God natt.

Jaha då var det dags att ge upp denna dag, haft en riktigt bra dag trotts att det endast vart två timmars sömn inatt. Känner av det nu dock, huvudet snurrar och ögonen är torra och svider. Håller inte koll på mina fingrar heller, knas knas.

Linnea är super mysig och hon gillar mig skarpt, tror nog jag är världens bästa faster. ;-D
Hon total dissa både sin mor och far, det var mys. Nu vill jag också ha en liten bebis igen, Melwin är ju faktiskt ingen bebis. Inte i mina ögon iaf.

Ne hurrni, jag ger upp, ser inte vad jag skriver längre.

Måste ju sova så jag orkar gå på stan imorgon också, undra vars vi åker.
Ha en bra natt, sov gott.


Saknar min underbara familj sjukt mycket.
Imorgon ska jag berätta hjur de gick till när jag pratade med Melwin på skype.

Hejdå

Hej på er.

Just nu sitter jag på en buss och har lite små tråkigt, ont i arsle har jag också. Men det är väl så det blir när man bara sitter och sitter så här länge som jag har gjort nu. Åkte hemifrån igår kväll klockan 22.45 då bar det av till västerås för att vänta på bussen som gick 23.55 hade tänkt att det skulle bli skönt att åka buss, för jag trodde nämligen att det var en buss som denna med eluttag och internet. Internet fanns, men inte el, så då sket det sig.
Iaf, när jag insåg att det inte fanns så tänkte jag sova, tills det kom in en tjej som pratade i sin mobil med någon kompis, något knas vare för båda åt mediciner, men kompisen var inte nöjd med dom som hon hade för hon mådde inte nå bättre. Så då skulle hon på bussen ringa till kompisen läkare och se till att kompisen skulle få nya mediciner som hjälper och sen starkare skulle dom vara också. Hon babbla på som fan om det, och hela tiden så frågade hon hur kompisen mådde och om hennes tabbleter inte hjälpte, det som hon hade fått svar på flera flera gånger, men tydligen gick det inte in. Iaf, sen så berättade hon hemlisar för den där kompisen, såna saker som att hon inte vill leva länger om kompisen inte ville flytta med henne någonstans. Och det var inte bara jag och hennes kompis som hörde det där, det var hela bussen tråkigt nog. Man såg alla hat-blickar som rikdades mot henne, men hon verkade inte bry sig alls för när hon pratat klar med kompisen så ringde hon sin kompis, som hon hade lämnat nå piller eller röka till så han var hög och hans kompis också och hon tjatade så mycket på att dom skulle dricka vatten så oj oj. Hon var inte försiktig med att låta folk veta att hon langar oså.. När hon sen pratade med sina vänner så hade det gått ytterligare ca en timma, då trodde jag hon var färdig, men icke, då ringer hon sin "pojkvän" eller vad man ska säga. Ena stunden så sa hon att dom var tillsammas men sen så frågade hon han om han ville bli hennes pojkvän för hon var ju faktiskt den rätta personen för honom, hon var ju allt han inte var. Han var så osäker och hon var så säker och vågade säga precis vad hon ville och hon är så öppen också som så många hade sagt till henne.. Ja och sen när dom hade pratat i hundra år så dog hennes batteri, och det tackar jag gudarna för! Var så skönt utan hennes skrikiga röst! Jag somnade efter ett tag och sen när jag vaknade var hon borta. :-)
Vart inte alls mycket sömn i natt, absolut max två timmar om ens de. Och det var några min här och där som jag lyckades få ihopp mina ögonlock.

När vi kom till oslo så vart det frukost blandat med lite godis. Sen satt jag där i 3 och en halv timma. Jag gick iväg på toa, det var det ända "roliga" som hände där. Sen kom bussen och som jag skrev så är det den jag sitter på.
Hoppas jag får lika bra plats på hemresan, tror dock inte det med tanke på att jag inte hoppar på på första stationen då, men med lite tur så ska jag lyckas.

Skulle behöva sova lite, kan inte göra det dock, vet inte varför, jag går på typ högvvarv eller vad man säger?
Jag längtar tills jag kommer fram så jag äntligen får träffa lilla sessan som redan på tisdag blir två hela månader.

Föresten, behöver jag ens säga att jag saknar Melwin? Jag kan lova att jag dör!
När jag pratade med Staffan imorse så trodde jag Mellwin sov, men sen så började han prata i bakrunden och vad tror ni kom och hälsa på i mina ögon då? Tårar såklart. Jag var tvungen att lägga på för jag ville inte börjar stor tjura på bussstationen med massa folk på. Torkade snabbt bort mina tårar och försökte tänka på annat..
Får ont i hjärat så fort jag tänker på honom, helt sjukt att man kan sakna någon så mycket som jag saknar han.
Min älskade älsklade Melwin ♥♥♥

Nej nu ska jag göra något annat.. Kommer nog komma ganska mycket blogg inlägg under denna helg.
hejdå


Jaha.

Nu har jag försökt skriva ner allt känner och tycker om det mest, men det går inte, jag kan verkligen inte.
Jag vill bara lätt på hjärtat nu, det händer för sällan.. Så jävla dumt, för då kommer såna här skit dagar då jag mår värdelöst och mest utav allt bara vill slänga mig på sängen och gråta i hundra år..
Jag vill helt enkelt inte lassa över alla mina tankar och funderinga på någon annan, bäst att hålla det inom sig.

Nej nu ska jag lägga den sidan åt sidan och ta fram mitt vanliga ja.




I kväll bär det av till köping, ska hem till Carro och hålla i en hudvårdsklass. Hoppas på att det går toppen bra, tomat ansiktet och läsa innantill det är något som måste bort. Jag ska fixa det galant. :-D
Hade en hos Sandra igår och det gick bra, sålde ganska bra faktikst trots mina rea priser som finns fram till imorgon. ;-)
Och imorgon ska jag hem till Lisa och ha en där, och sen när jag kommer hem ska jag skicka in ordern för första gången. :-D


Nu måste jag äta, jag dör utev hunger..
Ha en bra dag.


God morgon.

Nyss lämnat prinsen på daigs, och idag var det inte kul. Melwin grät som en tok när jag gick, jag vill verkligen bara ta upp honom och lugna ner honom men icke, fröken sa att det var bäst om jag gick. Och det kan jag väl förstå, blir ju inte bättre för Melwin om jag kramas mera och säger hejdå igen..
Men hur som så ringde jag när jag kom hem och hon berättade att det hade gått bra sen, hon hade burit lite på honom och sen ville han ha sin snutte. Nu stod han med snutten i ena handen och en borste i andra. :-)

Så, idag under den tid Melwin är på dagis så har jag tänkt att:
1, Kolla på DH
2, Förbereda mig inför hudvårdsklassen jag har hemma hos Sandra idag.
3, Duscha.
4, Skruva ihopp Melwins malmbyrå han fick igår.

Hinner förmodligen inte med allt, men jag ska göra mitt bästa för att hinna med det mest. :-)

Ha en bra dag, hejdå.

God morgon.

Idag är en bra morgon fastän jag vaknade 06.15.

Melwin och Staffan ligger fortfarande och sover.. Jag ska snart in i duschen och sen måste grabbarna väckas.
När klockan är 8.30 ska vi infinna oss på torpa förskola, skoj med långtråkigt. Vi sitter verkligen bara där och kolla, Melwin är med alla barn och fröknar.

Igår skrev mamma att hon förmodligen fixat tim vik till mig, så jag ringde hennes chef så nu på morgon har jag hunnit med att scanna in mina betyg och sen mailat iväg betyg och cv till henne. 
Väldigt pinsamt att jobba i skolmatsalen på ullvi måste jag säga, jag kommer dö varenda gång.. Men vafan, gör absolut ingenting med lite exta pengar.

Nu ska jag duscha, hejdå.


Hej

Var några dagar sen jag skrev nu igen..

Melwins 1 års dag var underbar, massa fina paket fick han, men han var inte alls intresserad utav att öppna dom så det fick jag ta på mig. ;-D
Sen fick han smaka tårta också, men bara engång, vad jag vet.. Sen vart det fiskedamm och lite ute lek.
Efter en stund var det dags för grillning och sen vart det ett och annat glas vi när älsklingskillen somnat.
Jag och Elin satt ute hur länge som helst, flera timmar. Staffan ställde upp grillen på altan så det vart varmt och sen grillade vi marshmallows, gotti gotti. Runt tolv tiden vart det dags att gå in för att få i oss lite rester och sen åkte Elin och Nille hem och jag kröp till sängs. Staffan och några fler var kvar nere och lyssna på musik osv men jag var för trött. Somnade runt ett, så det vart lite små sent.

Söndagen så åkte jag till Malin och umgicks, även Sandra och Elin kom dit.
Melwin var med pappa S och lekte med kusinerna hos farmor och farfar, dom var ute i pinn parken hela dagen så Melwin var riktigt glad.

Måndag, inskolning på förskolan.. Det går jätte bra, och det är ju skönt det. Tråkigt bara att han skiter i mig och Staffan totalt och heldre kramas med fröken. Men men, bättre det änn tvärt om. :-) ♥♥

Idag, andra dagen på inskolningen, går fortfarande mycket bra.
När vi kom hem somnade Melwin på tre sekunder, jobbigt att gå upp tidigt och sen leka en massa.


Känner att jag inte har så mycket att skriva, känner mig trött och häning.
Kan föresten meddela att Staffan inte längre ska till norge och jobba, både bra och dåligt. Ska bli skönt att ha han hemma. Men både han och jag tycker det är tråkigt med alla pengar som försvann bara så där. Men nu hoppas jag mer än någonsin på jobb så vi kan göra massa skoj i sommar.

Ha en bra dag, hejdäååååå

God morgon.

Då var det fredag igen då, skönt!
Har dock massa att fixa med, städning och massa fix. Ska även fixa alla saker till fiskedammen på Melwins födelsedag. :-) Wiii vad skoj det ska bli.
Helt sjukt, min "lilla" Melwin blir redan 1 år, ett helt år fyllt med massa kärlek skoj och bus. Jag kan som inte förså, trodde aldrig i hela livet att ett år kunde gå så snabbt som detta år har gjort. ♥


Föresten. vad har hänt med vädret?!?! När jag klev upp var det SNÖ?! Såg jag rätt då eller?
Solien skiner visseligen men ändå, nu åker regnstället på när vi går ut jag och Melwin. Innan kunde han ju ha sin täckbraller och jacka. Ajja.. Fin vädret kommer väl tillbaka?


Idag är det en intervju som står på schemat, en arbetsintervju för att vara mer exakt. Det blir ju bra, hoppas jag iaf på. Jag är inte nervös, och det är ju bra. Jag som är nervös inför all jag ska göra typ..

Ne, nu ska jag väcka Melwin han får fan inte sova såhär länge...
En annan har varit vaken sen sju.

Ha en bra dag, hejdå


Hej..

Gick bra igår, var informations möte då dom berättade om proffice och tanscom. Inget drömjobb, men det går ju.
Var inte så mycket att hurra för igår, fick fylla i papper och lyssna. Dom ska ring och då ska man få gå på ett till möte, och sen två intervjuer och sen göra test i matte, engelska och svenska.. Hm.. Engelska är inte direkt min starka sida, och inte heller matte för den delen. Men men.. Kanske inte kommer så långt att jag får göra det ens engång. :-P

Jaha, idag, va händer då tro?
Ringa massa samtal, eller det är två kvar som ska ringas, sen ska jag väl tvätta kanske och ut och leka med hjärtat innan sov dags.

Imorgon, ja då är det dags för Liam att bli stora killen. Då blir det kalasande. :-)

Nej nu vill jag inte skriva mera, jag ska ringa..
Hejdååååå

Fjärilar

Idag är det fjärilar i magen, ska på info träff på proffice och till 99,9% leder det till en intervju. Hur bra låter inte det? Visserligen är det på tanscom, men det är väl bara gilla.. Det kommer ju pengar iaf och det är ju toppen bra.
Vi kommer bli värsta rika ju, norge lön, min lön och sen mk lönen. :-D Men nu ska jag inte ta ut något i förskott, jag kanske inte ens får jobbet. Men det ska vara lätt att få jobb där enligt mina vänner här i kungsör, alla får jobb där. Men jag vet 1 som inte har det, om inte till och med två. Men det ska nog gå bra, hoppas jag. :-)
Ska vara där klockan två och innan det ska vi hem till Emelie och Isabella, efter två kommer nog Alexandra på besök.

Bullbak till helgen vart fixat igår, och två sorters kakor också.

Nu ska jag ringa ett jobb jag har sökt och kolla upp det, vill nämligen heldre jobba inom hemtjänsten och vill kolla det innan jag tackar ja till något annat. :-)

Äsch, måste göra mig och Melwin i ordning nu. Hoppas han inte somnade om, vi håller på att vänja honom att sova tidigare på kvällarna och gå upp tidigare på mornarna. Om en vecka börjar han på dagis och där ska vi vara 8,15 och innan de ska han vara påklädd och käkat frukost. Så det blir ju som sagt tidiga mornar för våran del, men det ska nog gå bra. Iaf när det är så fint väder, då blir man ju jätte pigg på engång. :-)

Nu som sagt, fix.
Hadet bra, hejdå

Kalashelg.

1 vecka och 4 dagar sen vare jag skrev, och sen dess har det hänt en massa saker.

Vi har besökt Melwins förskola, trevlig personal där och det verkade helt också faktiskt, Melwin kommer nog trivas där. Han gick runt och kolla på allt som fanns och sen lekte han lite med dom andra barnen.
Det negativa är att det är syskonavdelning, och det gillar jag inte alls. Dom sa till och med att det fanns små saker där, men jag ska väl inte behöva vara rädd för att dom ska ringa och säga att han sättit någon liten grej i halsen? Eller? Jag ska väl kunna släppa mitt barn där utan att vara rädd att det inträffar något illa, eller har jag fel?
Har fått jobb på hagateatern också, 50 timmar bara men det är ju kul och träffa änglarna så det blir bra.
Det är bara två dagar Melwin kommer behöva vara en hel dag på dagis, hur det nu ska gå? Han kan ju inte sova inne, eller kan och kan.. Han sover alltid ute och dom gångerna vi lagt honom inne så tar det långt tid innan han somnar. Och där ligger man bara på en madrass på golvet, haha han kan ju inte ligga stilla. :p

Har hunnit med att kalas också, idag vare barnkalas för Milly och i fredags vare vuxenkalas för Elin.
Hur kul som helts! I fredags vart det utgång, hade skit kul verkligen! :-D

Har hunnit med massa mer, men det är nog inte så mycket att skriva om.

Imorgon blir det att besöka polisstationen, Melwin ska fixa pass. Måste göra det nu innan Staffan åker iväg till skit norge. Uuh, vill helst att han ska vara hemma. Men kan man tacka nej till allt bra det för med sig?
Vi får ta och stå ut ett tag, det är ju inte så lång tid som sist det handlar om. Hoppas inte Melwin lider allt för mycket utan sin pappa, om det skulle bli så får vi ta och ringa hem honom på engång. Vill inte ha en liten kille som saknar sin pappa hela hela hela tiden. ♥
Blir bakdag imorgon också, hoppas på att faster Sara kommer hit och hjälper till. Jag är ganska dålig på att ta tag i saker, planera tårtar blir det nog också. Melwin fyller ett helt år på lördag. Då jäklar blire kalas för han. :-)
Tror nog dom flesta kommer, blir toppen bra.

Nej, nu ska jag ta bort min make up (läs; mascara och puder) och sen smörja in fejjan med lyxxx.

God natt,

RSS 2.0