. ;)
Som dom flesta vet så vill jag bara ha tatueringar jag har en förklaring till, den måste ha någon mening. Den som jag nyligen gjort ("And so the lion fell in love with the lamb") har en bra förklaring som säkert många tycker är helt sjuk, men inte jag. Det kommer iallafall från filmen twilight som jag älskar, och citaten som nu sitter in printat i min hud gör att jag inte glömmer tiden och den gör också att jag inte glömmer min underbara vän Elin Sköld. Texten tycker jag är riktigt fin, så där är anledningen till den.
Hur som helst, tatuering nummer 2 kommer förmodligen blir ett annat citat, fast denna gång från oth som jag också var helt besatt utav för en tid sedan. Det jag tänk att printa in är "Always and forever" det är också ett fint citat, tycker iallafall jag.
Hade ju tänkt mig en Melwin tatuering, men det får vänta tills vi har fått alla dom barn vi vill ha. Då får jag alla på ett bra ställe, och då får alla plats också. :)

Men som sagt, det där med tatuering kommer få vänta ett bra tag. För än så länge minns jag den hemska smärta jag kände, inte alls min grej det där med nål inanför huden. Men men, ska man vara fin så får man lida pin. Haha, det stämmer verkligen sjukt mycket ju! :p

Staffan kommer inte hem förens ca två, och så länge orkar jag verkligen inte vara vaken så jag ska nog lägga mig snart har jag tänkt. Kommer förmodligen inte bli så, men tanken finns ju iallafall. :)

God natt mina alltför underbara vänner!
Hejdå.


Vänner! Jag älskar er!!

Bensin..

Hihi, när jag satt här vid min dator tidigare idag så ringde Elin och berättade något tokigt.
Dom skulle åka till öb, men det gick verkligen åt skogen. Dom åkte fel, men kom inte på det förens det var slut på bensin. Så Elin, Nille och Milly står efter E20 utan bensin. Jag får reda på att dom åkt förbi donken i arboga, så eftersom jag och Melwin är såna underbara människor satte vi oss i våran bil och brummade iväg mot donken. Och jag hade uppfattat Elin så att dom var ganska när donken, men så var icke fallet. När jag kom till en skylt där det stod "örebro kommun" så slog jag hennes nummer men kom till telefonsvararen, så jag brummade på en liten bit till och där stod den röda faran, jag tog med mig Nille till närmaste bensinstation vilket var preem i glanshammar, tråkigt nog fungerade inte någt utav våra kort i betalgrejen så det vara bara sätta oss i bilen igen, vi började åka mot örebro för att sen komma på att vi måste ju ändå åka till arboga och vända för att komma på rätt sida utav vägen. Så vi vände innan vi kommit in i örebro och åkte till arboga, tankade och sen åkte vi tillbaka till Elin och Milly som väntade på oss. En jäkla tur vart det med andra ord, efter allt körande åkte vi till öb och dom köpte massa saker, jag höll mig till lördagsgodis. Sen käkade vi på stället utanför, inte så jätte gott men det gick eftersom jag var så huungrig!!
Efter allt så satte jag och M oss i bilen och brumma mot kungsör, hemma åt Melwin gröt och jag packade upp alla nya saker jag fått på posten. Och nu så sitter jag här och Melwin ligger i sin säng och föröker sova, verkar dock inte vara så lätt så jag får väl gå in snart. :)

Hade en kul dag faktiskt, äventyr. :)
Vad gör man inte för sinna vänner liksom, jag ställer upp på det mesta. ♥

Mamma frågade mig om jag ville följa med till örebro imorgon, och det har jag nog ingenting imot. Måste först se när Staffan kommer hem för om han kommer vid fyra så är det nog inte så jätte poppis att jag åker vid tio. :p

Nej nu ska jag in till min lilla prins.
Hade!

:)

Emma verkar inte riktigt dyka upp, och inte har jag hört något från henne heller så vi får väll se om hon kommer eller inte. :p

Melwin sover iallafall nu, tog ett tag men nuså. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, håller på och tvättar som en galning och den torra tvätten är redan vikt. Kanske skulle ta och plocka lite, men när det blir lika jäkligt igen så är det såå tråkigt att göra de. Får nog vänta till kvällen då det inte finns tid att stöka till igen. :)
Och på kvällarna är jag alltid på plock humör, nästan jämt brukar jag plocka en massa just precis innan jag ska lägga mig. Det är bra att lusten finns någon gång iallafall. :)

Unda när min älskling kommer hem idag, vill att han ska komma tidigt. Men det får jag nog bara önska, med lite tur kommer han straxs innan tolv som vanligt. Har jag otur kommer han inte förens ca fem imorgonbitti och så får det ju verkligen inte vara, nu vill jag ha hem han!



Mina älsklingar! ♥

Jaha?

Emma Johansson kommer snart hit, det var ett bra jäkla tag sen jag umgicks med henne så det ska blir riktigt kul. Kanske att Beda kommer på eftermiddagen också, skickade ett mess till henne med upptäckte sen att det är något fel med min mobil. Jag kan inte skicka mess, konstigt!

Melwin ligger i sin säng och sover förhoppningsvis snart, han är inte riktigt på sitt bästa humör idag. Tokis ♥

Och vad ska man äta till lunch idag då? Jag är hungrig och vill ha kina mat, hoppas Emma också vill de. ;p
Eller jag skulle nog villja ha någon annan mat egentligen, men jag har verkligen inte någon ork alla till att laga mat idag tråkigt nog. Min städning går det inte så bra med, ingen ork till det heller. Jag är en latmask!
Men jag har inte så lätt att städa när M inte vill leka med sig själv, får kanske höra om mamma/mormor vill komma och leka lite med han senare på eftermiddagen så kan jag ju få städa lite iallafall. :)

Imrgon blir det bowling med Elin och Nille, ska bli kul. Har inte bowlat på år och dar, så mest troligt att jag kommer förlora.. Och jag är verkligen världens sämsta förlorare.. Men jag ska ha kul iallafall. :D


ny dag, - nya möjligheter..

Natten har varit bra, när jag gått upp har jag inte varit särskilt jätte trött. Och det är ju mycket bra.
Klockan åtta ville Melwin komma upp och få lite gröt, och nu sitter jag vid datorn och Melwin i sin gå stol och vi poppar musik, ger igen på grannen där under som brukar poppa väldigt mycket tittsomtätt.
Melwin verkar tycka det är kul med ganska hög musik, han springer runt i sin gå stol och liksom skrattar och ger i från sig sina underbara glädjetjut. :)

Jag ska nog ta och käka lite frukost snart, sen vet jag inte vad jag ska fördriva dagen med. Blir iallafall att vara hemma, får om jag blir ensam eller får sällskap..
Innan Staffan kommer hem idag ska jag iallafall städa lite, så han blir glad..  Sista dagen idag, undrar om någon vet hur glad jag är för att äntligen få hem min älskling efter nästan fyra månaders tid i jävla norge...

Igår när jag la mig fick jag världens underbaraste sms utav min älskling, skönt de för utan det hande jag inte somnat.

Nej nu ska jag ta tag i det.
Hejdå..


ååh! :/


Förtroende.

Melwin sover, och jag sitter här. Allt är precis som vanligt..

Har varit ute hos mamma och pappa en sväng idag. Fick mig lite god mat och sen så beställde jag massa ljus
från partylite, ska man ha bra skit är det tydligen dyrt också. Men men, jag gillart. ;D
Påväg hem så somnade Melwin, och han sov hela vägen hem och sen vaknade han när jag tog av honom men när jag sen la honom igen somnade han som en stock utan välling. Det hör ju liksom inte till vanligheterna.

Dagen i övrigt har varit okej, bortsätt från allt mitt tänkande..
Idag har jag varit en mycket ledsen människa inom mig, finns sjuhundramiljoner tankar jag bara vill dela med mig utav men kan det inte. Klarar liksom inte av att göra det så med andra ord får jag leva med det, ensam.
Åh, varför kan ingen läsa mina tankar för? Förstå precis hur jag känner just nu.
Kommer ihåg i skolan när jag hade såna här perioder, då fick jag alltid komma till min kontaktlärare Rigmor, men nu finns inte skolan längre. Nu är jag vuxen och får stå ut med som finns där inne i mitt huvud som är på tok för litet för allt som just nu är där..

Ne hurrni, nu ska jag ta mig ut sen hoppas jag att jag är så trött att jag tänker lägga mig och krama stooora kudden. Skulle vara skönt att sova nu, är ganska trött..

Hoppas ni haft en bra dag mina vänner!

God natt och sov gott, puss och kram.
Hejdå..

MyspysmedElinpelin♥

Nu har Elin precis åkt hem, vi har haft kul precis som vanligt! :D ♥

Gårdagen började med fukost på nya kondis med Elin & Nille och Sandra & Alex, självklart så var våra underbara barn med också. På nya satt jämt jag, Elin och Sandra och käka frukost och fika under den tiden vi var gravida och det var lika mysigt nu som då, om inte mysigare nu när vi fick ha med oss våra små under som legat i magen. Efter fikat iallafall så vart det lite shopping i köping för ovanlighetens skull, Melwin fick lite leksaker, skedar, kläder och alvedon, och jag själv fick ipren.

Efter shopping så skjutsade jag hem Melwin till sin moster Elin och sen tant Ida där han tänkt spendera sin natt, han var tydligen lite skrikig efter att jag åkt men det var nog bara för att det var ganska nytt där och sen var han över trött. Mamma/mormor åkte dit och kolla läget, hade det varit allt för hemskt så hande jag hämtat honom, men han hade somnat tillslut.

Jag tog med mig Elin från köping hem till kungsör, vi lagade god mat och bakade kladdkaka, sen kom även Malin förbi en liten sväng. Jag och Elin var dock lite osociala då vi råkade fastna i ett avsnitt utav true blood. Sen när Malin sen åkte hem så kollade vi ännu mer, sen var klockan helt plötsligt ca tre.. Var då tvugna att lägga oss, annars skulle det inte fungerat idag. Jag sov till halv elva, och vaknade minst hundra gånger innan det, så gör jag alltid när Melwin inte är hemma med mig. Konstigt.
Elin sov till halv ett, och när hon vaknade var jag redan i köping och hämtade upp Melwin. Nu är han hemma, och ligger i sin säng och sover lite. Tröttnisse!

Jag ska kolla sista avsnittet true blood (som jag förövrigt redan sett, men kul att se två gånger.) sen blir det käka.

Ha en bra dag.
Hejdå

ny dag, - nya möjligheter..

Melwin ligger på golvet och drar sig runt och jag sitter vid datorn och gör inget.

M sov faktikst fram till 7,30 idag precis som vanligt. Med andra ord så sov han 12 timmar, han vaknade endast två ggr en gång kanske 3,30 och sen en gång 6,30 och då fick han mat, gången innan fick han bara nappen. :)

Vi ska snart åka in till köping, jag ska packa allt som ska med till Melwin och sen så ska jag göra mig iordning, så jag gissar på att Sandra har hunnit vakna då. :)
Det blir frukost där idag, kanske att vi går ut och käkar frukost det skulle vi bestämma nu på morgonen när jag kommer dit.

Nej nu hurrni, jag måste verkligen börja med allt. Måste ju plocka lite här hemma också eftersom Elin kommer hit och ska sova över, hoppas jag hinner allt jag vill hinna.

Ha en underbar dag, hejdå.


Oj

Han somna.. Nu är det en viss Hanna Eriksson som kommer få kliva upp tidigt som tusan imorgon. Kanske bäst att lägga sig nu då? Melwin har tjatat jätte mycket om att få sova över hemma hos moster Elin och tant Ida, så imrgon ska han få göra det. Så jag får ju sova ut på onsdag, så det är bara stå ut en tidigt morgon med min underbara lilla älsklings kille. :)

Som sagt, barnledig imorgon så då kommer min kära Elin Sköld hit som också är barnledig. Blir myspys kväll, häääärligt! Undra vad jag ska bjuda på för mat och gottiheter, någon som har förslag? :)

Hallå, ni!
Jag älskar mina vänner, dom är guld guld guld guld!!!!!!!

Nej nu ut, sen sova så god natt.


Huvudvärk!

Kom ganska nyss hem från Fiffi, det var kul att träffa henne igen var ju ett tag sen sist.
Under den tid vi var där så fick jag världens huvudvärk, villket inte alls uppsakttas utav mig.. Jag hatar verkligen att ha ont i huvudet, mest när inget hjälper också!!

Melwin vet inte vad han vill, eller jag vet inte vad han vill men han vet nog, han visar det inte bara tillräckligt bra just nu för att jag ska förstå. Han har fått matt, försöker få honom att sova, leka, gosa i stora sängen men absolut inget är bra just nu. Och det är ju lite tråkigt, iallafall nu när jag har sån huvudvärk då jag inte kan stå ut med att han skriker. Just för tillfället ligger han i sin säng och skiker lite, visste inte vad jag skulle göra så det fick bli så.
Men jag borde väl ta upp honom nu, han verkar ju inte direkt gilla att ligga där, så då får jag väl bara testa mys i sängen igen. :) Jag måste lyckas vila lite så att denna störande jäkla huvudvärk ger sig någon gång.

Nej, får väl se om det kommer ett inlägg senare eller inte.
Hadé!


Rolig post.

Var för ett tag sen ut för att häma posten med hopp om att det skulle ha kommit något kul som jag beställt. men så var icke fallet, bara en stor fet hög med reklam. Tråkigt tycker jag! Kom ett klipp kort med från ICA maxi, 5% på första och sista köpet.. Inte så jätte mycket att hurra för men men, det duger ju iallafall. :)

Nej, vara bara det jag tänkte skriva.
Hejdå

10 minuter........

Håller på och fixar lite små saker inför flytten, så nu sitter jag med luren mot örat och väntar på att tele2 ska svara i telefonen. Dom har meddelat mig om att väntetid 10 min.. Liksom sitta i 10 min för att säga att vi ska flytta och gärna vill ha med våran fastatelefoni och bredband..., det är tråkigt! Fyfan, skaffa mer personal tele2!!!


Köttbullar och makaroner blir det till lunch, har inte tid att fixa något annat. Sen blir det göra sig iordning och plocka undan lite här hemma och sen åka till arboga. Skoj!

Nu ska jag ta min lur och gå för att börja steka köttbullar.
Hadet bra.

Älskade barn.

Melwin har nyss vaknat, han har sovit skit längre tror jag. Känns liksom som det, jag har haft jätte tråkigt när han sovit. Fixa med adressändring nu iallafall, och sen även ringt bokus.se som inte skickat min bok som jag beställde den 28 september.. Iallafall så sa dom att dom skickat den, men den mpåste ha kommit bort så nu skulle dom skicka en ny. Bra det!

Ska nog ta och börja med lunchen, blir nog köttbullar. Har ingen ork till något annat just nu, förstår inte riktigt va det är med mig. Helt slut jämt.. Ska nog ta och börja med mina B12 tabletter igen, kanske piggnar till lite då.

Idag kom ju pengarna också, jag har världens shopping sug! Jag och pengar hör verkligen verkligen inte ihopp!! Jag gör ju av med dom nästan samma sekund som jag får dom tråkigt nog.. Men denna månad ska jag försöka spara lite iallafall. Jag spar redan till Melwins konto och till vårat semester konto, men jag vill kunna spara till mig själv också.. Ajja, nog om detta.
Nu lunch!

Hejdå :)

Rubrik

Dålig fantasi..


Staffan har åkt, Melwin sover och jag sitter här. Allt är precis som det ska vara en måndag vid denna tid. Nästa måndag blir inte så, då börjar det nya familjelivet. Sjukt undebart!

Idag ska jag och Melwin åka till arboga och träffa Fiffi, blir inte förens halv fyra då hon slutar. Så tiden innan det vet jag inte vad vi ska underhålla oss med? Ska ringa Josse och säga att hon har en matlåda här med köttfärslimpa. Hon har en snäll kompis hon som fixar matlåder och sånt. ;) Haha.

Imorgon kommer Sandra hit och fikar med mig och Melwin, kanske Liam också följer med? Kanske, kanske inte liksom. Senare på eftermiddagen (Tror jag iallafall.) Kommer Elin hit, hon ska sova över hos mig. Ska bli skoj, var ett tag sen vi umgicks! :/ Melwin ska nog få sova över hemma hos min syster imorgon.

Onsdag, då ska jag på ljusparty hemma hos Emelie. Innan det vet jag inte riktigt vad dagen bjuds på. Får väl hälsa på någon eller bjuda över någon. Någon frivillig? ;)

Torsdag, då kommer Beda hit runt fyra någon gång. Hon har inte träffat min lilla kille så är väl dags nu kanske. :p Och jag har inte träffat henne på åååår och dar så det ska bli skit kul.

Sen när jag lägger mig på torsdag så är Staffan hemma när jag vaknar, underbart!

Nu ska jag göra något, eller kanske inte. Finns iallafall inget mera att skiva tror jag.
Ha en bra dag.
Hejdå :)


Köttfärslimpa

Jag sitter här i vårat kök med datorn på bordet, Melwin sitter i sin stol och äter majskrok och skrattar en massa. Och min underbara älskling lagar mat, köttfärslimpa och potatis står det på menyn idag. Hur gott blir inte de tror ni? Jag gissar på helt underbart gott för det blir det alltid när Staffan lagar mat!

Idag har vi varit på babysim, det var kul. Eller kanske inte, jag var inte med denna gång. Tråk vecka som står på mitt schema! Gillas verkligen inte utav mig!!!
Iallafall så gick det bra, våran lilla guldklimp dök från kanten denna gång också och det gick mycket bra.
Efter babysim var det dags att åka hem till min syster och hennes kompissambo Ida på inflyttningsfika, dom fick jättebra saker utav oss. 2 kilo kyckling, jättepack med kakor, två påsar kroketter (?) och sen en stor förpackning med massa billys panpizza. Kan man ha en bättre syster än mig? ;D Haha.
Melwin fick sen vara kvar hemma hos Elin och Ida då jag och Staffan åkte till ICA big inn för shopping utav mat, fick ihopp en hel del för den som är nyfiken på det.

I veckan blir det ljusparty hemma hos Emelie Palm, sen så kommer Elin hit och sover över. Och imorgon blir det nog arboga som gäller för mig och Melwin, dags att hälsa på Fiffi. :)

Nej nu ska jag ta tag i dukning och sen lägga min prins!

Hoppas dagen varit bra.
Hejdå :)

God morgon!

Både Melwin och Staffan sover, jag sitter här väcker i min ensamhet. Kan nämligen inte sova, har så ont i ryggen.
Vet inte alls vad det kan vara faktiskt, jag kanske inte sov något vidare bra på nya kuddarna?
Haha, när vi la oss igår så låg S och vred och vända på sig sen kom han fram till att han inte alls tyckte kudden var så bra som den var när vi testade den. Men det blir nog bra snart, hoppas jag. :)

Låg och prata om dom nya sakerna vi ska köpa när vi ska flytta. Så nu längtar jag jätte mycket, jag verkligen älskar att åka till IKEA och lägga ner precis allt man vill ha utan att vara särskilt nog med att kolla på pris lappen.
Hoppas det blir bra nu, att jag och Staffan blir nöjda med hur det kommer att se ut.. I huvudet ser det ju liksom bra ut, så förhoppningsvis så blir det bra på riktigt också. :)

Nej nu borde jag verkligen lägga mig, ska nog ta en alvedon och sen ipren först sen krypa ner i sängen igen. Funkar inte det så ger jag upp sovandet, och jag gissar då på att M kommer sova länge. Brukar kunna bli så när han gärna får komma upp tidigare. :P

Nej, som sagt, sängen var det. Måste ju orka med all shoping idag. :D

Ha en bra dag, det ska jag ha!
Hejdå



Fy vad jag älskar dig min underbara sötunge, du är bäst! ♥


Nyfiken?

Vill ni veta vad Staffan kom hem med?
Haha, jo han kom hem med två jäkla stora kuddar, sånna som dom brukar ha på hotel liksom. Skiiit sköna vill jag lova att dom är. :D Nu längtar jag tills jag ska få sova ikväll.

Väntar på att Josse ska komma, måste lämna mitt förlag på att käka kina istället och ta köttfärslimpa på söndag typ. :)
Jag är sjukt sugen på kina nämligen, revbensspjäll liksom. Gooott!

Snart :)

Nu är det inte alls lång tid tills Staffan äntligen kommer hem, klockan fyra har han sagt så förhoppningsvis så är han hemma då. :)
Han skickade mess för ett tag sen och sa att han hade köpt något till oss inne på kid, lite nyfiken är jag allt. Något för 800 .. Vad är det som är så dyrt inne på kid? Jag gissar på att jag får vänta och se, ska bli spännande. Jag älskar när det kommer hem nya saker. Iallafall när det är Staffan som köper något när jag inte ens är med, det gillas. :)

Melwins sovrutiner på dagarna är helt konstiga. Han sover inte alls länge längre, och inte ofta heller. Han är mest trött hela tiden utan att vilja sova. Tokigt va? :p

Snart kommer Josefin hit, jag och Staffan ska bjuda henne på mat idag. Förmodligen så blir det köttfärslimpa med potatis och sås. :)

Nu ska jag gå och ta upp min lilla kille som inte alls vill ligga kvar på golvet.
Ha en forsatt bra dag!
Hejdå


Komma igång!

Fortfarande jäkligt trött och seg, orkar inte med ett skit. Har plockat fram massa saker här hemma som jag verkligen inte orkar plocka undan efter mig. Jag är en lat jävel!!
Jag sa till Staffan att det var stökigt, och han tyckte jag skulle plocka undan lite eftersom vi mest troligt får besök ikväll. Och eftersom jag inte orkar göra det så känns det som att jag är jäkligt stressad eftersom han kommer nog hem om tre fyra timmar. Om jag hade fint här hemma hade det mest troligt känts som en evighet, men nu känns det som att han är hemma när som helst. :p

Nej nu ska jag ta och rycka upp mig, så här kan vi inte ha det. Och det är väl bäst att passa på nu när Melwin sover lite. Tvätten är nog prio ett för det har legat i fyra dagar nu och vänta på att få bli ihopp vikt och sen in i gareroberna..

Jag är glad, jag glad, jag är glad.
Rycka upp sig vare!

Nu ska jag ta tag i tvätten. :D
Ha en bra dag!!! Hejdå.


Jag är en jäkel på att missförstå, och alla kan få göra det tycker jag. Bara ingen behöver vara sur eller så, för det tycker nog ingen är särskilt kul. :/
Jag tycker jag har rätt, men jag tror att det finns såna som tycker jag har fel. Och så ska det vara , för alla är vi olika och det tycker jag är skitbra. :)
Tråkigt ju om alla skulle gå och tycka precis liksa som t.ex mig. Jag skulle ju gå under då tror jag. :P
Jag är iallafall glad för att det är som det är med saker och ting ute i världen, iallafall idag kanske annorlunda imorgon det vet man ju aldrig. :)


Gääsp.

Jag är riktigt trött kan jag säga er, skulle kunna tänka mig att sova i hundra år.. Men det kunde tydligen inte mitt lilla hjärta.

Borde göra mig iordning, sen M och sen plocka undan här hemma och sen höra av mig till Sandra. Men jag är helt död, måsta vakna till liv innan jag gör något.. Borde ta och fixa lite kaffe, kanske vaknar till liv då? Hoppas!

Nej nu ska jag sätta M i sin gå stol och sen fixa kaffe..
Uppdaterar mest troligt snart igen, eller liknande.

Hadé

Natti

Ååh! Blogg.se är skit segt såhär på kvällarna, det är ju tråkigt. Jag får blogga en massa på dagarna och sen skita i att blogga på kvällen. Hehe, eller inte.

Längtar tills imorgon, saknar S så mycket!!

Nu ska jag iallafall gå och krama kudden.
God natt och sov gott.

Hejhopp.

Nu har jag och Melwin nästan nyss kommit hem från odensvi. Har varit där och kollat på när folk bundit kransar, det var lite skoj. Fick med mig en hem också som jag ska ge bort till Inger i födelsedagspresent. blir två ljus och sen en kalender med Melwin också. Skojigt värre. :)

Melwin somnade i bilen påväg hem så jag stannade till hos Sandra en sväng också, eller hon kom ner till bilen.
Samtalade lite sen vaknade M så jag satte mig i bilen och brummade hemåt. Påtal om bil.., våran bil har hål i avgasarröret så det låter som fan. Men men, bara gilla tills det blir fixat.

Imorgon är det tänkt att jag ska träffa Sandra, frågade om hon ville komma hit men jag ändrar det nog till att jag åker dit. Iallafall om det är okej för henne? :)
Sen så sa min älskling som jag nyss pratade med att med lite tur så får dom sluta vid nio - tio imorgon så då kommer han hem ganska tidígt. Vi saknar han massa!
På kvällen sen vet jag inte vad vi ska hitta på, har många bollar i luften så vi får se vad som händer.
Lördagen blir det en tidigt tripp till eskilstuna, jag har tydligen varit så snäll att jag ska få kläder utav min älskling. Det uppskattas verkligen, mina kläder börja blir för stora. Så han sa en summa som jag ska få handla för, och förhoppningsvis kommer jag hem med ganska mycket kläder. Om jag nu inte väljer att bara köpa dyra kläder.. Men gina är bra, därifrån blir det mest. Kanske h&m också, det funkar de också.

Nej nu ska jag ta hand om min ögonsten som ligger och kryper runt på golvet.
Hoppas ni haft en bra dag, de har iallafall jag

Go kväll.

Varför?

Har nu luskat ut att det finns vissa som blir typ sura och irriterade om man köper likadana kläder som deras barn har. Så nu har jag en fråga till er där ute, varför blir man det? Klart det är tråkigt liksom om någon kommer med samma kläder, men man kan väl inte räkna att få vara ensam med allt? Eller har jag fel?

Och hur ska man göra för att förhindra köp utav samma kläder? Ska t.ex jag lägga ut bilder på exakt allt jag köper till Melwin så att ingen kan köpa likadant? Eller hur gör man?
Finns inte ens kläder så att alla barn kan ha olika, iallafall så går det inte om ett barn har typ 7 olika mösser. För då finns det ju inte kvar så det räker. Eller iallafall inte i köping..

En till lösning kom jag på i denna skrivande stund, den som inte vill att barnen ska ha likadana kläder/mösser/overaller/vantar/tosser/skor och allt vad som nu finns den får helt enkelt åka lååååångt låååååååångt bort och handa på en affär som bara finns där.
Det var väl en bra idé? :D
--

Jag borde städa nu, men känner inget sug. Så jag får väl göra det ikväll för då kommer alltid mitt städsug fram. :p
Just nu så sover Melwin, så jag sitter här och klickar runt en massa. :p


God morgon.

I natt har både jag och Melwin sovit bra, M vaknade runt fem och ville ha flaskan dock inte välling. :O När jag kom med en flaska ersättning så tog han på engång, det tycker jag är lite konstigt. Är det för att vällingen är så pass ny för honom kanske?
Han somnade iallafall om på engång men det gjorde inte jag, låg och tänkt jätte mycket på saker och ting. Kom inte ens fram till något viktigt, till slut så somnade jag och då vaknade Melwin. Typ 7.30, då fick han komma in till min säng och mysa/leka med mig.

Snart är det dags för frukost, sen ska jag nog städa lite här hemma. Melwin somnar nog efter frukost, det gör han alltid. Och numera sover han ute i vagnen, det går finfint. Ibland så kan grannungarna väcka honom genom skrik eller grannen med massa hundar som skäller tills han vaknar. Men nu så går det bättre än förut, dom har väl sett att M står ute och sover, kanske därför.

Ska fråga om Beda vill komma på fika idag också, hon har inte träffa Melwin ännu. Och det var ju ett tag sen han kom, 6 månader sen. Han är min stooooora kille. ♥

Nej nu gott folk ska jag göra iordning frukost till mig och min skatt.
Ha en bra dag, hejdå.





Pappa Staffan, Melwin saknar dig! Och jag också, vi vill att du ska komma hem nu. Vill ha dig hemma föralltid nu och inte nästa vecka.. Är för långtid kvar! :/

Nytt.

Jaha, då är det dags att ta upp bloggandet igen då. Det ska bli kul, har saknat det fastän jag nyss slutat typ.
Blir här på blogg.se bara för att man kan ha lösenord här, tråkigt bara att jag inte vet hur man gör sin sida fin. Men men, det får se ut som det gör.

Idag har iallafall jag och Melwin varit hemma hos Elin och Milly och där fanns även Emma och Nemo på besök, var verkligen kul att se dom igen, var ju ett tag sen.
Vi fikade och snackade en massa som vanligt, och det gillas tok mycket.
När det var dags att åka därifrån tog vi en vända ut till odensvi för att lämna lite papper som mamma och John glömde här i helgen. Var inte där särskilt länge, bara en sväng liksom.

Igår när jag var och band krans i Ingvarstugan så var Melwin hemma hos mamma och pappa, och när jag kom dit och hämtade honom så berättade mamma en kul sak, min älskade lilla skatt kryper. Jag hoppades på att han snart skulle göra det igen och det gjorde han, strax efter mamma berättat så kröp han igen. Min lilla kille är inte så liten längre. ♥
När vi var klara i odensvi så skjutsade jag hem min syster, och vi bestämde att Melwin skulle sova där och sen följa med till skolan dan där på.
När det var gjort så åkte jag och Josefin hem till kungsör, och hon sov här som har gjort sen i söndags. Det tycker jag och Melwin mycket om. :)

Idag har Melwin smakat på satsumas, haha och det tyckde han var lite surt. Men han verkade gilla det lite iallafall, för han vart galen när han inte fick mera.
Måste berätta något mer kul som hänt idag, Elin har bokat biljetter till twilight - new moon, det är förhandsvisning vi ska på så dom visar först twilight och sen new moon. Det ska bli hur underbart som helst, jag längtar verkligen!


Nu ligger killen på golvet nakenfis och leker med sina leksaker. Snart dags för pyjamas och välling.
Sen ska jag nog kolla på någon film som jag har tänkt att jag ska ladda hem snart.

Hoppas ni gott folk haft en bra dag, det har iallafall jag!
Go kväll.


RSS 2.0