Hej.

Jag har lite tråkigt måste jag säga, min vän Sandra hade planer så jag fick vara hemma och kolla på film.
Har dock bara kollat en, och den hade jag visst redan sett en gång tidigare för länge sen. Det var iaf Hannah med H, och den var jag ju tvungen att se för att en viss snygg jävla Joel Kinnaman är med i den. Ååh, jag tror jag dör!
Och igår, då ska ni veta att jag kollade på i skuggan av värmen. Och då kan vi snacka glädje och tårar, ååååh vad jag dog hundrafemtioelvatusen jävlaa gånger, han är så otroligt snäll och så otroligt snygg.
Var dock lite konstgt att se Joel i poliskläder, man är ju mer van att han är "brottslingen" men hur som, minst lika snygg i poliskläder som i andra kläder. Kanske mer snyggare utan läder alls. ;)


Melwin sover, och har gjort det länge. Det är såå tråkigt, men jag hoppas han blir frisk utav det. :)

Nu ska jag göra nå annat tråkigt.
Hejdå.


Jag är kär! ♥♥

God morgon.

Blir inget besök på dagis idag inte, Melwin vaknade med 39,5. Stackars lilla hjärtat ♥
Hoppas på att det blir bättre underdagen så han får träffa sina kusiner ikväll hemma hos farmor och farfar.
Om han inte är bättre ikväll hoppas jag verkligen att han är det imorgon, för då skulle vi ju bada med kusinerna och farmor och farfar. Och sen skulle hem till rysta och fira morfar som fyllt år i veckan.
Håll tummarna för att vi ska få en frisk kille här hemma. :)

Var och handlade igår, och då hittade vi en film som Hampus och Vilmer ska få i alla hjärtans dag present.
Egentligen behöver man ju inte köpa sånt, men man behöver visa att man bryr sig och lättast att visa det för ett barn är att ge presenter. :) Man kan ju även ringa och kolla hur dom mår, eller kanske hälsa på!

Jag ska fråga min kompis om hon vill komma hit idag, jag hoppas det för jag vet inte vad jag ska göra.
Melwin sover ju bara. :/

Nästa veckan då hoppas jag iaf vi är tillbaka friska och krya, har redan planerat in massa saker nämligen.
Öppna förskolan, träffa min moster, träffa Emma och Nemo, besöka dagiset och sen åka till arboga och prata mary kay. Och när jag ändå är där kanske jag och Melwin ska se till att träffa Melwins gudfar och Fiffi.
Var ett tag sen Linus träffa sin gudson, eller nja, det var kanske 1½ vecka sedan, men hur som så kan man ju aldrig träffas för mycket. :)

Nej nu ska jag väl göra något. :)
Ha en bra dag!


Go kväll.

Dagen har varit riktigt tråkig, Melwin har sovit sig igenom nästan hela dagen tråkigt nog. :/
Vid fyra när han vaknade hade han 40 grader så då ringde jag sjukvårdsupplyssningen och dom sa att vi skulle åka till vårdcentralen, sagt och gjort, vi packade in oss i bilen och åkte dit. Där sa dom att det inte var någon fara, det var bara feber så det var ju bra de. vi skulle ge alvedon så fort det behövdes.
Nu ha febern gått ner till 38,5 så alvedonen börja hjälpa lite nu iaf, och det är bra!
Får se hur det blir imorgon med planerna, vi skulle besöka den privata förskolan här, men som sagt är han fortfarande febrig så får vi ställa in dom planerna, och kvälls planerna får också ställas in isf. Allt för att vårat hjärta ska bli friskt så fort som möjligt. ♥

Farmor och farfar kom hit och passa Melwin så jag och Staffan kunde komma iväg och handla lite, det hade gått bra och när vi kom hem så vart han glad. Han skrattade för första gången idag. :)

Nej nu när Melwin somnat så blir det föräldrar mys vid tven med fruktsallad och choklad.
Hoppas ni haft en bra dag, hejdå.


Sjuklingen


Hej.

När klockan var åtta imorse somnade jag och Melwin om, och jag vaknade typ halv elva men inte Melwin.
Han fick jag väcka när klockan var runt halv tolv. :O
Han har fortfarande feber, då han vaknade hade han 38,7 hoppas att det är påväg ner nu för jag tycker så synd om honom, han är verkligen helt borta och orkar ingenting. :/

Nu är han så söt, han sitter och kollar på barnkanalen med en filt om sig och kuddar att luta sig mot. Det är de där Iggel Piggel just nu och han sitter och vinkar och pratar lite med tven, stundis så vickar han lite på rumpan och studsar. Så söt min lilla skatt!! ♥

Ringde föresten fk och undrade varför jag bara skulle få 800:- och då är det så att jag råkade göra en ny anmälan om föräldrarpenging ist för att fortsätta planera på min gammla anmälan. Så därför vart det bara en utbetalning på 7 dagar. Men hon jag pratade med fixade och trixade, så nu kommer nog pengarna på måndag.
Tack försäkringskassan! :)

Idag blir det handling, och lite svängar i eskilstuna centrum.
Melwin får vara hemma med farmor och farfar, Staffan trodde nämligen att dom kunde komma.
Jag hoppas på det, för inte en chans att jag släpar med mig Melwin ut nu för att handla.

Ajja, nu ska jag gosa.
Hejdå


God morgon.

Vet ni? Jag har varit vaken sen halv sju.. :O
Då vaknade nämligen Melwin och ville ha välling, S fick fixa välling och jag gick upp och bytte blöja och tog tempen. Nu visade sig att han har 39,1. Stackars min lilla kille. ♥
Han somnade om, men sen så när Staffan var nere och livade så vaknade han igen och var jätte ledsen så jag tog upp honom och nu sitter han med pappa S och myser till ishockyn. :)

Melwin somnade redan kvart över sju igår, han somnade en sekund efter att vi la ner honom. Utan att ha käkat sin välling i soffan, tur iaf att han fick i sig gröt igår halv sex!

Idag händer de inget alls, vill inte ta med Melwin ut nu när han är febrig.
Så jag gissar på en hemma-själv-dag idag. Sen när Staffan slutar så hoppas jag han mår bättre så vi kan åka och handla, måste till tuna park eller in till stan också, ska köpa födelsedags present till pappa och sen köpa presenter till Hampus och gundsonen Vilmer. :)

Föresten så var jag in på seb igår käll och då stod det att jag skulle få pengar från fk, men vet ni hur mycket?!
800:- ..... Jag ligger redan minus... Inte bra! Tur att jag har Staffan. (:

Hörs senare, ha en bra dag.
hejdå.


Hej.

Min lilla kotte har feber, kanske inte så jätte mycket men det är ändå 38,5. Och 38,5 är ju alltid 38,5.
Tycker synd om mitt lilla hjärta, han är inte alls som vanligt. Tyst och lugn, och det brukar inte riktigt vara hans grej.

Hur som, idag har vi varit på öppna kyrkis och det var trevligt men jag måste väl säga att kungsörs öppna är bättre. Det enda kungsör gör bättre än köping tror jag. ;p
Men det var kul att se nytt folk och nya barn, och både Liam och Melwin hade kul. Dom var helt slut när vi gick, båda somna utan några större problem faktiskt.
När som sovit lite mer en tå timmar vakna dom så då vart det mat och lek. Lite innan fyra var det dags för mig och Melwin att åka hem, så nu sitter vi här. Eller nja, jag sitter här vid datorn och kollar lite på snobben och Melwin ligger i sin säng och vilar en sväng.

Staffan skulle kanske jobba över en halv timma, för chefen bestämmer massa skit ska vara klart och sen drar han. Dåligt! 

Och föresten så tror jag att jag blir utan mammapening denna månad, jag planerade nämligen om i början utav februari och det blev visst ett problem fastän dom sa att det inte skulle bli så.
Men jag vet inte ännu, får se imorgon. Jag ber iaf till Gud att det kommer pengar!!

Nej nu ska jag vänta på att S kommer hem, då ska jag lägga mig och vila lite.
Har varit vaken sen sju imorse. :O Var nämligen dags att göra sig iordning och packa inför öppna då ju. :)

Hoppas ni haft en bra dag, de har jag.
Hejdå


HEJ

Idag är det tisdag och imorgon onsdag, vilket betyder att snart är det torsdag och då är vi inne på rätt sida utav veckan, vilket låter hur bra som helst enligt mig.
För i helgen kommer våran gudson Vilmer, och brorstor Hampus och Malin & Daniel.
Måste med andra ord snart hinna med en vända till eskilstuna, så vi kan köpa presenter till Vilmer.  Köpa till Hampus ska vi också, han ska ju inte stå utan paket bara för att han inte fick lika bra gudföräldrar som Vilmer. ;)


Jag sitter här i soffan helt ensam, Melwin sover sen en timme tillbaka och Staffan sportar sig lite med några jobbarkompisar. Jag har lite små tråkigt med andra ord så det är därför jag bloggar idag också. :)

Hur som, idag har jag och Melwin spenderat dagen med Sandra och Liam.
Vi skulle gått på öppna kyrkis i köping, men den var precis vid barnens sov tid så det passade sig inte.
Melwin var visserligen vaken för han chockade med att sova endast en timme idag, kan vara för han fick somna en timme tidigar än vanligt.
När barnen sov kollade jag och Sandra på oth, precis som vanligt på tisdagar. :)
Vi var där från tidig morgon till sen eftermiddag så jag fick både frukost och lunch där, hur gott som helst och hur lyxigt som helst. När jag och Melwin kom hem så tog vi pulkan och gick till pappa Staffans jobb, och sen när han slutade gick vi hem igen. Kina mat till middag idag, ingen som var så sugen på att laga mat.

Imorgon så ska jag och Melwin till köping igen och då blir det hur tidigt som helst, klockan kvart i nio MÅSTE vi vara där, packa ur oss ur bilen hemma och familjen Spis/Eng, sen ska vi vandra jag, Sandra och barnen i vagnen. Kanske att A följer med också, det vet jag inte alls. Hur som, vi ska möta upp en annan mamma som ska följa med oss på öppna. Blir kul. :)

Föresten, våran bil är klar nu. :D
Den har kostat bilfirman en massa pengar för att dom gissade fel på felet. Det lilla fel som var är att det var fel dimension (stavning?!) på däcken. Vilket betyder fel storlek på däcken, hur den nu har gått till?! Borde inte bilfirman kunna sätta på rätt storlek? Ajja, hur som är våran bil hel nu och det är jag jäklig glad för.
Skulle ha hämtat den imorgon men så blir det nog inte, förmodligen torsdag. :)

Vart ett långt inlägg visst, roligar att skriva såna. Så dom korta är nog ganska spolade nu mera, bara så att ni vet. :)

Ha en förbannat bra kväll nu, det ska fan jag ha!!


Jag älskar våran underbara Melwin mest utav allt, han jävla underbar är han våran skatt!
Han är värd absolut allt som finns i hela världen.





Igen.

Då var det dags igen då, var ett tag sen sist.

Melwin han blir bara duktigare och duktigare på att gå, helt sjukt vad duktig han är liksom! :)
Jag blir så otroligtstolt över honom, ♥
Helgen har varit toppen bra, iaf om man räknar bort en dum grej...
Fredagen vart det arbogabad med dom bästa S, A & L. Som vanligt var det skoj, jag blir som ett litet barn i vattnet. En tråkig sak är dock att jag får kli på hela kroppen utav allt klor, så lite små jobbigt är det. Men det är för skoj att bada för att ligga och tänka på de hela tiden.
Efter bad så åkte vi och plocka upp Syster och hennes kille, dom ville vara barnvakt. Så jag och Staffan vart bjudna över till Thomas och Alexandra på käk, skitgott! Vid elva tog vi taxi vidare in till byn och gick på fest, köksfest för min och Alexandras del, men det var skit kul ändå. Vart liksom så att dom man kände kom dit och dom man inte kände kom inte dit, vilket inte gjorde mig något alls. Om dom hade kommit hade de varit värre, dom var så skumma. :p
Hur som, när klockan var ca halv två så skulle Alexandra och Thomas ta taxi hem så vi ringde efter en vi också. Fredrik hade turen (eller oturen) att följa med.. Väl hemma så drog dom med elins kille Marcus med ut till "pubben" för musik och alkohol. Jag och Elin gick och la oss halv tre och mer tänker jag inte säga. Vart KAOS en timme efter vi somnat... Stackars kille säger jag bara!

Lördagen så gick jag upp med Melwin halv tio, vi äckte alla andra bakfulla människor. Vissa var det verkligen synd om och andra verkligen verkligen verkligen inte!
Jag och syster var hungriga som fan och vi hade bestämt oss för en pizza, men här i kungsör öppnar det inte förens tolv, så det vara bara vänta. Klockan ett åt vi, vart en god kebabfamiljepizza, Fredrik hade turen att betala eftersom han slapp betala taxin, det åkte nämligen jag på att göra. :)
Mot eftermiddagen så bar det av mot köping, lämna av Elin och Marcus hemma hos Elin och sen åkte vi till S, A och L och umgicks och hade det trevligt. Bjudna på mat vart vi också, vi har såna jävla underbara kompisar. LOVE! ♥
Jag och Sandra åkte och hälsa på Malin också, satt där och snacka och hade de bra ett tag. Sen bar det av tillbaka till karlarna väl där så kände vi att det var dags att åka hem, väckte våran ängel och åkte. :)
vägen hem var inte så skoj, 50-60 hela vägen hem. Vägen inne i kungsör var värre, tacka gud för att jag inte fick möte alltså för då hade det inte varit skoj. Hade liksom inte alls gått!
Inne på vårat område var det inte alls plogat, tur att det var flygsnö iaf för annars hade jag fått vänt om.
Lite jobbigt att all snö som inte fick plats under bilen flög upp på rutan bara men annars så. På våran uppfart kom vi inte upp, Staffan fick skotta.. Skit väder..
Söndagen var vi bjudna på mat hemma hos I och L, och efter det så kom.. haha, ja vilka tror ni? Våra underbara vänner så klart, S, A & L. ar våran tur att bjuda på mat, grillat kött vart det med rotfrukter. Sommar mat så det bara skriker om de, men vi behövdes piggas upp i detta dumma vinterväder.
Dom var kvar här ett bra tag, barnen somnade lagom tid och karlarna spelade NHL och jag och Sandra spelade kort, vilket kanske inte låter så skoj, men det var skit skoj! Jag förlorade dock på allt förutom en ullabella match.

Sista dagen nu då och det är idag, då har Alexandra varit här och fikat. Jag och Melwin har busat och sen har Melwin sovit i tre timmar i sin säng i rummet, vilket inte hör till vanligheterna, utomhus kan han göra det utan att göra mig förvånad, men inomhus sover han alltid jätte dåligt. Men det kanske vänder nu. :)


Nu kom Staffan hem så nu ska jag umgås.
Ha en fortsatt bra dag! :D


PS, det blir långa inlägg när man skiver sällan. Vill man inte läsa så gör inte de. :) Står inget intressant ändå. ;p


Hoppsan.

Fått lite klagomål angående mitt dåliga uppdaterande. Eller klagomål och klagomål, det är Sandra som tycker att jag uppdaterar dåligt så nu kommer ett inlägg för hennes skull. :)
Dom senaste dagarna har varit bra, tisdags vare öppna förskolan med S och L och igår åkte vi hem till Elin och umgicks med dom. Även gudmor Josefin dök upp, skojigt.
Sen när vi kom hem så vart det lite käk och sömn för Melwins del, och sen tog vi bilen och styrde mot köping. In och handlade lite små gotti saker på ica och in och pratade med Malin på cia´s hon frågade vad vi skulle göra och jag sa att vi skulle till Sandra och Alex. Haha, och då sa hon -Bor ni där eller?! Haha! Var lite skoj tyckte jag, hur som så gör vi inte det. Men hon frågar typ bara vad vi ska göra dom dagarn när vi ska dit så det är klart att det verkar som som att vi gör de. :)
Jag släppte iaf bara av M och S där och Sandra kom ner och vi åkte tillbaka till Malin på cia's och umgicks lite med henne och sen skjutsade vi hem henne och åkte förbi Lisa och var där en sväng. Sen hem och nattade Melwin som var riktigt trött. Han låg i hos Alex och myste när vi kom tillbaka. :)
Hem for vi när SG och A hade kollat på fotbollen, självklart gick det dåligt för arsenal.. uuh.
Idag så åkte jag och Melwin till hagateatern och kolla på änglarna och umgicks med dom. Det var skoj.
Även Marias Milo var där så Melwin och Milo busade lite.
Sen åkte vi och besökt fam Spisäng/Engvall, där var vi på lite fika och lek och när Melwin vart trött åkte vi hem, han sov redan när vi var vid volvo och han sover fortfarande. Vi är hemma hos svärisarna, kände att det var bäst eftersom Melwin måste få sova lite innan vi ska till bvc.
Nej nu orkar jag inte skriva mera, I och L's dator är lite annorlund mot våran så det är lite svårare.
Men jag hoppas att det jag skrivit iaf går att läsa, annars får ni hojta till. :D
Ha en fortsatt bra dag. :)
Hejdå

Hej.

igår när jag skulle blogga funkade inte blogg.se, så jag bloggade på min gammla blogg faktikst. (http://erikssonhanna.blogspot.com/) som om ni vill veta lite om min dag igår så får ni läsa där. :)
Är inne på att börja blogga där igen, men inte bestämt mig ännu. Vill ha en ny designe på blogspot så om någon anmäler sig frivilligt till de så byter jag nog.

Idag var det öppna förskolan som gälde, jag gick upp vid åtta och Melwin vaknade till liv vid nio så vi ham precis i tid, tur de. :) Naturligvis så hann Melwin med att blöta ner sina byxor på den korta stunden vi var hemma, men det gick fort att byta.
Efter öppna så åkte Sandra och Liam med hit hem och barnen somnade på engång så jag och Sandra kollade på oth. Och jag dog lite kan man säga, nu vill jag ha tisdag igen så jag får se vad som händer!
Staffan kom hem och åkte lika snabbt, han är iväg till västerås för att lämna in bilen igen (!!!) Vi hämtade den igår, men felet är kvar trots dyrt byte utav styrväxen. (Stavning?!)
Så hittar dom inte felet nu så blir det att häva köpet, mest troligt är det så det kommer bli tråkigt nog.

Imorgon blire nog köping, hälsa på Elin och Milly. Allt beror på den förbannade låne bilen, hoppas det blir en bra så jag kommer iväg. :)

Ha en bra dag!
Hejdå


God dag.

Klockan åtta slog jag upp mina ögon idag, Melwin var lite segare och vanknade inte förens 8,30.
Frukost på engång vart det och sen bus & lek.
11,30 somnade skatten och jag börja tvätta och plocka lite smått. 
Sen kom jag på att jag ville ha massage så jag ringde vila och bokade helkroppsmassage behandling. Fanns ingen tid förens 1 mars klockan 16,00 men det får gå. Inte så jätte lång tid kvar. :)

Ska steka lite korv och koka makisar, blir snabb lunch idag innan turen till västerås.
Skulle ilja åka till IKEA men så blir det nog inte, vill hem och tvätt. Har maaassa tvätt! :/

Nu ska jag fixa.
Ha en bra dag, hejdå.

Vad kan man köpa för alla hjärtans dag present (i efterskott) till sin snäll och underbara gudson som är 2 år?
Vill ha massa bra tips! :)


Bättre.

Vart på bättre humör nu, vet inte vad som hände men det hände iaf och det är ju bra de. :)

Med tanke på att jag inte skrivit på ett bra tag så kommer detta bli ett långt inlägg, så ni som hatar mina långisar behöver inte läsa nu. :)

Onsdag: Då kom Melwins gudmor hit och hälsa på, och hans morbror var också hit på besök. När Melwin såg dom vart han lite blyg men det gick över snabbt. Men så blir det väl när han inte träffar dom så ofta, morbror Jonas jobbar ju borta så han kan inte träffa Melwin så ofta, men när han är hemma försöker han träffa Melwin så mycket det går. Och det gillas! Och Josefin brukar han tråkigt nog inte heller träffa så ofta, men bättre något än inget. :)
Iaf, när dom åkt så lagade jag med till Staffan och när han kom hem så gjorde jag mig klar och åkte mot köping för att plocka upp Sandra och Lisa. Vi åkte till karmansbo till L's mamma på ljusparty. Vart några hundringar fattigare men ljus blir man glad utav så det får kosta. :)

Torsdag: Då vart det försök till en "playdate" men det gick inte så bra. Vart bestämt dagen innan så det var många som inte kunde komma. Sandra, Liam, Emelie och Isabella var dom ändå. Men vi hade kul förde!
Nytt försök till pd denna vecka, onsdag eller torsdag inte besämt ännu.
När Bella och Emelie åkt hem så gick jag och Sandra en sväng så Liam och Melwin somnade sen in och kolla tven.
Sen hände de inget mer, S och L åkte hem och Staffan kom hem. 

Fredag: Då var jag och Melwin själva hemma hela dagen, vilket inte är vanligt, så det var mysigt.
Jag kollade the vampire diaries och dog så jäkla mycket kan jag säga!! Jag vill att det ska vara ny fredag nu så jag får veta vad som händer.. Tårar fick det också komma, love tvd ♥
När Staffan kom hem så umgicks vi lite, sen gjorde jag mig klar för att åka till köping. Jag och Sandra hade nämligen fredagsmys hemma hos henne, när jag kom till köping plockade jag upp henne och åkte till ica för gotti handling. Sen hem dit, då drog Alex till Staffan, dom hade NHL kväll. :p

Lördag: Då ringde dom från rysta. Mormor och morfar ville träffa Melwin och se hur duktig han var på att gå, så dom bjöd över oss på mat. Det vart gott som vanligt, och efter mat så vart det melodifestivalen jag tröttna och åkte in till Sandra. Sen ringde Staffan och sa att alla sov i rysta och att han ville kasta pil med Alex. Så jag åkte dit, Melwin skulle tydligen sova kvar hade mormor och Staffan bestämt.
När vi sen var hemma och S & A så umgicks vi, pratade massa planer och olika bantningsmetoder. Haha, finns sjukt många konstiga sätt att banta. :p Bananmetoden lliksom, hur vettigt låter de? Endast 2 kilo banan dom två första dagarna. Toookigt!

Idag söndag: Denna dag heter nå så lustigt som alla hjärtans dag, vad de nu ska vara bra för egentligen?
Hur som, jag fick världens godaste frukost på sängen utav min älskling. Sen åkte vi till vårat hjärta i odensvi, var ute och lekte i snön och hade det hur bra som helst. Fick mat också, gott. :)
Sen hem, lekte och busa och fixa.
Och eftersom det har varit bra sparkföre idag så har vi åkt spark och självklart har våran lilla kotte en egen lite spark. ♥

Nu sover Melwin. Jag och Staffan kollar wallander på fyran och när det är slut är det sova som gäller.
Imorgon ska vi hämta våran kära bil som varit borta i fem veckor. Eller är det längre? Jag har ingen koll längre, den har varit borta för länge helt enkelt.

Nu är det slut på detta långa inlägg, bra va? ;)


Hoppas ni haft en bra dag/kväll.
God natt.

Hej?

Nu var det ett bra tag sen jag skrev, fem hela dagar. Inte likt mig..
Men jag ska fortsätta ett tag till, jag är nämligen inte alls sugen på att blogga. Jag känner mig bara negativ...



Jag är så äkligt jävla besviken på två människor, snacka om att glömma totalt..
Eller kanske inte glömmde? Kanske bara sket i de?

Hej.

Idag har det varit full fart från morgon tills nu, men det har iaf varit en sjukt bra dag!!!

Sandra och Liam tog sig till kungsör så vi gick på öppna förskolan idag, var kul att se dom andra barnen. :)
Melwin den vilden tog ut sin ilska på en stackars lite docka som inte hade gjort något ont alls.
Sen vart det fika och efter det var det dags för våra "små" att sova så vi åkte hem hit till oss, barnen somnade och jag och Sandra lagade god (!!!!) mat och kolla oth.
När dom sen vaknade vart det lek och bus för hela slanten, och sen kom Alexandra på besök, och då slängde jag ihopp en kladdkaka. Den vart dock inte kladdig men god, och det är väl huvudsaken? :)

Nu har Sandra och Liam åkt hem, och jag och Melwin leker och busar för fulle, eller jag tog en paus och bloggar lite. :) Melwin går hur bra som helst nu, och det har hänt bara under dagen. Han är skit duktigt min prins, inga små steg här inte. :D Sååå otroligt stolt över mitt hjärta! ♥

Nu ska jag busa vidare, ha en bra dag.

Hejdå

..

Ska försöka skriva några rader nu då kanske. :)

Helgen har varit grymt bra!
Fredagen så var de enn lugn dag/kväll, vi var ute och åkte pulka med Melwin och sen så var vi och handlade, efter handlingen på ica maxi så fick vi mat hemma hos Inger och Lasse. Kött och potatisgratäng, mumma!

Lördagen, ja då på fm var jag ensamhemma och på ef så åkte Staffan och hämta Nille så dom satt och spela NHL och hade de skoj tydligen. Jag och Melwin gjorde inget, lekte och städa och tvätta..
Mot kvällen skjutsade jag och M in dom till kungsör och sen så åkte vi hem, Melwin somnade som en lite gris på engång i sängen, han vaknade dock några miljoner gånger men sånt är livet. :) ♥

Söndag vart en lika bra dag den, familjen Spisäng/Engvall kom hit, vi käkade mat och fika.
Nille, Staffan och Alex satt och spela NHL hela dagen typ.
Vid fem så var det dags att bege sig ut till odensvi, Staffan skulle kolla på fotboll som förövrigt gick åt skogen..
Sen när Melwin vart trött åkte vi hem, kolla på en annan del av köping och åt.
Toker somnade senare än vanligt igår, han sov iofs i bilen tokigt nog.

Ja, Idag. Vad händer då? Städa, baka, tvätta och massa annat. KUL!!. .....
Nu vaknade Melwin, min prins!! ♥


Nu får ni ha en bra dag.
Hejdå.


ÅÅUUUH!!

Älskar.

Melwin har typ precis somnat, och jag satte mig vid datorn en sväng. Ska spela lite har jag tänkt, jag är helt besatt utav någon spel jag inte ver vad de heter, men kul som fan är de. :)
Innan Melwin somnade tog jag tag i damsugandet, det var dags nu kände ja.

Äsch, jag kan inte skriva mera, konstigt.
Hejd¨å

Morrn!

Det vart en dålig morgon idag, vaknade med huvudvärk och det är inte skoj. Den har varit i mitt huvud sen igår kväll, så jag tycker den borde försvinna nu efter sömn och massa ipren & alvedon.. Men icke..

Jag orkar inte skriva så mycket så det kommer väl mera sen.
Hejdå.


VARNING!!!! Långt inlägg!!!!

Idag har varit en ganska bra dag, jag har fått vila lite mitt på dagen och det var hur skönt som helst!
Vaknade utav att Staffan ville att jag skulle komma och hämta han och Melwin, jag kasta på mig kläder och kasta in alla soper i bilen och sen bar det av till I & L, fick veta att jag skulle vara kvar och Staffan hämta Nille.
Melwin och jag satt och lekte med alla leksaker farmor och farfar har, sen kom Staffan och Nille för att hämta oss. Väl hemma så började jag plocka och dona, skit tråkigt! Men sen rädda Nille mig genom att få igång vårat internet, hur bra låter liksom inte de?! Jag började ladda hem alla saker som jag vill ha på datorn så som spotify, utorrent, pms och msn. Datorn har fått startat om typ ca 100 miljoner gånger pga av alla uppdateringar. Uuh så tråkigt! Men nu så är det klar, bara internet explorer 8 som fattas men det är på ingång. :)

Innan Melwin somnade nu på kvällen så skjustade vi iväg Staffan och Nille som skulle kalasa inne i kungsör. Så nu sitter jag här i min ensamhet, men det är jäkligt skönt. Nu när jag tänker efter lite snabbt så minns jag inte när jag satt hemma själv. Visst att M är hemma, men han sover ju så jag är ganska ensam. Förut så kommer jag ihåg att jag hatade när Staffan skulle bort och jag fick sitta hemma själv, men som sagt nu är det skönt.

Hur som..
När jag skjutsat iväg karlarna så plocka jag undan i köket efter matlagningen. Fixa också med tvätten och sen så satte jag mig och börja fixa datorn, sen börja jag plocka en massa efter Melwin och efter Staffan & Nille.
När melodifestivalen var slut så började jag kolla, hur kunde jag missa det ända jag skulle komma ihåg liksom?!
Men jag klarade mig fint ändå, det är ju inget pogram jag dog utav att missa, det var bara ett pogram jag kunde tänka mig att se nu när jag var själv med godis och dricka. :)

Nu ska jag nog kolla om Sandra vill prat röka lite med mig, annars så hoppar jag det och kanske lägger mig.. Eller nja, det ska jag nog inte göra ännu, blir nog om ett tag ist.

GOD NATT GOTT FOLK!!


God morgon.

Idag är jag hemma själv. Staffan och Melwin gick nämligen iväg till Inger och Lasse, Staffan ville tydligen gå på venisage (stavning?!) Jag ville iaf inte så jag sitt.er här vid datorn och är arg för att det inte funkar som det ska..
Idag kommer iaf Nille hit och ska umgås med Staffan, kanske att dom försvinner iväg på fest också, man vet ju aldrig. :) Jag ska nog kolla på melodifestivalen om inget annat bjuds, kanske att Sandra & Alex kommer också men det vet jag inte ännu.
Men vad som än händer så har jag allt hemma för att det ska bli en bra lördagskväll, vin, godis, dricka och chokladbollar. Ska också ta och göra lite hallongrotter och en kladdkaka.

Nu ska jag lägga mig en sväng, eller något.

Hejdå.

Bara för att man blir ensam betyder de inte att man är själv.

Nejnejnej!

Staffan göra någon slags recover (stavning?!?!?!) på datorn, och det lyckades och nu mår datorn lite bättre igen. Men det finns ett men, nu så vet jag ju inte vilka bloggar jag följer.. Nästan alla låg ju bland mina favoriter, så hur ska jag lösa detta? Eller, jag vet hur, jag är bara för lat. :p

Idag har vi iaf tagit en tripp till eskilstuna för att handla på mitt älskade ica maxi, och igår så var vi till västerås för att hämta hem våran bil. HM!!! Eller inte, när vi kom dit så såg vi väldigt snabbt att dom skavit bort lacken på något vänster så nu ska den får vara där tills på tisdag.. Wiho! fyra veckor och en dag på en verkstad så måste bilen fan komma hem hel!!!

Nej nu ska jag inte skriva nå mera då blire för långt, och det vill ni ju inte. ;D

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag.

God natt gott folk.


tacopaj och kladdis

Vi vart bjuda hem till familjen Spisäng/Engvall på middag idag.
Klockan sju kom vi hit, och vi är här ännu. Vi ska kolla på film och äta kladdkaka som jag bakade hemma.

Föresten har jag skottat snö idag, Staffan och Melwin sov så jag passade på att plocka lite, och sen baka och skotta. Hur bra är inte de liksom? SKIT BRA!!! :D

Nu ska jag inte skriva mera, jag ska vara något som kalla social. Låter inte det bra? =)

Hadet bra, tack och hej.


FIX

Lille kotten ligger och sover, han har gjort det i 1½ timma nu så han vaknar nog snart. Han sover inne idag och dår brukar det inte bli långa sov snuttar. Ovanligt lång är denna.

Funderar på om vi ska hoppa över västerås idag, tycker inte så mycket om detta väder nämligen.
Vi kan ju åka imorgon känns de som, då är ju Staffan helt ledig, och på fredag också.
Men vi får se hur det blir med västerås, S måste ju få säga sitt också. :)

Hejdå


8

Hihi, Melwins 8:de tand är nu på g :)

2

Nu har 2 till kommentarer droppat in, skoj! :)

Funderar på att käka frukost snart, är så hungrig men orkar inte ta fram. Jag är en riktig latmask! :p
Har duschat, och nu är det plocka rent i köket som gäller, sen kanske frukost då. :D

Hejdå ♥


God morgon.

Då var det dags för ännu en ny dag med nya möjligheter.
Ikea och hämta bilen står som sagt på schemat, lek och bus med mitt hjärta också.
Kanske tvätt också? Eh, nja, tråkigt!

Ha en bra dag!


Wiiho!..

Precis som jag trodde, kul för dom.


Imorgon skriver jag mera.
Nu ska jag lägga mig så jag orkar springa omkring i västerås imorgon, ikea och hämta hem våran älsklings bil som vi saknat så mycket efter tre veckor och 2 dagar på verkstad. 1 fel till nu och jag ska ha en ny bil + min gammla! :)

God natt.

nej!

jag tror nog jacki och patrik kommer vinna, inte för att jag vill det. men känns liksom mest som de efter utfrågningen... Gaah, galet..
jacki är ingen människa jag tycker särskilt mycket om och har aldrig gjort, kan nog inte säga varför.. bara är så.

Snart får vi se vem som vinner, skoj ose. :)

Ooh!

SPÄNNANDE!!!!
Vem vinner tro?!?!?!?!?!

Nu är det dags.

Idag är dagen jag ska skriva allt jag har gjort under dagen med en liiiiiten text.
Ni får väl meddela mig när ni läst, jag måste ju få veta om den är lagom eller om det ska vara mindre eller mera kanske? ;p

Hur som, vi vakna åtta, kanske vid ca tio tiden åkte vi till köping, Alex & Liam lekte lite med Melwin när jag och S var till hemköp för köp av gottisaker och lite frukostbröd.
Sen lekte vi och lekte, sov och sov (alltså barnen.), sen kom Elin och Milly och det var mera lek och lite mat. både donken och latte. Sen åkte jag och M hem, och S hade städat när vi kom hem. (Om han inte gjort det hotade jag med att inte komma hem så han hade inte mycket att välja på.) :p

Nu är han iväg, jag sitter här och Melwin somnade som en stock precis.

Så, har massa mera att skriva, men det är sånt jag strycker bara för att få nöjda läsare. :D
Bra va?
För långt? Eller kort? Eller lagon? Tell me!!

GOD NATT!!

Föresten, det var tydligen bara två som läste förra inläget. (De långa)
Alltså, bara två utav nio som var in på min blogg.. Haha, kul. Många som sket i att kommentera eller är det verkligen så få som läser hela? :p


Oj, kanske varför långt nu?

HEJDÅ!


annorlunda

Jag och min Staffan sitter och kikar familjen annorlunda, och innan det var de halv åtta hos mig.
Och efter familjen annorlunda så börjar spårlöst och efter det är de paradise hotel. En riktig tv kväll med andra ord. Melwin fick gå och lägga sig runt åtta idag, han var riktigt trött då så det vara bara lägga han och sen sov han som en gris. Välling fick han sitta och äta i soffan, var riktigt mysigt! Familje mys i soffan ♥

Staffan är dålig, få se om han blir hemma imorgon.
Jag ska nog ta och umgås imorgon, men får se hur det ser ut imorgon. Är jag trött och grinig som idag så är det väl kanske dumt att åka iväg och förstöra någon annans dag.. Eller har jag fel? :p

Föresten, jag har slagit mig på fingret. Gjorde inte särkilt ont förens jag såg hur det såg ut. Är en hel spricka i huden och blöder gör det också. Usch, jag tål verkligen inte blod.

Blod och spruter är det värsta som finns, men ändå så tycker Staffans familj att jag ska plugga till sjuksköterska. Hur ska det gå ihopp liksom?

Nej nu började visst spårlöst.
Ha en bra kväll, gó natt.


klagomål!

En sån dag!

Vid fem imorse trodde jag Melwin skulle upp, han stod nämligen upp i sängen och samtala med sig själv. Så jag förberedde mig på en tidig morgon.. Men så vart det inte, Melwin somnade om och jag också.
När klockan visade halv nio vaknade vi igen, skönt med lite sovmorgon. :)
Nu somnade Melwin precis så jag passar på att skriva ner lite om helgen i bloggen. Varning! Detta kommer blir ett ganska långt inlägg, så läs inte om ni inte orkar ta er igenom allt!! ;) haha.

Fredagen så vart det greken, och det var gott. Dock inte lika gott som jag brykar tycka det är, men det gick iaf lätt ner i magen. Efter maten så glev vi över till relaxen och relaxa oss lite, mys mys! Vatten var lite lite för varmt för min smak i början men efter ett tag så vart det väldigt väldigt skönt. :)
Där samtalades de endel om allt och inget, och vi brudar bestämde oss för att se till att göra något liknande ca en gång i månaden! Hoppas på att det håller. Behöver inte alltid vara något stort, men typ bara en dag imånaden då vi gör något tillsammans. Planer inför sommaren började även smidas, tråkigt nog kan jag förmodligen inte delta. Men jag ska göra mitt bästa för att lyckas, kan dock blir lite för lång tid borta utan min älskade lilla Melwin. Men vi får se vad som händer, det är ju liksom bara februari än sålänge.
Vart också en del blogg prat, både "kändisblogar" och våra egna bloggar, min blogg kom på tal.. Den brukar innehålla mycket text ibland, och vissa upplever detta som jobbigt att läsa. Så jag ska göra mitt bästa för att korta ner texterna. Jag börjar dock inte idag! :)
Efter allt mys i badet så vart det dags att klä på sig och dra hem. Staffan vart förvånad över att jag inte var full när han hämtade. Kan ju ha varit för att jag bara fick i mig två cider utav någon konstig annledning. :p
Inte mig emot, skönt att inte vara full och bakfull! :)

Lördagen så hade jag världens sämsta dag, var på väg att ställa in planerna, men ändra mig hela tiden.
Och det vara bra, för jag hade en riktigt bra dag faktikst, var dock fortfarande på dåligt humör mot Staffan men de är en del utav livet man får ta ibland. Iaf om man valt att leva tillsammans med mig. ;)
Var iaf hemma hos Anna på födelsedags kalas, sjukt trevligt, trevliga människor, och SJUKT god smörgås tårta!!!
Tårtan smakade jag inte på, vet inte varför, vart bara inte så.
Vid tolv gick jag och Sandra Sjöman iväg till b&s, taxin vart nämligen full så vi gick. När vi kom fram var du sjukt lång kö, men vi ställde oss iaf.. En timme senare står vi fortfarande i kö, och vakten säger till oss att det är dags att gå för nu släpper dom inte in en jävel till!! ÅÅH! Hade som bara släppt in två till så hade de varit jag och Sandra! .... Fyyyyfan vad värdelöst.. Vi gick, Sandra drog hem och jag gick till S, F & A på bishop, var sjukt arg och det gick ut över Staffan kan man säga. Efter ett bra tag så fick jag med mig dom till babylon för kebab, och jag sprang in på toa för var nära att pissa ner mig..
Efter käk så ringde Linus och sa att han var vid bowlingen på baksidan (varför man nu ställer sig där liksom?!?!?!?!?!?!) vi gick iaf ut från babylon och gick några meter sen halkar jag och slår mig som fan, jag dog och Alex hjälpe mig upp. Staffan därimot var mer intresserad utav colan jag hade i handen när jag rammlat.
När vi kom hem så somnade jag på tre sekunder efter att ha tagit ipren, alvedon och resorb.

Söndagen så vaknade jag och mådde bra. Fick i mig två smörgåsar med stekt ägg och sen så fick vi skjuts in till köping. Var upp och hämta våra saker hemma hos S & A och sen hämta vi upp min syster och hennes kille och sen vidare ut till odensvi.
Jag kramades en massa med min underbara älskade lilla kille och sen så tog jag bilen och drog in till köping för att träffa Malin och Anna på big inn för godis shopping. Sen hem till Anna och kollade på en film.
Sen åkte jag och hämta mina killar och drog hem till kungsör, myste med Melwin och sen så fixade S mat till mig och jag la Melwin.

Idag..
Ja, snart kommer Staffan hem och jag hoppas på att han säger att vi ska åka och hämta VÅRAN bil i västerås efter tre veckor på verkstan. Om vi åker dit blire en sväng på ikea också, massa små skit som måste inhandlas.

Skulle ha åkt bort på torsdag och varit borta över helgen, men dom planerna spolades. Men Staffan är ledig ändå på torsdag och fredag. Sååå skönt! :)  Love love love!

Så, nu ska jag sitta och stirra in i väggen.
Säg mig nu hur många som har läst hela inlägget? :p

Ha det bra.
Hejdå

RSS 2.0